Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öle kuzum aynen sayın uzmanlarım bir sorum olcak benim kan testim 0.100 cıktı yani negatif ama beni adetim hiç gecikmez 7-9 arası 33 güne geliyom ne dersniz ben hastalık mı kaptım dr pazartesine kadar bekleyelim dedi

heheheh uzmanlarım hııııı bu iyiydi bakkkk
valla bilmiyorum bende de bu ay gecilti normal herhalde ama değerin çok düşük ümitlenme derim doğrusu

Günaydın kizlar umarim iyisinizdir bayadir ugramadim ainda mesajlarinizi mail olarak aliyorum okuyorum ama topige girmedim cok lafama takmaya basladim cunku arada gelip giderim ipuldunuz hepiniz

bende anneme anlattım bişeyler, şöyle olunca böyle oluyor falan; diyor ki ben sana bunları öğretmedim sen nerden biliyon

kan testini sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz yoksa hastanede mi?
beta hgc testi ile hamilelik kan testi aynı şey mi?

evet canım aynı şey..
sağlık ocağında kan sonucu bi gün sonra hastanede ise 1 saat te çıkıyor

heheheh uzmanlarım hııııı bu iyiydi bakkkk
valla bilmiyorum bende de bu ay gecilti normal herhalde ama değerin çok düşük ümitlenme derim doğrusu

evet canım ama olsam önüme bakarım olmadıkça eşim stres yapıyor anlatıyom olumsuz konusuyom tamam sen adet oldun diyo sonra olmadığımı anlıyo ama erkek anlatamıyosun negatif cıktı diyom adet nie olmadın diyo bu kadar istediğini bilmiyodum

Günaydın kizlar umarim iyisinizdir bayadir ugramadim ainda mesajlarinizi mail olarak aliyorum okuyorum ama topige girmedim cok lafama takmaya basladim cunku arada gelip giderim ipuldunuz hepiniz

günaydın kuzucum ben iyiyim sen nasılsın bakim?

ahh canım yaa gerçekten de zor bişey bu beklemek..
bu ay olmadı inşallah diğer aya de ne bileyim sen eşinin dilinden anlarsın ona durumu anlat test sonucunun negatif olduğunu filan.. boşuna umutlanmasın.. rabbim tez zamanda size çok güzel bi bebek nasip etsin..

Gunaydın biz geldik dunyalar güzeli anne ve anne adayları

günaydın canım hoşgeldiniz

canım senin sonucun negatif...doktor bence adet olmanı bekliyor..adetkende USG ile bakacak işte..
hormonlarına falanda bakıcak..
ilk bebek denediğimiz ay benimde 6 gün gecikmişti..stresten oluyor bence..

bende anneme anlattım bişeyler, şöyle olunca böyle oluyor falan; diyor ki ben sana bunları öğretmedim sen nerden biliyon

ahahahahahayyyyyy bu güzeldi işteee

canım ben pazar gittiğimde keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi doktor. 4+5te gördük işte keseyi. 7 dede kalbi duyarız inşallah. doktor duyarız dediyse sana duyarsın bence

canım kesede bebek göründümü ben gördüm ama tekrar görelim dedi doktorum biraz ısrar edince yeni anniş heyecanlı dedi birazcık öyleyim dedim :))
karından 7de duyulur herhalde bilmem doktor onu söylemedi görelim ona da bakarız dedi cok minnik yaaaaaaaaaaaaa :)

ayyyyyy kimleri görüyorummmmm özledim kiiii siziiii
ben iyiyim canım kahvaltımı yaptım şimdide keyif yapıyorum
sen nasılsın meleğin ne yapıyor bakimmmm
keyfine bakıyor canım ne yapsın kerata bende acıktım yaaa 1 buçuk saat kaldı yemeğe ha gayret

yok canım bebeği görmedik. 1 hafta sonra bebeği görebiliriz sonraki haftada kalp atışını duyarız dedi doktor. iki hafta sonra gitcem ben hem göreyim hem duyayım diye senin bebek göründüyse kalp atışıda duyulur yakında o zaman

Biraz büyüsün onun o ellerini kolarını çıpışını haraket edişini bi gör gözlerin dolsun bi o zman neler değişecek bak hayatında
öyle güzel haraket ediyorki karşında kollarını çıpıyor hem gülüorsun hem gözlerinden yaş akıor Rabbim isteyen herkese nasip etsin herşeye deger

Merhaba arkadaslarr bu ay korunmayi biraktim ve son reglden (25agustos) itibarenbi dolu bi bos seklinde iliski oluyor yani bi gun ara veriyoruz bu yeterlimidir yoksa yumurtlama haftasinda hergun olsa daha mi iyi olur

canım ya :) şimdşden heyecanlanır tabi insan, hele bi de eline al miss gibi kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…