o zaman işe kendine güvenmekle başla bebeğim:26::26::26:
kazananlar senden üstün mü sanki dimi ama
ne güzel yaaa allah hepimize nasip eder en kısa zamanda inş... Ben kacamagıda gectm artık amuda bile kalkıyorum olsun diye :)
aynen öle canım...hepimiz aynı şartlarda sınava gireceğiz ama ne bilim korkuyorum yaa..
kur bir başlasa kendime gelirimde onun savsaklığı var üstümde
güldürdün beni sabah sabah :)))) Allah gönlünüze göre versin hepinizin <3 sürekli buradaki yorumları okuyorum bu ayda biz versek güzel haberler şöyle bağıra çağıra ilan etsek hamile olduğumuzu sonra beraber doğum beklesek ne güzel olur
cıx cıx cıx at bunları kafandan ''başaracağım ben inanıyorum'' de kendine önce bi kere bakim
hadiiii
tabiki başarıcam...başarmalıyımda...kendim için değil doğmamış çocuklarım için..
ben sıkıntı çektim onlara çektirmeye hakkım yokkk
nasılsın bacım
iyiym hamdolsun adet dönemimdeyim az sancım var, 9 ay ara versek şu kırmızılara iyi olcaksen nasılsın?
ne güzel yaaa allah hepimize nasip eder en kısa zamanda inş... Ben kacamagıda gectm artık amuda bile kalkıyorum olsun diye :)
oyy oyy yerimm :) evet ya yüzleri cıktı ortayaaa
vallahi olur doğuştan kertek bunlar derizay çok güldüm
canım giittinmi hiç kontorle pazartesi benim var cok heyecanlıyım gördük ama tam göremedik karından baktı sadece bu hafta belki diyorum kalp atısıda duyulur 6+6 olacak pazartesi günü neredeyse 7 hafta ama karından duyulurmu kalp atısı bilemiyorum :)
sabah sabah ii güldüm aynen biraz daha arastırsK JİNEKOLOJ olacaz
sılooooş günaydın naber
jinekolog konusunda kesinlikle haklısın yakında jinekolog ev hanımlığı gibi yaygın olacak artık bu mesleğe gerek kalmayacak gibi görünüyor
sabah sabah ii güldüm aynen biraz daha arastırsK JİNEKOLOJ olacaz
jinekolog konusunda kesinlikle haklısın yakında jinekolog ev hanımlığı gibi yaygın olacak artık bu mesleğe gerek kalmayacak gibi görünüyor
aynenn yaa..dün arakdaşım aradı..8 haftalık hamile..
ona şöle olur böle olur doktora şunu de bunu de diye ders verdim..diyor senmi hamilesin benmi anlayamadım..
bu kadar şeyi nerden öğrendin kızım diyor bana..
bende meslek sırrı dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?