Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eşin neden söylemiş canım herkes bilmek zorunda değil ki.Nazar diye bi şey var

kesinlikle dile düşürmeyin canım tedbirdir bu yaşayınca görürsün

Kan testi hemen çıkar neden cuma günü????????????????anında söylüyorlar normalde

Ağrı kasıkta normal gebelikte ama belirti o kadar çok ki herkesin dediğini söyleyeceğim maalesef bekleyeceksin dilerim hayırlı olur sizin için

bebeğim,bitanem,kuzum gibi :) ben hayatta böyle konuşamam hatta yazarken bile tuhaf oldum.ama cilveli konuşmayı size yakıştırıyorum.
aynen eşim artık bişey söylediğimde kadınlar kulübünden mi öğrendin diyor

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım :) cnm ben doktora gitmeyecektim öyle nasil olduysa eşim götürdü keseyi gördük. Hic aklimda yoktu. 5agustos bnm sat.ewt öyle dedi doktor haftaya duycakmisiz

Sende hiiç çaktırma içimden geldi kuzum dersin :))) olabilir yapı meselesi birde zamanla cok alısıyorsun bütüngün konusuyoruz kızlarla birde annelik iç güdüsü belki normalde kimse bu kadar sıfat kullanmıyordur ama birisi hamiş olabilirim dedimi hepimiz hooppp bebegım bıtanem oy ne güzel yerim diyoruz :) haklısın içten geliyor :)) sende cok ugra buraya alısırsın zamanla :) canım benım

ben zaten aile çevremden bile alamadığım içtenliği alıyorum hepinizden bu bana fazlasıyla yeter

fıstıklar nslsınız bklm bem tasınma vs derken bu topige ugrayamsz oldum nekadar cok yenı yenı arkadaslar gelmis valla hosgeldınız bakalımm gonlunuzden neler gecıyorsa gerceklesır ınsallah

günaydınn şekerlerr..
çok uykusuzummm
dün akşam çok fenaydımm yaa..
eve gitmek üzereyken bacağıma bir ağrı girdi..ayak parmaklarımdan başlayan kalça üstüne kadar giden bir ağrı..
sabaha kadar geşmedi..saat 3-4 gibi sızmışım artık...ama çok fena bir ağrıydı böle yaa..
ilaçta içemedim bana kalsa içecektim ama eşim içirmedi..ne olur ne olmaz sonra pişman olmayalım ded..
bugün doktora gitcektim ondanda vazgeçtim..röntgen isteyecekler ondada radyasyon var..en iyisi adeti beklemek olucak..
inş o ağrı bir daha olmazzz:18::18:

ben zaten aile çevremden bile alamadığım içtenliği alıyorum hepinizden bu bana fazlasıyla yeter

ooyyy yerimmm ben senii yavrummm

fıstıklar nslsınız bklm bem tasınma vs derken bu topige ugrayamsz oldum nekadar cok yenı yenı arkadaslar gelmis valla hosgeldınız bakalımm gonlunuzden neler gecıyorsa gerceklesır ınsallah

canım hoşgeldinn şekerimmm...
prensesimize iyi bak..ikinize iyisiniz değilmiii

kızlar gören varmı angel'ı bugun kontrole gidecekti yanlış hatırlamıyorsam

canım günaydın dün gittim kontrola aksam iş yerinden misafirler vardı acamadım pc yi kese biraz daha yukarı cıkmıs canım doktor istedigimiz yer degil ama bunada şukur dedi sag tarafımdaydı sola dıgru kaymaya baslamış kesenin asagılarındaydı minicik kalp sesini duyamadık ama atısını gördü doktor hatta esimde görmüş ama ben o heyecandan görmediim iki hafta sonraya tekrar cagırdı ikili testi erken yapalım dedi gerci adet tarihime göre geride 6+6 günlüktü.bunada şükür canım riskim var hala ama şükürler olsun benden bu kadar canım gecmişi tam okuyamadım senden naber cinsiyet merakı var galiba sendede insan hemen bişeyler almak istiyor degilmi?senin kontrol ne zamandı bide kese sende tam olarak nerde buldu.bakalım bu hafta aynı olacakmı

ayy canımm şükür kese biraz daha yukarı çıkmış...
inş dahada iyi olucak..o bebek inatçı ççıktı bak annesine baya tutunuyor yavrummm..
ikili testi neden erken yapacaklar..
benim bildiğim ikili üçlü testler gününden önce yada sonra çıkarsa bebeği özürlü gösteriyor..

Günaydııınnnn kızlar nasılasınız bakemm
hiç iyi değilimm...bacağımm ağrıyor yaaa yaşı kadınlar gibi şalla örttüm bacağımı off ne zaman geçecek bu..ilaçta içemiyorum kaldım öle...
sen nasılsın kuzumm

günaydın geçmiş olsun canım benim inşallah ağrımaz bidaha masaj falan yapsaydınız bizim evde kas gevşeltici krem bulunuyo sürekli ne zaman strese girsem ve yorulsam hemen kasılıyo kaslarım ev eczane gibi hamdolsun

inş canım benim yaaa valla aynen inatcı cıktı buda babasına benzeyecek galiba:) valla canım bende anlamadım 11.haftada yapıyorlarmış sen iki hafta sonra gel dedi bende neden erken yapıyorsunuz bi sorunmu var dedim en son11 hafta dedi valla ilk hamileliyimin üstünden cok zaman gecti kacıncı haftada oluyor tam bilmiyorum yaptıran arkadaslar bi yardım ederse ya sen biliyorsan canım tam olarak bu arada sende nasıl gidiyor calışmalar

hiç iyi değilimm...bacağımm ağrıyor yaaa yaşı kadınlar gibi şalla örttüm bacağımı off ne zaman geçecek bu..ilaçta içemiyorum kaldım öle...
sen nasılsın kuzumm

ayyy canım şimdi okudum cok gecmiş olsun yaaa bacagını uzatma ihtimalin varsa yüksek bi yer varsa uzat biraz

sen nasılsın kuzumm

Ay kuşum geçmiş olsun, tam olarak niye ağrıyor peki, ilaç içmemen en iyisi şimdilik

ben heyecanlıyım bugün ama bebek için değil :) kpss maduru olduğum için ücretli öğretmenlik yapıyorum bugün belli olacak çalışıp çalışmayacağım sen nasılsın?

Olsun canım KPSS ye çalışırken kadro bekleme sürecini evde boş boş beklemek çok zor, iyi yapmışsın başvurup; inşaallah da kabul edilir, hangi ilden yaptın başvuruyu, benim arkadaşlarımda yaptı bazı illerde belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…