kızlar sıze bışey danışmak ıstıyorum benım adetım temmuzun 7 sindeydı oldum ve internetden hesapladgıma göre 27 temmzda yumurtalma gunu dıyo acaba dogrumu ıntrnet hesplayıcısı
bence beklemene gerek yok cnm umıtsızdım ben nısanın 22de adet olmam gerekıyodu sıddetlı kasık ağrısı bel ağrısı bıraz akıntı oldu ıgne batar gıbı oldu kasıgıma oyle ıste yakın eczane varsa al test ben catlarım meraktan bence çıkar
ewet cnmm dogruuu
bende ayın 7 sinde oldum ama ortlama günün kaç gün 30 31 daha fazla yada daha az ben haziran 7 temmuz 7 ortlama gün 30 yaptım en cok doğgurkanlık günüm 23'ü cıktı 19undan 25 ine kadar cıktı
34 gunde bir olurum bn cnm yanı 37 sı dgru degılmı
çokkk sagoıl tatlım benım yahttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
BURDAN YAPTIM BEN SENİNKİ 34 İSE 27 Sİ CIKIYO SEN BENCE KACIRMA BU GÜNLERİ GİR MESELA BUGÜN 27 SİNDE TEKRAR BİRLİKTE OLURSUN
çokkk sagoıl tatlım benım yaBen dun grdm neyxe bgnde gırıyımkı 27 sınde gırıem sonrasını nasıl ayrlıcam
kızlar sıze bışey danışmak ıstıyorum benım adetım temmuzun 7 sindeydı oldum ve internetden hesapladgıma göre 27 temmzda yumurtalma gunu dıyo acaba dogrumu ıntrnet hesplayıcısı
Kızlar bel ve karın agrım var normalmi panik oldum
adetın gectımı yoksa dahavarmı
2 yıl 3 aylık evliyim:) 29 yaşındayım,azcuk yaşlandım galiba
Gebelik testinde pozitif gordum bat bugun yada yrn dı dinlendim sımdı daha ii ama işten geldıgımde daha yogundu
sılacım gelmedi dimi kırmızılaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?