akrilinde öle olmuştu...bir baktıı hamişşşş
yok yok tatlım belirti değil...ciddimisin belirtiler arasında oda varmı ?
yok yok tatlım belirti değil...
onunda öle enfeksiyon oldu..
tam yumuş zamanında eşinin bir problemi çıktı..doktor 4 gün ara verin dedi..
tam hamile kalamam bu ay derken hamiş kaldı..ona istinaden söledimm
keyfine bakıyor canım ne yapsın keratabende acıktım yaaa 1 buçuk saat kaldı yemeğe ha gayret
yok canım bebeği görmedik. 1 hafta sonra bebeği görebiliriz sonraki haftada kalp atışını duyarız dedi doktor. iki hafta sonra gitcem ben hem göreyim hem duyayım diyesenin bebek göründüyse kalp atışıda duyulur yakında o zaman
hiiiiiiiiiiiiii duyulur ozamannnnnah panik yapmadan bir anım geçse ne olurdu ki canım ya süper umarım en ksa zamanda duyarız kalp atışlarını yeriz onları :)
canım ya :) şimdşden heyecanlanır tabi insan, hele bi de eline al miss gibi kokla
Biraz büyüsün onun o ellerini kolarını çıpışını haraket edişini bi gör gözlerin dolsun bi o zman neler değişecek bak hayatında
öyle güzel haraket ediyorki karşında kollarını çıpıyor hem gülüorsun hem gözlerinden yaş akıor Rabbim isteyen herkese nasip etsin herşeye deger
inşallah canım yaaaaa :18::18: zaten geçen gittiğimde göremedik bebeişi gıcık oldum. kerata yok ortalıklarda yaaa :18::18:
canım sen benden bi kaç gün sonraydın sanırım o yüzden normal ama gittiğinde duyarsın kesin hiç sıkma canını cok nazlı minik bunlar kızmı olacak acaba :))))
sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum ben içim şimdiden bi garip oldu. annelik bu olsa gerekbide kucağımıza alsak aaahh
Ewt tatliiimm cooooooook teşekkür ederim inş. ..darısı sana canim bnm :)
tünaydın uykucuuuuuu
Nasılsıniz kizlarr..kusmayim diye yattigim yerden kalkmadimm.kusmaktan nefret ediyorumdaha kahvalti yapmadim hazirlamaya kalksam kusacagimi biliyorum :18: yarin kontrolum var bakalim hayirlisi insallah guzel haberlerle gelirim :26:
bende şimdi kahvaltımı yarım bıraktım midem bulandı yapamadım :S
yavrum başucunda bişeyler yokmu onları yeyip kalksan yataktan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?