Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ciddimisin belirtiler arasında oda varmı ?
yok yok tatlım belirti değil...
onunda öle enfeksiyon oldu..
tam yumuş zamanında eşinin bir problemi çıktı..doktor 4 gün ara verin dedi..
tam hamile kalamam bu ay derken hamiş kaldı..ona istinaden söledimm

Demekki hamile kalıcam diye strese düşmemek gerekiyor tam bu ay hamile kalmam dedigim anda hamile kaldım bende kesinlikle kafanın boş olması gerekiyor beklenmedk anda geliyor bebişler

evet canım aynen öyle oldu valla. doktor perhiz verdi 6 gün. sonrasında eşim grip oldu ondan bana geçti bizim ay tırt geçtiydi ama bebiş geldi .kafa rahat olacak demekki kızlar

hmmmmm bende esen yelden nem kapıcam :) napıyım umut işte :) bugünüde geçirsem allahın izniyleee offf offf

hiiiiiiiiiiiiii duyulur ozamannnnn ah panik yapmadan bir anım geçse ne olurdu ki canım ya süper umarım en ksa zamanda duyarız kalp atışlarını yeriz onları :)

hiiiiiiiiiiiiii duyulur ozamannnnn ah panik yapmadan bir anım geçse ne olurdu ki canım ya süper umarım en ksa zamanda duyarız kalp atışlarını yeriz onları :)

inşallah canım yaaaaa :18::18: zaten geçen gittiğimde göremedik bebeişi gıcık oldum. kerata yok ortalıklarda yaaa :18::18:

ah birde o tekmeleri falan hissetsek o günler gelse :) doğru diyorsun canım rabbim büyük

inşallah canım yaaaaa :18::18: zaten geçen gittiğimde göremedik bebeişi gıcık oldum. kerata yok ortalıklarda yaaa :18::18:

canım sen benden bi kaç gün sonraydın sanırım o yüzden normal ama gittiğinde duyarsın kesin hiç sıkma canını cok nazlı minik bunlar kızmı olacak acaba :))))

canım sen benden bi kaç gün sonraydın sanırım o yüzden normal ama gittiğinde duyarsın kesin hiç sıkma canını cok nazlı minik bunlar kızmı olacak acaba :))))

sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum ben içim şimdiden bi garip oldu. annelik bu olsa gerek bide kucağımıza alsak aaahh

sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum ben içim şimdiden bi garip oldu. annelik bu olsa gerek bide kucağımıza alsak aaahh

o günlerde gelecek inşallah canım :) aynen önce sağlık ama cokta merak ediyorum ben valla cinsiyetini hatta hemen belli olsada alışveriş yapsak falan diyoruz eşimle:) bu hafta sonu hamilelik günlüğü alacağım mutlaka öneriyorum usg foto koymak için sonucları koyup yazı yazabiliyorsun eşinle albüm gibi ama daha eğlenceli :)
bakalım aradığım gibi bulabilecekmiyim :)

Nasılsıniz kizlarr..kusmayim diye yattigim yerden kalkmadimm.kusmaktan nefret ediyorum daha kahvalti yapmadim hazirlamaya kalksam kusacagimi biliyorum :18: yarin kontrolum var bakalim hayirlisi insallah guzel haberlerle gelirim :26:

Merhaba kızlar; nasılsınız ? walla ben uzuuuunnnn zamandır ortalıkta yoktum.. kendme bile o kadar zaman ayıramıyorum. sıze anlatmak istediğim uzuuun bir konu var.. gerci pazartesi gnü gdicem doktora, artık bi görunmenın wakti geldiğine inanıyorum ama yinede fıkrınızı almak istedim. sonucta hepimiz bayanız aynı tarz problemleri yaşayabiliriz.

çoğu arkadaşlar benı tanır burda ki, bende sizler gbi hamile kalmayı beklıyorum.. ben pko luyum. kendimi bildim bileli bu hastalık benımle yaşıyor. eskiden adet düzensizliğim vardı. ama evlendikten sonra düzene girmişti. ne güzel geliyordu.benim batım 28 hazirandı en geç 1 ağustosta gelirdi. ve gelmedi 2gün sonra beta hcg yaptırdım bsey cıkmadı. sonrasında 1-2 hafta snra yine tahlil yaptrdım yine bsey cıkmadı. farlutan kullandım. evlenmeden öncesi de gelmediğinde hep doktorum bunu verir ve 7 günlük bi ilaçtır. bitince en geç 5 gün içinde adetim gelirdi şuan 12. gün ve tık yok.. yumurtalıklarımda sanki adet olucakmışım gbi ağrım var akıntım war. ilişki sırasında ağrım oluyor yumurtalıklarımda.. hatta afedersinz ama büyük abdestimi yaparken bile sanki yumurtalıklarımda ağrı oluyor. çişimi çok tuttuğumda yıne aynı şekilde göğüs uclarımda hassasiyet var.. ultrasondaki doktorumuza rica ettim baktı ama herhangi bsey cıkmadı. yani şöyle söyleyeyim; adet olacakmışsın gbi durmuyor acıkcası ama hamilesin diyemem çünkü 1aydan sonra anca görebiliyoruz keseyi en iyisi test yaptır haftaya tekrar ultrasona gel bi bakalm dedi. beta baktırdım yine aynı bsey cıkmadı birde ben bzim hastanedeki labaratuara pekk güvenmiyorum.. :/ üf napcam bildiğm yok. ağrım var. sinirlermde iyice yıpranmış druumda. inş hamileyimdir diyorum değilsem nedeni nebilmiyorum.. kafam iyice karışık durumda..

Nasılsıniz kizlarr..kusmayim diye yattigim yerden kalkmadimm.kusmaktan nefret ediyorum daha kahvalti yapmadim hazirlamaya kalksam kusacagimi biliyorum :18: yarin kontrolum var bakalim hayirlisi insallah guzel haberlerle gelirim :26:

bende şimdi kahvaltımı yarım bıraktım midem bulandı yapamadım :S
yavrum başucunda bişeyler yokmu onları yeyip kalksan yataktan??

bende şimdi kahvaltımı yarım bıraktım midem bulandı yapamadım :S
yavrum başucunda bişeyler yokmu onları yeyip kalksan yataktan??

Var canim cubuk kraker yedim esimdende elma istedim onu yedim ama kalkinca ozellikle mutfakta bisey hazirlarken bulantim artio ve sonu husran kacgundur her sabah ayni seyi yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…