Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar silik gördüğüm idrar testinden sonra 3 gün o kadar mutluydum kîi ama kısa sürdü aşırı kanamam oldu parça parça şuan izmirden dönüyorum alt üst oldum ama düzelecek herşey bu ay o kadar takmayacağım çok ağladım çook

tahlil i aldım ama ne zaman yapıcam bilmiyorum. kaç gün gecikti ki sende :44::44:

Canim sekiz gunde cok silik cikti aksam 9 gunde sabahta ayni silik cikti 10 gunde sabahta ayni silik cikti sonra kana gittim 52,75 cikti dusuktu degerim ama artik seninnvarsa her halukarda belli olur 21 gun yapta sonucu yaz hemen

Canim dusuk mu yaptin simdi sen gecmis olsun uxulme canim rabbim hayirlisini versin hepimize

Canim dusuk mu yaptin simdi sen gecmis olsun uxulme canim rabbim hayirlisini versin hepimize

Gitmedim dr baktırmadım da silik çıktıktan sonra böyle oldu ondan bir kaç gün önce karın ağrısıyla acile gittim serum taktılar içine ilaç ne koydularsa 2 gün uyudum o da etkilemiş olabilir mi ki

Gitmedim dr baktırmadım da silik çıktıktan sonra böyle oldu ondan bir kaç gün önce karın ağrısıyla acile gittim serum taktılar içine ilaç ne koydularsa 2 gün uyudum o da etkilemiş olabilir mi ki

merhaba. testı adet gecıkmeden olmadan yapmıssan düşük sayılmaz . kımyasal gebelık gecırmıs olabılırsın kımyasal gebelık dollenme oluyor fakat dollenmıs yumurta tutunamayıp adetle dısarı atılıyor . bırde su hastaneye gıttıgınde hamıle oldugunu soylemıs olman lazım. eger soylemıssen sana hamıllelıgını etkıleyecek bır serum takmazlar. evet uzucu bır durum ama moralını bozma mutlaka hamıle kalıcaksın ıste bebekler bazen bekletıyor nazlı oluyorlar.

Son düzenleme:

Evet canım gecikme yoktu o yüzden de bişey demedim hamile gibi ertesi gün silik çıktı canım

Evet canım gecikme yoktu o yüzden de bişey demedim hamile gibi ertesi gün silik çıktı canım

canım aklında bulunsun hastaneye gıttıgınde eger hamılelık suphesı olsa dahı soylemelısın. yanı eger korunmasız bır ılıskı varsa bu bır hamıleleık rıskı tasır o durumu soylemelısın ona gore tedavı uygularlar. neyse olan olmus dusuk sayılmaz ama yınede gecmıs olsun uzucu bır durum cunku ama soyle en azından hamıle kalabılıyorsun bunu öğrendın . hersey kısmet bu ay hamıle olursun. inşallah.

Canim kanaman bitince doktora git ve muayne ol basindan geceni anlat kimyasal yada normalsede eger dusukse rahim duvarindan anliyorlar tekrar gecmis ilsun hastaneyede soylemen lazimdi neyse kismet degilmis

İnşallah canım rabbim bu ay nasip etsin

Canim kanaman bitince doktora git ve muayne ol basindan geceni anlat kimyasal yada normalsede eger dusukse rahim duvarindan anliyorlar tekrar gecmis ilsun hastaneyede soylemen lazimdi neyse kismet degilmis

canım benim üzülme hiç.
bende gecen ay çok umutluydum.bayrama güzel gircem demiştim
adetim gelince bende o gece çok ağlamıştım
ama düşündüm daha deneme yaptığımız ilk aydı.
rabbim nasip etmediyse vardır bi hayır dedim
bu ay çalışmalara tam gaz devam ediyoruz.bakalım hayırlısı
sende yeniden denersin.verimli günlerini kaçırmassın.inş bu ay hamiş oluruz

Tatlım ben pek takip edemedim tatilden dolayı ama bir ara kötü bir şeyler okudum...Hamileydin en son,ne alemdesin şimdi?

( canım bayadır yoksun sende evet 3.haftada kimyasal gebelik oldugu anlasıldı degerlerim düştü
doktor ara verme gerek yok dedi biz bu ayda calıstık 24 yada 25 ı beklıyorum artık ınsallah tutar canım
sen nerelerdesin nasıl gidiyor

canım cok gecmıs olsun bende de benzeri oldu gittiğimde kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı gercı bnım 1 hafta falan gecmıstı sanırım üzme tatlı canını bak benımde oyle oldu doktor hiçbirsey olmaz ara bile verme dedi ayrıca dua edelim ki tutunuyor sperm kalitesinden yada benzeri durumlardan oluyor bunlar daha sonra olacagına sımdı olsun daha ıyı
ağlama hiç bende çok ağlamıştım kendıme gunlerce gelemedım ama doktor ile konustuktan sonra herseyde bi hayır var rabbim büyük dedim ayrıca daha kolay hamile kalınıyormus kımyasaldan sonra bu ay bakalım bekliyoruz en kısa zmanda güzel haberler ile geliriz inşallah

canım çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim hayırlı olanı biran önce nasip etsin ben karar verdim yarın doktora gidicem eğer hamile değilsem bile söktürücü bir şeyler versin 21 gün gecikti az buz değil umudumu kaybetmicem sende kaybetme elbet bir gün anne olacağız ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Üzüldüm cnm.Bence kimyasal gebelikler çocuğun yerini ayarlamaya çalışması demek.Sen de bu ay hamile kalırsın inşallah.Ve biliyor musun adet günlerimiz neredeyse aynı benim de 21 ya da 22 sinde reglim...Biz tatilde full çalıştık cnm.hemen hemen hiç boş vermedik.Doktora gittim işte dün,o da sağda bir yumurtan bozulmuş dedi.Soldakiler gayet iyiymiş.Ben anlamadım yumurta bozulmuş ne demek sen biliyor musun?Solda ağrım var dediğimde doktor çok iyi dedi.Adeti bekle gecikme olursa test yap,adet olursan da gel dedi.Beklemeye aldı beni yani.Çalışmalara devam dedi ama ben dün yapmadım valla.Bu saatten sonra olur mu ki 22.gün,şurada adete 5-6 gün kalmış...Yorumlarına ihtiyacım var canım...Özellikle yumurta bozulmuş ne demek?Bir de ben adetin 13.14.günü çift çizgiyi gördüm ve doktor da yumurtan çatlamış dedi.

Son düzenleme:

canım senin kimyasal gebelikmiydi acaba...bence doktora gşt durumu anlat derim..

Gunaydin kizlar hayirli cumalar guzel haberlerle bi hafta kapatalim insallah

Iyiyim canim sen nasilsin . Baktim ki bu ayda bebos gelmiycek kalan kilomu vereyim dddim malum bayramdads goturduk lup luo :) sen nasilsin nasil gidiyor

aynen bende canım..hatta dün akşam elma sirkesi su diyetine başladım..
en az 3-4 kilo vermem lazım..
bu ay olmaz sanırım benimde..
zaten bıraktım artık eskisi gibi takmıyorum..
taktıkça birşey çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…