öle kuzum aynen sayın uzmanlarım bir sorum olcak benim kan testim 0.100 cıktı yani negatif ama beni adetim hiç gecikmez 7-9 arası 33 güne geliyom ne dersniz ben hastalık mı kaptım dr pazartesine kadar bekleyelim dedi
aynenn yaa..dün arakdaşım aradı..8 haftalık hamile..
ona şöle olur böle olur doktora şunu de bunu de diye ders verdim..diyor senmi hamilesin benmi anlayamadım..
bu kadar şeyi nerden öğrendin kızım diyor bana..
bende meslek sırrı dedimmm
kan testini sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz yoksa hastanede mi?
beta hgc testi ile hamilelik kan testi aynı şey mi?
heheheh uzmanlarım hııııı bu iyiydi bakkkk
valla bilmiyorum bende de bu ay gecilti normal herhalde ama değerin çok düşük ümitlenme derim doğrusu
Günaydın kizlar umarim iyisinizdir bayadir ugramadim ainda mesajlarinizi mail olarak aliyorum okuyorum ama topige girmedim cok lafama takmaya basladim cunku arada gelip giderim ipuldunuz hepiniz
ahh canım yaa gerçekten de zor bişey bu beklemek..evet canım ama olsam önüme bakarım olmadıkça eşim stres yapıyor anlatıyom olumsuz konusuyom tamam sen adet oldun diyo sonra olmadığımı anlıyo ama erkek anlatamıyosun negatif cıktı diyom adet nie olmadın diyo bu kadar istediğini bilmiyodum
Gunaydın biz geldik dunyalar güzeli anne ve anne adayları
evet canım ama olsam önüme bakarım olmadıkça eşim stres yapıyor anlatıyom olumsuz konusuyom tamam sen adet oldun diyo sonra olmadığımı anlıyo ama erkek anlatamıyosun negatif cıktı diyom adet nie olmadın diyo bu kadar istediğini bilmiyodum
bende anneme anlattım bişeyler, şöyle olunca böyle oluyor falan; diyor ki ben sana bunları öğretmedim sen nerden biliyon
canım ben pazar gittiğimde keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi doktor. 4+5te gördük işte keseyi. 7 dede kalbi duyarız inşallah. doktor duyarız dediyse sana duyarsın bence
keyfine bakıyor canım ne yapsın kerataayyyyyy kimleri görüyorummmmm özledim kiiii siziiii
ben iyiyim canım kahvaltımı yaptım şimdide keyif yapıyorum
sen nasılsın meleğin ne yapıyor bakimmmm
canım kesede bebek göründümü ben gördüm ama tekrar görelim dedi doktorumbiraz ısrar edince yeni anniş heyecanlı dedi birazcık öyleyim dedim :))
karından 7de duyulur herhalde bilmem doktor onu söylemedi görelim ona da bakarız dedi cok minnik yaaaaaaaaaaaaa :)
Merhaba kocaman Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canım kesede bebek göründümü ben gördüm ama tekrar görelim dedi doktorumbiraz ısrar edince yeni anniş heyecanlı dedi birazcık öyleyim dedim :))
karından 7de duyulur herhalde bilmem doktor onu söylemedi görelim ona da bakarız dedi cok minnik yaaaaaaaaaaaaa :)
keyfine bakıyor canım ne yapsın keratabende acıktım yaaa 1 buçuk saat kaldı yemeğe ha gayret
:
günaydın kuzucum ben iyiyim sen nasılsın bakim?
günaydın canım ya ben seni tebrik edemedim hamiş mişsin çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Idrar yollarimi usutmusum fitil kullaniyorum tamda yumos gunune denk geldi benim durum nanay anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?