Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaa nerden alınıyoki oo bende tutmak isterim günlük. mükemmel olur

kızlar naber nasılnz eşim izne çıktı memlekete gedik o yüzden giremedm hiç pazartesi falan izin bityo Allah nasip ederse eve gdnce girerm bn bu arada en son doktora gttğmde herşey çok iyi geçi doktor bu ay rahat hamile kaslabilrsn dedi yapmadğm kürde kalmadı bilyosunz soğansuyu içtm keçiboynuzu kürü falan herşey ama nafile adetoldum bugün yani olmaynca olmyo işte

canınız sağolsun bitanem..önümüzdeki ay daha güzel muhabbet edersiniz artık ve sonunda bebişin gelir inşallhh

canınız sağolsun bitanem..önümüzdeki ay daha güzel muhabbet edersiniz artık ve sonunda bebişin gelir inşallhh

kız varya bütn yumurtalama günü öncesi ve sonrası değerlendrdm bu ay çok uğraştydm kız soğan suyu içicem diye kus kus öldm bnmkde içti keçboynuzu kürlerini falan ben dahahiç böle önemseyp aşrı uğraşmamştm üstne dfüşmyorum az bişiler yapym dfedm son bide böle böle denym dedm belki iyce uğraşnca bi işe yrar dye doktorda çok olumlu konşmştu ymurtam oldu çatladı asma yne olmadı napim

olsun yinede ağlamak yokk tatlım..
ben bu ay kesin olmaz dediğim ay hamile kalmışım..sal gitsin akışına bırak hiç takma..
bu ay olmadı diye hiç ümitlenmemiştim ben bi baktım adet olmadım

olsun yinede ağlamak yokk tatlım..
ben bu ay kesin olmaz dediğim ay hamile kalmışım..sal gitsin akışına bırak hiç takma..
bu ay olmadı diye hiç ümitlenmemiştim ben bi baktım adet olmadım

ölede çok denedm yawrum hep salladımama işe yaramadı bu ayda bişeler denym dedm ama nafile napalmalştm artk

valla dün bi güzel temizledim evimi.. beyaz eşyayla halılar geldi süper oldu :) ama yinede bikaç eksiğimiz var..
dünün acısını çıkarıyorum şimdi :)

hayırlı uğurlu olsun tatlımm.. eksikleri kafaya takma çok hayati şeyleri hallettikten sonra eksikler zamanla hallolur..bir evin eksiği zaten hiç bitmez

hayırlı uğurlu olsun tatlımm.. eksikleri kafaya takma çok hayati şeyleri hallettikten sonra eksikler zamanla hallolur..bir evin eksiği zaten hiç bitmez

sağol bebeğimmmm valla öyle ya hiç bitmiyor
sen ne yapıyosun bakalım herşey yolunda mıı

Cnm 2 gün önceki değer 9183...Yaa hani 2ye katlıyor yaa yanlış hesaplamisim o gun.... dun doktora gittim keseyide gordum bu arada

oooo süper valla keseyi gördün şimdi sıra bebişde haa :)
adetiin kaç gün gçtiken sonra vermiştin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…