Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman işe kendine güvenmekle başla bebeğim:26::26::26:
kazananlar senden üstün mü sanki dimi ama

aynen öle canım...hepimiz aynı şartlarda sınava gireceğiz ama ne bilim korkuyorum yaa..
kur bir başlasa kendime gelirimde onun savsaklığı var üstümde

ne güzel yaaa allah hepimize nasip eder en kısa zamanda inş... Ben kacamagıda gectm artık amuda bile kalkıyorum olsun diye :)

güldürdün beni sabah sabah :)))) Allah gönlünüze göre versin hepinizin <3 sürekli buradaki yorumları okuyorum bu ayda biz versek güzel haberler şöyle bağıra çağıra ilan etsek hamile olduğumuzu sonra beraber doğum beklesek ne güzel olur

aynen öle canım...hepimiz aynı şartlarda sınava gireceğiz ama ne bilim korkuyorum yaa..
kur bir başlasa kendime gelirimde onun savsaklığı var üstümde

cıx cıx cıx at bunları kafandan ''başaracağım ben inanıyorum'' de kendine önce bi kere bakim
hadiiii

hay ağzını seveyimmm inşallah canım benimmm inşallah bu ay bizim ayımız olur.bende yorumları okurken hamilelik haberlerini . Gözlerm doluyor artık inan

cıx cıx cıx at bunları kafandan ''başaracağım ben inanıyorum'' de kendine önce bi kere bakim
hadiiii

tabiki başarıcam...başarmalıyımda...kendim için değil doğmamış çocuklarım için..
ben sıkıntı çektim onlara çektirmeye hakkım yokkk

tabiki başarıcam...başarmalıyımda...kendim için değil doğmamış çocuklarım için..
ben sıkıntı çektim onlara çektirmeye hakkım yokkk

yirim ben seni yirimmmmm
hah şöyle ya kendine bi gel ondan sonrası kolay zaten

iyiym hamdolsun adet dönemimdeyim az sancım var, 9 ay ara versek şu kırmızılara iyi olcak sen nasılsın?

ayy zor olur o sancı ya allah yardımcın olsun
şeytanın bacağını kırarsın bi gün hele bi zamanı gelsinde
bende iyiyim canım

canım ben pazar gittiğimde keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi doktor. 4+5te gördük işte keseyi. 7 dede kalbi duyarız inşallah. doktor duyarız dediyse sana duyarsın bence

jinekolog konusunda kesinlikle haklısın yakında jinekolog ev hanımlığı gibi yaygın olacak artık bu mesleğe gerek kalmayacak gibi görünüyor

aynenn yaa..dün arakdaşım aradı..8 haftalık hamile..
ona şöle olur böle olur doktora şunu de bunu de diye ders verdim..diyor senmi hamilesin benmi anlayamadım..
bu kadar şeyi nerden öğrendin kızım diyor bana..
bende meslek sırrı dedimmm

bu arada yeni gelen ve tanışmadığım arkadaşlarım size de kocaman bi merhaba

jinekolog konusunda kesinlikle haklısın yakında jinekolog ev hanımlığı gibi yaygın olacak artık bu mesleğe gerek kalmayacak gibi görünüyor

öle kuzum aynen sayın uzmanlarım bir sorum olcak benim kan testim 0.100 cıktı yani negatif ama beni adetim hiç gecikmez 7-9 arası 33 güne geliyom ne dersniz ben hastalık mı kaptım dr pazartesine kadar bekleyelim dedi

hahhahahahha ayyy valla bende öyle çok bilmiş olduk yaaa

kan testini sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz yoksa hastanede mi?
beta hgc testi ile hamilelik kan testi aynı şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…