Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne zaman geleceğine bebek karar veriyor canım kışın olsun diye hiç düşünme bende yaza doğsun diyordum ama hanımefendi kış bebeği olmak istedi napalım

hayırlısı olsun ne zaman isterseniz artık

Kızlar şu kese görme işini alttan bakıp görüyor değil mi? Yani çok küçükten ultrasonla bakılmıyor diye biliyorum, ama ben nefret ediyorum alttan muayeneden, hamile kalırsam napcam bilmiyorum

Kızlar şu kese görme işini alttan bakıp görüyor değil mi? Yani çok küçükten ultrasonla bakılmıyor diye biliyorum, ama ben nefret ediyorum alttan muayeneden, hamile kalırsam napcam bilmiyorum

çok küçük derken benim 4 haftalıkken keseyi gördü doktor ultrasonda
7 haftalıkken kalp atışı için şuanda gittiğim doktora gittim emin olmak için alttan bakmam lazım dedi
doktordan doktora bile değişior gerekli görürse mecbur yapacak bişey ykoj

yok ya bildiğin kameralı bir alet var uzun bi cubuk cok o kadar girmiyorlar rahime bakıyorlar bebişe o arada kalp atışınıda dinletiyorlar
google a alttan muayene aletleri yaz zaten çıkıo ne var ne yok :))))

ya kızlar ne bileyim işte yeni yeni öğreniyorum ben de dedim kesenin yanına kadar kablo uzatmasımı çekiyolar

Arkadaşım adeti 3 gün geçmişti doktora gitti alttan bakıp hamilesin demişti, bende de vajinusmus vardı zor aştım kendimi zaten, mantar tedavisi için bile çok çok kötü olmayana kadar gitmedim doktora, orda sadece muayene edene kadar bile ne kötü oldum, artık bakalım napcam

doktorla bunu paylaşırsan zaten sanmam zorlasın bellizaman sonra çağırır ultrason ile bakar

yok tatlım ben alttan baktırmadım doktorlada atıştım bu yüzden :))) ve baska doktor buldum agzımı acmadan kendisi karından bakacagım zaten büyümüştür dedi 5+4 de gittim ben şimdi bebeği tam görmek için pazartesi gideceğim kalp atışıda umarım karından duyulur :)
yani kısacası cok cok küçükken bakamaz kese görünür ama önemli olan bebeğin içerde görünmesi yada yolk sacının görünmesi :)

ya kızlar ne bileyim işte yeni yeni öğreniyorum ben de dedim kesenin yanına kadar kablo uzatmasımı çekiyolar

haaha 3lü kablomu uzatma çeksinler yeminle ne güldüm alemsin yaaaaaaaa :))) yok ya aslında zor bisey değil yada acıtan da değil hamilelikte karından tavsiye ediliyor zorda kalmadıkca bencede alttan bakılmasın ama saglık için doktora güvenmek lazım
benım suandaki doktorum istese baktırırım ama ondan önceki ile inatlastım baktırmadım resmen geri kafalı dedi bana komşudan duyma kulaktan dolma şeylerle olmaz bu işler demezmi bende actım agzımı :) sonrası malum :)

yani gerizekalımıymış o doktor acaba.. bunun geri kafalılıkla ne alakası var herhalde doktor kadar bilecek olsak doktor olurduk..ama insan araştırıyor bir şekilde öğreniyor öyle olunca geri kafalı mı olunuyomuş

Sorma ya verdim cevabını ama nasıl sinirlendim tipimde öyle biseyde yok neyse yedi lafları ondan sonrada cıktım odadan ama allah düşürmesin çok meraklılar yani sanki üstümde deney yapacak gözümü korkutuyor

iyi yapmışsın şekerim.. ben henüz gitmedim salı günü ilk randevumu aldım ama çok kibar ve ilgili bi doktor seçtim..inşallah sıkıntı yaşamam..

iyi yapmışsın şekerim.. ben henüz gitmedim salı günü ilk randevumu aldım ama çok kibar ve ilgili bi doktor seçtim..inşallah sıkıntı yaşamam..

yok canım eğer iyiyse doktorun agzın kulaklarında cıkıyorsun hiiç merak etme :)) ben öyle cıktım doktor önünde bekleyenlerde suratıma bakıyor bir aydınlanma gelmişti bana :))
pazartesi salı arka arkaya güzel haberler veririz inşallahhh

Kızlar ya ben bu topiği çokkkk seviyorum.birbirinizle konuşmalarınız,her şeyi paylaşmanız beni çok mutlu ediyor.kendi kardeşlerime bile böyle yakın değilim

bir çoğunuz gibi cilveli konuşamıyorum,resmi kalıyorum biraz ama hepinizi seviyorum mümkün olsaydı da yüz yüze görüşsek çok güzel olurdu.

:))) cilveli nasıl konuşuyormuşuz ya biz ona biraz gülmeli eğlenmeli diyelim :)))) canım biz hep buralardayız napalım bizde böyle can sıkıntısı gideriyoruz konuşup paylaşıyoruz zaman geçmezki yoksa ne güzel hergün birşeyler öğreniyoruz
keşke mümkün olsaydı hep ayrı şehirlerdeyiz ama bazen kadınlar klubu bulusmaları oluyor yapabiliriz aslında :)
ayrıca resmi kalmıyorsun biz anlıyoruz seni boşver gerisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…