Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben seni benzer bi topikte görmüştüm sanırım canım...inşallah rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni...:13:

doğrudur canım her yere giriyorum bende seni hatırlıyorum benim topiğim vardı nisan-mayıs-haziran...... diye ordamı karşılaştık acaba :26:
inşallah bebeklerimize kavuşalım en kısa zamanda

Canim benimde 8 gun sobra idrar testim cok silik cikti 9 gun kana gittim ve degerim 52,75 cikti 3 gun sonra degerim 276 li degerlerdi doktor ilk basta korkuttu muhtwmelen dis gebelik diye ablamin arkadasi var onu aradim oda teste ailik ciktiysa degerinde dusukse korkma gec dollenmedir dedi. Ki adet dongusu 30 dan uzun olanlarin genelde son gunlerde tutuyor :) insallah sag salim bebisini kucagina alirsin hamileligin keyfini cikar

Kızlar benim 21 gün gecikmem oldu ama doktora gitmeye korkuyorum gene olumsuz cevap alıcam diye :18:

Kizlarrr nasilsiniz bakiimm bayadir giremiyorum ama takip ediorum arada merak etmeyin hayirli haberlerle dondum galiba hamileyim yarin kan testi vereyim sonra iyice netlesicek Rabbim dileyen herkese en kisa zmnda versin sagliklicada kucaga almayi nasip etsin yatip kalkip Rabbime dua edin doktor fasa fiso bisi bildikleri yok

Son düzenleme:
Selam kizlar buraya ilk defa yaziyorum..adetim 1 gun gecikti. aslinda pekte umudum yok ama insan yinede acaba demekten kendini alikoyamiyor..aslinda 2 senedir alistim ama bir ihtimal ya tuttuysa ? Hayirlisi bakalim .

Günaydın hatunlar..1ayın sonunda gelebildim şükür.Hamiş haberleri Gördüm hepinizi tebrik ederim ALLAH Sağ salim kucağınıza almayı Nasip eder inşallah..darısı Bizim gibi tüm isteyenlerin Başına inşallah.Bugünde bat günüm kırmızılar gelecek gibi ama Hadi bakalım Hayırlısı.eve Net bağlattım sonunda bugün veya yarın yarın rahat rahat girerim artık.hepinizi çok öptüm Görüşürüz bayanlar

doğrudur canım her yere giriyorum bende seni hatırlıyorum benim topiğim vardı nisan-mayıs-haziran...... diye ordamı karşılaştık acaba :26:
inşallah bebeklerimize kavuşalım en kısa zamanda

bilemicem hamilelik beklediğim zamanlarda ben de çeşit çeşit topiğe yazmıştım...bat 23 nisandı...çok şükür görmedik kırmızıları,eh şimdi yolu da yarıladık...inşallah her isteyen sağ salim kavuşur bebeklerine..

günaydınn kızlar haydi bugun mis gibi hamiş haberleri duyalım inşallah
bende bat bekleyenlerdenim allahım bizlere de nasip etsin inşallah amin :)

Canim evde test yaptin mi

canım 10. gün yaptım ama negatif çıktı bilmiyorum idrar testlerine pek güvewnmiyorum çünkü ben daha önce düşük yaptım 6 haftalıktı idrar testinde çıkmadı kanda çıktı o yüzden alıp yapmıyorum gene olumsuz cıkar diye p.tesi ne kadar beklicem olmazsam doktora gidicem.:44::44:

günaydınn kızlar haydi bugun mis gibi hamiş haberleri duyalım inşallah
bende bat bekleyenlerdenim allahım bizlere de nasip etsin inşallah amin :)

Tatlım ben pek takip edemedim tatilden dolayı ama bir ara kötü bir şeyler okudum...Hamileydin en son,ne alemdesin şimdi?

Canim bence bi test daha yap bende daja once dusuk yaptim ve idrarda cikmadi yani cok sinra silik cikti. Merakta telasta bebise zararli bu defa cok gecikmis 21 gun az degil.

Canim bence bi test daha yap bende daja once dusuk yaptim ve idrarda cikmadi yani cok sinra silik cikti. Merakta telasta bebise zararli bu defa cok gecikmis 21 gun az degil.

haklısında ne biliyim ya yapayım haklısın ama en iyi sonucu sabah idrarında alıyosun demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…