az önce klozete baktım tatlım..böle açık renk değil baya koyu renk idrarım..adetim gelirse hemen doktora gitcem..sanırım enfeksiyon var bende..
az önce klozete baktım tatlım..böle açık renk değil baya koyu renk idrarım..adetim gelirse hemen doktora gitcem..sanırım enfeksiyon var bende..
kızlarrr yaaaa:18::18::18: bende yine kahvemsi kırmızımsı bir akıntı geldi ama bu sefer açık renkte ne oluyor yaa..2 gündür gelmeyince doktora gitmemiştim..off ne olabilir bu yaa:44::44: daha adetime 9 gün varrr:18::18:
bende ilk defa hamilelik düşündüm bende de önceden olmayan bazı belirtiler oldu umutlandım sevindim tam emin olmamakla birlikte sonuç hüsrandı eşimde çok üzüldü ama artık takıntı yapmayacağım Allah'tan hayırlısı diyorum ama bende bir an önce hamile kalmak istiyorum
Gunaydin hanimlar gununuz guzel gecer umarim
İnşallah bebiş vardır canım :)
kuzucum hamıleykende idrarın rengi koyulasır enfeksıyon olarak yormaa
Canim bi doktora git adetin erken gelecek olsa devam eder akinti oyle durup durup olmaz ki
iyiyiz cnaım sen nasılsın? Bebişin nasıl bakalım nasıl gidiyoo
Biz maçı yaptık şimdi skoru bekliyorum (h.sonu :18::18::18:)
bende ilk defa hamilelik düşündüm bende de önceden olmayan bazı belirtiler oldu umutlandım sevindim tam emin olmamakla birlikte sonuç hüsrandı eşimde çok üzüldü ama artık takıntı yapmayacağım Allah'tan hayırlısı diyorum ama bende bir an önce hamile kalmak istiyorum
Gunaydin hanimlar gununuz guzel gecer umarim
canlarım doktora gidicem ama doktorum yıllık izindeymiş bayram sonu dönecekmiş..bu hastanedede başka güveneceğim doktor yok.. ben hastanede çalışıyorum bu arada...
asistanlarada göstermek istemiyorum...bayram sonu gidicem inş doktoruma kendisi baksın etsin ne dicek bakalım..
inş dediğiniz gibi bebiş vardır ama ben hiç umutlu değilim..bana enfeksiyon gibi geliyor nedense..
GÜNAYDINN ŞEKERLERRR
selam kızlar size haber veren oldu mu bilmiyorum ama dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bebeğimizin.....oğlum olucak
Valla belli mi Olur Belkide Hamilesin o kadar mı kötü doktorlar fikir danış en azından olmaz mı
selam kızlar size haber veren oldu mu bilmiyorum ama dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bebeğimizin.....oğlum olucak
canım ben şimdi tıp fakültesindeyim...jinekolog asistana danıştım..o da enfeksiyon yada yerleşme kanaması olabilir dedi..adetime 9 gün olduğunu söledim..adetini bekleyelim dedi..zaten hocamızda o zaman gelecek..hem baksın hemde smear isteriz dedi..tabi o zamana kadar hamiş haberini almazsak dedi..
eğer adet olursan 3 günü gel burada hormon testlerini yapalım..hoca geldiğinde hazır olsun dedi..sonrada diğer testleri yaparız dedi..
bende bekliyorum..
aman inşallah hamilesindir de enfeksiyon felan hikaye olur benim eşimde ilaç mümessili geçen ay yaptırdım bende hormon testi sorun yoktu dün b12 ve di vitaminime baktırcaktık ama iftardan sonra kocam uyudu
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-526138.html aynı ben gibi ve hamile kalmışşşşşayyy inş öleyimdir yaa..kahveden sarıya döndü..beyaz sarı kahve 3 renks..gök kuşağı gibi mübarekkk
anaaa sende yapsana bir test bak şimdi heyecan yaptım :18::18::18::18::18:
daha erken canım..dün asistana dedim yaplım kan testi diye..yanıltabilir dedi..en az 4 gün olması lazım adete kan testi için bile dedi..şimdi vardır negatif çıkar kafan karışır..1 hafta bekliceksin dedi.
Early Pregnancy Symptom - Yellow Cervical Fluid | Countdown to Pregnancy
kızlar sarı akıntının erken gebelik belirtisi olup olmadığıyla ilgili amerikada bir anket yapılmış. Yukarıda kopyaladığım linkte bir tane grafik çıkıyor. bu linke lütfen tıklayınız çünkü grafiği buraya kopyalayamıyorum. yükleyebilen varsa yüklesin:)))Bu grafiğe göre; yumurtlama (ovulasyon) gününden itibaren altta günler verilmiş. Sarı akıntısı olanlardan Kırmızılar hamile olan kadınlar; maviler olmayanlar ama yine de sarı akıntım var diyenler. Görüldüğü üzere yumurtlamanın 5-15. günleri arasında sarı akıntı şikayeti en çok olmuştur. kadınların gebelik testleri positif çıktıktan sonra yani 15-21 inci günlerde ve sonrasında artık akıntılarının kalmadığını/azaldığını söylemişlerdir. Görüldüğü üzere sarı akıntı eğer 5-15 günler arasında (yumurtlama olduktan sonraki gün hesabına göre) çoksa büyük oranda hamilelik belirtisi olarak yorumluyorum.. tabilki akıntı kokusuz ve ağrısız falan olacak..
inşallah gebesinizdir (ben de tabi ki:)) ve inşallah bunun da size faydası olur sevgili arkadaşlar:)
kızlar hepimize bir bilgi olur diye ekleyeyim dedim...bir başka topikte buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?