Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım geldi bugün 2 aylık oğluşuyla ısırmazsında ne yaparsın o sıpayı vallahi bebişi mıncıklamaktan çay bile dolduramadım misafirlere bebek aşkım depreşti iyiceeee
bebişler bebişler bulun bizi bebişler,
bebişler bebişler gelin bize bebişler
ısıralım öpelim her yerinizi yiyelim
bekletmeyin bizi bebişlerrr

amin canım yaa a benden de o kadar dışarıda bile görsem bebişleri dönüp bakıyorum...
inş bizlerinde bebişleri olur bizde severiz bir güzel

İçerken normal su içiyor gibi iç, aklına getirme canım , ya da baktın olmuyor bir parça ekmeği çiğne yutmaya yakın ilacı at ağzına üstüne iç suyunu

İlahi yaninerdeyse hapı ekmek arası yapıp yiyeceksiniz

Canım boş ver öyle içme sen.kuruyemişin yanında çekirdek gibi çitle

canımm muzice gibi birşey o...
benim rahmimde polip vardı..ameliyat olacaktımm..soğan suyu resmen döktü polipi..bu ayda yumurtlamam oldu sanırım..aylardır beyaz akıntı gelmiodu benden bu ay hep geldi...

Canım ben de kullandım.adetten 5 gün önce akıntı geldi sonra adete döndü.Artık içerde ne tür çalışmalar yapıldı bilmiyorum
inş.dip-köşe temizliğidir

Canım ben de kullandım.adetten 5 gün önce akıntı geldi sonra adete döndü.Artık içerde ne tür çalışmalar yapıldı bilmiyorum
inş.dip-köşe temizliğidir
aayyy inş kuzum dip köşe temizlemiştir...bebeğe hijyenikkk güzel bir yer ayarlamıştırrrr

bizdeee seniğ seviyoruzzz yavrummm
cilvelii konuşmakk derkennnn

OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM

Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?

Canım adetken neden yaptın adet döngüne göre adet bitiminden 3 5 gün içinde baslaman gerekiyor

Abartma ay korkutacaksın kızları bizde gördük yani görmedik bizzat tanıstık hatta hahaha :))))))))))

Valla ne yalan söylim ben de korkuyordum duyunca ama kızkenŞu an yapılan testler o kadar zor ki inş Rabbim bizi çatala hastalık için yatırmaz.Evlendikten sonra mecburen bakıyorlar ıyyyyyyyyyyyyyy

1 tane yapıp çift çizgiyi hele de adetken gördüysen helal olsun diyorum o ovulasyon testine

Canm o testlerden bol alacaksın ki günü yakala.döngüne göre yap mesela 28 güne bir adet görüyorsan 10-11.gün gibi başla ikisi de koyu olunca da art arda ilişkiye girin.genelde 13-14-15 falan diğer günler de günaşırı deneyin

Alemsiniz ya aksam aksam ne güldüm benım doktora baktırmadım ya ben ne var demezmi dedim benımkı farklı kelebek var hahahahahah :) sinir etti kadın benı kaşındın ama

Kadın doktorları işte bu yüzden sevmiyorum.genelde kaprisliler.Erkek doktorlar biraz daha hassas ama her doktorun da iyisini bulmak çok zorher yerimizi kurcalıyorlar zaten bir tek orası sağlam içinde miyomdur poliptir kisttir hep çürük.Bari dış kaportası sağlam kalsın

Arkadaslar öncelikle merhaba
bende yenı katıldım aranıza 3 yıllık evlıyım daha yenı bebek yapmaya karar verdık.bu ay....
Bugun 32 günüm adetım gectı.:) 21-28 oluyordum gectı ama umıtlenmek ıstemıyorum benım eşimde iş yerindeki herkese soylemiş!!!!! Işin kötösü aynı ısyerınde calısıyoruz kan verdım cuma gunu cıkacak bakalım ne olacak
belirti olarak sağ kasıgımda agrı ıgne batması gıbı ve cook uyuyorum bılmıyorum bakalım 28 gününde idrar testı yaptım cıkmadı normal mi peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…