erkek geliyoooo buschyniiiiin:81::81::81:
ilk ben diyeyim dediim
topikçek üşütttükkk(çocuk çocuk diye delirdik yani üşüttük kafayı)
olmayınca üşütüyoz uzuntuden kafaları ben ıkı asılama yaptırdım zamanında ılkınde kesın hamıleyım dıye gezmısdım negatif cıkınca esım uzulmesın dıye yanındada aglayamdım çok kötü olmuşdummm ya allah kımseyı o duruma koymadan versım bebişleri göbeklere
inşallahhhh sanada en kısa zamanda bir bebiş versin rabbim kaç yıllık evlisin sen canım
canım ben 7 yıllık evlıyım ılk 2 yıl cok tedavı gordum asılama en son tup bebek ıcın gıttım ama sorunlar cıktı yeter artık dedım vermıyor ıstemıyorum dedım 2 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım sımdı 4 yasında kızım 3 yasında oglum allah herkeze versın inşallah
normalde aç karnına ama iftardan sonra sahurda önce içersin canımtamam bakalım onu da deneyelimmmmgünde 2 kere sanırım sabah akşam yemeklerden önce mi sonramı :44::44:
güzel haberlerle gel canımmmmmmmm kolay gelsinnnnn
Insallah canim ise yarar eve giderken iki kg sogan aliyimseninde guzel haberlwrini bekliyoruz canim
normalde aç karnına ama iftardan sonra sahurda önce içersin canım
İnşallah canım. Allah razı olsun
Al tabi kuzuminşallah hayırlı bi sonuç alirim.kaynanam pek inanmiyor ama bana yakıştıramıyo galiba biri sorunca daha bişey yok belli değil diyor.1hafta gecikti bir gün şaşmayan adetim.2kere idrar testi yaptım ikisi de pozitif kadın hala inanmiyor.sonuç inşallah yine pozitiftir de gözüne sokacam Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın.ben bile şüpheleniyorum yok gibi düşünüyorum bazen.oruç tutmadım dedim eşim tutturmadı dedim demediğini bırakmadı ortada bişey yokmus daha da bilmem ne
Midemde bu gunlerde yanma var ama ben beslenmeden diyordum.. şikayet olarak bile saymamıştım yani..:26:Midemde yanma olmuştu benim
yer ayagımın altında kayar gibi bi baş dönmesi.çok şiddetli olmayan
baş ağrısı olmuştu beni birgün akşama kadar yatırmıştı hatta.
göğüs hassasiyetim olmuştu.başlarda hafif,günler gectikçe şiddetlenen
biz toptan üşüttük galibaahadi sen üşüttün bende mi üşüttüm
Oyy ac ac nasil icecegiz :18:
Al tabi kuzuminşallah hayırlı bi sonuç alirim.kaynanam pek inanmiyor ama bana yakıştıramıyo galiba biri sorunca daha bişey yok belli değil diyor.1hafta gecikti bir gün şaşmayan adetim.2kere idrar testi yaptım ikisi de pozitif kadın hala inanmiyor.sonuç inşallah yine pozitiftir de gözüne sokacam Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın.ben bile şüpheleniyorum yok gibi düşünüyorum bazen.oruç tutmadım dedim eşim tutturmadı dedim demediğini bırakmadı ortada bişey yokmus daha da bilmem ne
valla canım kayınvaliden sevineceğine inanmıyor bencede gözüne sok
Midemde bu gunlerde yanma var ama ben beslenmeden diyordum.. şikayet olarak bile saymamıştım yani..:26:
yer ayağımın altından kayar gibi mi bilmiorm ama bazen baş dönmem olduğunda tatlı bseyler yiyordum gecti diyordum öyle ağır bi baş dönmem olmadı acıkcası
göğüs hassasiyetim tam manasıyla yokk ama şiş gibi duruyorlar adetim yaklaşıyor ondan demiştim.
baş ağrısı şuanda bile var.. havadandır yoğunluktandır demıştımmmmmmm
eğer birgün hamile olur cift cizgiyi görürsem de kesin yanlış yere işedim der ben yine belirti olarak dşünmem herhalde
bu ay pekk hamiş değilm gbi gelio bana ya :44:
biz toptan üşüttük galibaahemde kafadan
Onun günü geçmedi diyormuş sanki günlerimi o sayıyor ya rabbim bu günlerde sabır versin :)
ahahh bende bıraz önce herifcezimi aradım yatağı toğlamadın demi ben eve gider gitmez uyucam dedm güldüBebisler kendinizde belirti aramayin bende kesin hamileydim belirtilere gote ama inanmadim kendimi buna ragmen gecikmeyen adetimi geciktirdim:) hamileligin en belirgin ozelligi uyku hemde dollenme okunca basliyo ben isten gelip yatip sabaha kadar uyurdum ve buna tagmen hala uykum olirdu esim doktora gidelim bu uyku normal degil desede uyumaya devam ettimoyle tatli bo uyku ki esim yanimdan kalkip ise gidiyo duymuyorum opuyo optugunu hatirlamiyorum bile
Ay insallah canim benim :) ne bicimmis kiz kaynananbenim kaynanamda teke diye bi bocek var ne zaman horse arar hamilemisin diye seninkide olana inanmiyo gozune sok tahlil sonuclarini ne zaman alcan canim sonuclari
Onun günü geçmedi diyormuş sanki günlerimi o sayıyor ya rabbim bu günlerde sabır versin :)
Ay bi öyle dünya iyisi bi böyle yanına yaklaşma bana garezi var gibi geliyor.amaaan begenmeyen küçük oğluna almasaymiş :) 3buçukta giderim 4ama sonuçlar gelmişse veriyorlar.şimdi tescillencek ya heyecandan duramıyorum.bide kızacaksınız bana ama ben sigara kullanıyorum.ama test yaptıktan sonra sahurda yarım başka yok yavaş yavaş bırakıyorum.bi tiksinsem çok güzel olacak.
ahh o sigara yokmuuu...Ay bi öyle dünya iyisi bi böyle yanına yaklaşma bana garezi var gibi geliyor.amaaan begenmeyen küçük oğluna almasaymiş :) 3buçukta giderim 4ama sonuçlar gelmişse veriyorlar.şimdi tescillencek ya heyecandan duramıyorum.bide kızacaksınız bana ama ben sigara kullanıyorum.ama test yaptıktan sonra sahurda yarım başka yok yavaş yavaş bırakıyorum.bi tiksinsem çok güzel olacak.
sağlık ocağı yakın mı canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?