Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakayım o zaman canım büyük yerlere albüm yaparım

tabi mutlaka usg fotograflarını yapıstırıp kendi kilonu bile yazabileceğin alanlar var bence çok eğlenceli
bebek için olanlar var ama onlarıdaki sacmalık kız içn pembe erkek mavi iyi hoşda ben ne biliim bebek 2 aylıkken cinsiyet :) sonrada benden 2.ayda duygularımı yazmamı istemiş :) hhaha cinsiyetten sonra 4.ayda hatırlarsam yazarım :) onları bence cinsiyetten sonra almak daha akıllıca olur o da aklında olsun diğer hazırladığından kopya çekersin :)

7 gün geçmişti cnm.ewt gördüm cnm haftaya gidip kalp atışını duycaz

canım gözün aydın... ben henüz keseyi görmeye gitmedim kalp atışını da duyabileyim diye haftaya salıya kadar erteledim..ama çoğu kişi duyamazsın daha 6+4 oluyosun erken dedi..senin satın benden sonra ve kalp atışını duyabileceğini mi söyledi doktor :) bak bu bana da umut ışığı oldu

2 ay denedim olmadı calısmaları bıraktım,yüksek lisansa baslıyorum :):) ne zaman bebeğe sıra gelır allah bilir :) senin nasıl gidiyo

oooo çabuk pes etmişsin sen neden ki ?
bizim şükür iyi zor kötü zamanımızı atlattık şimdi keyfini çıkardık

Son düzenleme:
oooo çabuk pes etmişsin sen neden ki ?
bizim şükür iyi zor kötü zamanımızı atlattık şimdi keyfini çıkardık

ne biliyim zaten yüksek lisansa basvurmak istiyordum ,zaten gebeliğimi yazın geçirmek istemediğim için kışa doğru hamıle kalmak istiyorum ama bakalım bu yılmı olur seneyemı olur allah bilir :)

birazda para biriktireyim ,özel saglık sgortamı yaptırayım

canım 6+4 de transvajinal duyabiliyorlar ama transabdominal zor bende 6+6 da olacagım yani 7ye girişte bakalım duyarsam haber veririm size ama transabdominal bakıyor doktor :)

transvajinal nasıl yapılıyor taa rahme kadar kablo falan mı sokuyolar?? hiçbir bilgim yok bu konuda

yok ya bildiğin kameralı bir alet var uzun bi cubuk cok o kadar girmiyorlar rahime bakıyorlar bebişe o arada kalp atışınıda dinletiyorlar
google a alttan muayene aletleri yaz zaten çıkıo ne var ne yok :))))

transvajinal nasıl yapılıyor taa rahme kadar kablo falan mı sokuyolar?? hiçbir bilgim yok bu konuda

hahahahha kız öldümm ya gülmektennn kablo demişsinn ne kablosuuuu
bebeğimnmm böle ince bir demir var önünde kamerası var onu sokular vajinadan..ama merak etme jel sürdükleri için acımıyor kayıyor zatenn direk..sadece doğuk birşey hissediodun o kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…