Arkadaslar öncelikle merhaba
bende yenı katıldım aranıza 3 yıllık evlıyım daha yenı bebek yapmaya karar verdık.bu ay....
Bugun 32 günüm adetım gectı.:) 21-28 oluyordum gectı ama umıtlenmek ıstemıyorum benım eşimde iş yerindeki herkese soylemiş!!!!! Işin kötösü aynı ısyerınde calısıyoruz kan verdım cuma gunu cıkacak bakalım ne olacak
belirti olarak sağ kasıgımda agrı ıgne batması gıbı ve cook uyuyorum bılmıyorum bakalım 28 gününde idrar testı yaptım cıkmadı normal mi peki???
:))) cilveli nasıl konuşuyormuşuz ya biz ona biraz gülmeli eğlenmeli diyelim :)))) canım biz hep buralardayız napalım bizde böyle can sıkıntısı gideriyoruz konuşup paylaşıyoruz zaman geçmezki yoksa ne güzel hergün birşeyler öğreniyoruz
keşke mümkün olsaydı hep ayrı şehirlerdeyiz ama bazen kadınlar klubu bulusmaları oluyor yapabiliriz aslında :)
ayrıca resmi kalmıyorsun biz anlıyoruz seni boşver gerisini :)
canım gözün aydın... ben henüz keseyi görmeye gitmedim kalp atışını da duyabileyim diye haftaya salıya kadar erteledim..ama çoğu kişi duyamazsın daha 6+4 oluyosun erken dedi..senin satın benden sonra ve kalp atışını duyabileceğini mi söyledi doktor :) bak bu bana da umut ışığı oldu
bebeğim,bitanem,kuzum gibi :) ben hayatta böyle konuşamam hatta yazarken bile tuhaf oldum.ama cilveli konuşmayı size yakıştırıyorum.
aynen eşim artık bişey söylediğimde kadınlar kulübünden mi öğrendin diyor
ben zaten aile çevremden bile alamadığım içtenliği alıyorum hepinizden bu bana fazlasıyla yeter
fıstıklar nslsınız bklm bem tasınma vs derken bu topige ugrayamsz oldum nekadar cok yenı yenı arkadaslar gelmis valla hosgeldınız bakalımm gonlunuzden neler gecıyorsa gerceklesır ınsallah
kızlar gören varmı angel'ı bugun kontrole gidecekti yanlış hatırlamıyorsam
canım günaydın dün gittim kontrola aksam iş yerinden misafirler vardı acamadım pc yi kese biraz daha yukarı cıkmıs canım doktor istedigimiz yer degil ama bunada şukur dedi sag tarafımdaydı sola dıgru kaymaya baslamış kesenin asagılarındaydı minicik kalp sesini duyamadık ama atısını gördü doktor hatta esimde görmüş ama ben o heyecandan görmediim iki hafta sonraya tekrar cagırdı ikili testi erken yapalım dedi gerci adet tarihime göre geride 6+6 günlüktü.bunada şükür canım riskim var hala ama şükürler olsun benden bu kadar canım gecmişi tam okuyamadım senden naber cinsiyet merakı var galiba sendede insan hemen bişeyler almak istiyor degilmi?senin kontrol ne zamandı bide kese sende tam olarak nerde buldu.bakalım bu hafta aynı olacakmı
hiç iyi değilimm...bacağımm ağrıyor yaaaGünaydııınnnn kızlarnasılasınız bakemm
günaydınn şekerlerr..
çok uykusuzummm
dün akşam çok fenaydımm yaa..
eve gitmek üzereyken bacağıma bir ağrı girdi..ayak parmaklarımdan başlayan kalça üstüne kadar giden bir ağrı..
sabaha kadar geşmedi..saat 3-4 gibi sızmışım artık...ama çok fena bir ağrıydı böle yaa..
ilaçta içemedim bana kalsa içecektim ama eşim içirmedi..ne olur ne olmaz sonra pişman olmayalım ded..
bugün doktora gitcektim ondanda vazgeçtim..röntgen isteyecekler ondada radyasyon var..en iyisi adeti beklemek olucak..
inş o ağrı bir daha olmazzz:18::18:
ayy canımm şükür kese biraz daha yukarı çıkmış...
inş dahada iyi olucak..o bebek inatçı ççıktı bak annesine baya tutunuyor yavrummm..
ikili testi neden erken yapacaklar..
benim bildiğim ikili üçlü testler gününden önce yada sonra çıkarsa bebeği özürlü gösteriyor..
Günaydııınnnn kızlarnasılasınız bakemm
hiç iyi değilimm...bacağımm ağrıyor yaaayaşı kadınlar gibi şalla örttüm bacağımı off ne zaman geçecek bu..ilaçta içemiyorum kaldım öle...
sen nasılsın kuzumm
hiç iyi değilimm...bacağımm ağrıyor yaaayaşı kadınlar gibi şalla örttüm bacağımı off ne zaman geçecek bu..ilaçta içemiyorum kaldım öle...
sen nasılsın kuzumm
ben heyecanlıyım bugün ama bebek için değil :) kpss maduru olduğum için ücretli öğretmenlik yapıyorum bugün belli olacak çalışıp çalışmayacağım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?