Amin cnm amin insallah mutlu bi hmilelik gecirirsin ben oglumda seningbi adetimden once çift öizgiyi gördum doktora gittim çok erken goremiyrum kalp atıslarını ddimerhaba kızlar
huzurunevındekıhuzursuz
benımde ılk hamılelıgım hem p roblemlı gectı hemde sırf yatarak gecırdım gunlerımı benım ıcın cok zordu ayrıca dogum sonrası bosanma benı cok yıprattı
sımdı dun hamıle oldugumu ogrendım ama ıcımın bır yanında korku var
Allah o kotu seylerı bıze yasatmasın
kızlar dun ıkıncı cızgıyı gorudm ama sans o kı tesıtn ıcındekı o plastık sey ıdrarı bır turlu cekmedı bende teste o cubuk yardımıyla aktarmaya calıstım ama az koydum muhtemelen ıkıncı cızgı belırdı ılk tarama sonrası 4 gun var adete acaba ne yapmalıyım sımdı cokta erken doktora gıdemem suanda kontrol ıcın dımı_?
kızlar bu test yanlıs mı acaba çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyor ama var la yok arası çizgi bu kullandığım antibiyotiklerin etkisinden olabilir mi
Haftanın son günü Cuma
Çalışan hanımların bugünü hıphızlı geçsin hemencik evlerimize gidelim inş.
Ben bugun iyiyim , bata son 1.bakalım kırmızılarım beni haftasonu ziyaret edicek mi?
Sizler nasılsınız bakalım?
Herkese günaydınlar, hayırlı cumalar :)
biliyorum ve seni en iyi ben anlıyorumAynen karamelim ya gölgede 38 Güneş'te 45 dereceye kadar çıkıo sıcaklık burası antalya offfff:))))
biliyorum ve seni en iyi ben anlıyorumçünkü bende antalyadayımm
Herkese günaydınlar, hayırlı cumalar :)
kıskandııım
isyan123 nerelerdesin canikoommmm
buradayım şekerimmm..
naber kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?