arkadaşım geldi bugün 2 aylık oğluşuyla ısırmazsında ne yaparsın o sıpayı vallahi bebişi mıncıklamaktan çay bile dolduramadım misafirlerebebek aşkım depreşti iyiceeee
bebişler bebişler bulun bizi bebişler,
bebişler bebişler gelin bize bebişler
ısıralım öpelim her yerinizi yiyelim
bekletmeyin bizi bebişlerrr
amin canım yaa a benden de o kadar dışarıda bile görsem bebişleri dönüp bakıyorum...
inş bizlerinde bebişleri olur bizde severiz bir güzel
inşallah canımm yaaaaaaaaa.... topik topik gezmekten bıktım vallaaaa.......
İçerken normal su içiyor gibi iç, aklına getirme canım , ya da baktın olmuyor bir parça ekmeği çiğne yutmaya yakın ilacı at ağzına üstüne iç suyunu
canımm muzice gibi birşey o...
benim rahmimde polip vardı..ameliyat olacaktımm..soğan suyu resmen döktü polipi..bu ayda yumurtlamam oldu sanırım..aylardır beyaz akıntı gelmiodu benden bu ay hep geldi...
aayyy inş kuzum dip köşe temizlemiştir...bebeğe hijyenikkk güzel bir yer ayarlamıştırrrrCanım ben de kullandım.adetten 5 gün önce akıntı geldi sonra adete döndü.Artık içerde ne tür çalışmalar yapıldı bilmiyorum
inş.dip-köşe temizliğidir
Kızlar ya ben bu topiği çokkkk seviyorum.birbirinizle konuşmalarınız,her şeyi paylaşmanız beni çok mutlu ediyor.kendi kardeşlerime bile böyle yakın değilim
bir çoğunuz gibi cilveli konuşamıyorum,resmi kalıyorum biraz ama hepinizi seviyorummümkün olsaydı da yüz yüze görüşsek çok güzel olurdu.
aayyy inş kuzum dip köşe temizlemiştir...bebeğe hijyenikkk güzel bir yer ayarlamıştırrrr
bizdeee seniğ seviyoruzzz yavrummm
cilvelii konuşmakk derkennnn
ya kızlar ne bileyim işte yeni yeni öğreniyorum ben de dedim kesenin yanına kadar kablo uzatmasımı çekiyolar
yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhkızlar kendinize gelin kablo değil o boru hattı bizzat gördüm
bu tarz olmalı işveli.gerçi bana uymuyor ama heç cilveli değelim
Abartma ay korkutacaksın kızları bizde gördük yani görmedik bizzat tanıstık hatta hahaha :))))))))))
ayy cilveliyimdirrr vesselammm tabii istersemmm olurumm
ben bir ara kankeyta olacağız sandım o boru hattı ileee haftada 2 kere girince alışkanlık olduuu
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
Abartma ay korkutacaksın kızları bizde gördük yani görmedik bizzat tanıstık hatta hahaha :))))))))))
Hahaaha aboww senın fenaaaaben 1 kere oldu daha tövbe ıvrenc yahu
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
Aynen benim de öyle doktora girince direkt soyunup uzanıyorum alın ülen al al al diyorum
Alemsiniz ya aksam aksam ne güldüm benım doktora baktırmadım ya ben ne var demezmi dedim benımkı farklı kelebek var hahahahahah :) sinir etti kadın benı kaşındın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?