- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Caydin hosgeldin :) guzel gecmis tatil belli
Cennetyarim sende aramiza hosgeldin .
Kizlar manyak oldum zirp pirt wcye kosup kirmizi kontrolu yapiyorum
:18:
kan verdim zaten bebişim yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç
son adet tarihinin ilk günü ne zamandı ? yumurtlama zamanınsa ortada yumurta var demektir
hmm iyi bakalım bence gelmicek kırmızın hiiiç boşuna gelcek diye kırmızı kontrolüne koşma tuvalete
12.gün ilişki oldu cnm sanırsam tam yanlıs tespit etmediysem hergün denesem olmazmı dun 12 bugun 13 falanhep çarşaf yıkamak zorunda kalıorum ama olsun
kızlar ben 2 ay önce doktora gittim ama denemeye çoktan başlamıştık doktor herşey normal gebe kalabilirsin dedi 8 ay oldu daha tık yok(
kızlar ben 2 ay önce doktora gittim ama denemeye çoktan başlamıştık doktor herşey normal gebe kalabilirsin dedi 8 ay oldu daha tık yok(
12.gün ilişki oldu cnm sanırsam tam yanlıs tespit etmediysem hergün denesem olmazmı dun 12 bugun 13 falanhep çarşaf yıkamak zorunda kalıorum ama olsun
niye hep çarşaf yıkıyosun ki :S
üzülme cnm ben 2 sene hatta 5 seneyi bile duydum inşş Rabbim en hayırlı zamanında verir kurban oldugum öyle bir anda verirki şaşırırız
ben kolayını buldummm kuzum...beyaz 3 tane havum var..hemen altıma koyuyorum sonra hopp makinaya havlu..daha kolay oluyor
inşallah ya her ay eşime hastalandım demekten bıktım utanarak söylüyorum resmen
yok öyle utanmak falan!bak sağlıklısın demekki adet olabiliyosun
hem adet olmamızda Allah'tan bebiş olması da Allah'tan..
ben 14mayısta kürtaj oldum bak şimdi tekrar hamileyim..herşeyde vardır bi hayır içini ferah tut emi
38s benim bat tarihimi 19 Ağustos olarak değiştirebilir miyiz? Hala olmadım. 2 kere test yaptığımda ikinci çizgi soluk da olsa çıktı. Daha doktora gitmedim. Ne zaman gitmeliyim sizce? 5 hafta olması beklenmeli midir?
her ay kafama takmıyacam diyorumm adet günüm yaklaşınca acaba hamilemiyim düşüncesi başlıyor :)) bu ayda olmazsa doktora tekrar gidecem tedavimi verir neyapar bilmiyorum
ben kolayını buldummm kuzum...beyaz 3 tane havum var..hemen altıma koyuyorum sonra hopp makinaya havlu..daha kolay oluyor
o kadar akıyo mu yaa :S bende hiç akmadı o kadar deneme yaptık hiç çarşaf o sebepten dolayı kirlenmedi :S
o kadar akıyo mu yaa :S bende hiç akmadı o kadar deneme yaptık hiç çarşaf o sebepten dolayı kirlenmedi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?