Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

manisadan yaptım bugün belli olacağını söylediler bakalım arayacaklar mı hayırlısı ne ise o olsun

canım hiç bilmiyorum..tek duyduğum şu..
bizim akrabamızda ve arkadaşımın arkadaşının başına gelmiş..
3 lü testi adet tarihinden yalnış hesaplanıp 1 hafta sonra yapılmış..çocuk özürlü denmiş alalım denmiş..
ama iki ailede aldırmadı sapasağlam çocukları şimdi..

canım kas gevşelticiler hamileler kullanmamlı..akşam onlarıda okuduk..hepsi hamileler kesinlikle kullanmasın yazıo..çünkü kana karışıyor..

ayyy canım şimdi okudum cok gecmiş olsun yaaa bacagını uzatma ihtimalin varsa yüksek bi yer varsa uzat biraz

çok saol kuzum ya akşam hep yattım zaten hiç kalkamadım..şimdide ağrıyor bu akşam nasıl olur bilmiyorumm

Ay kuşum geçmiş olsun, tam olarak niye ağrıyor peki, ilaç içmemen en iyisi şimdilik

evet kuşum ya içemiyorum ilaç..kaldım öle..neden ağrıdğını bilmiyorum..
şimdi hocamıza sordum yarın MR çekelim geçmezse o hamilelik durumunda engel değik merak etme dedi

şekerleeerr günaydın nasılsınız bakalım??
isyanım geçmiş olsun şekerim neden öyle oldu kiii :44::44::44::44:

günaydınn kuzucumm..
bilmiyorum tatlımm yaa...

KIZLARRR YAA adetime 9 gün var..test yapsam çıkarmı birşey varsa..ona göre röntgen falan çektiririmmm

tamam kuzucum benim dediğimde krem..içini okuduk onlarda da hamilelerde kesinlikle kullanmayınız yazıyor..

doğru en ufak bir kas gevşetici krem bile zararlı..onun dışında vajinal kaşıntı giderici kremler yasak.. doktor onaylamadıkça tıbbi kremler,ilaçlar vs.. hepsi yasak.. öyle ki ben bebek yağı aldım onda bile özellikle paraben içermeyen alkolsüz bir ürün aldım.. elinizden geldiğince kimyasal ürün kullanmayın..çamaşır suyu kesinlikle yasak!

günaydınn kuzucumm..
bilmiyorum tatlımm yaa...

KIZLARRR YAA adetime 9 gün var..test yapsam çıkarmı birşey varsa..ona göre röntgen falan çektiririmmm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bence çıkmaz daha çoook erken çıkması için..
ama ben de ilk ayımda ilaç kullandım ya bi zararı olmuyo daha ortada bebek yok ki bence jel krem sürebilirsin bu evrede..

Vajinal kaşıntı giderici krem de mi yasak ya ben napayım hamile kalırsam

bilmediğim ne çok şey var ya bende dikkat ediyorum özen gösteriyorum sanıyordum kendimi teşekkür ederim hepinize bundan sonra daha dikkatli olacağım :) bebek olsa da olmasa da dikkatli olmakta fayda var

Günaydın kızlarrrrr.Uzun süreden beri yoktum çünkü ben şehir dışındayken eşimi doktora gönderdim ,randevusunu falan aldım,sen doktorun dediği hiçbir testi yaptırma çık git...Sperm testinde de cinsel perhizin yanı sıra enerji içeceği falan da içmemek lazım.Sen giderken bir de şeytan dürtmüş, her gün içermiş gibi enerji içeceği iç...Zaten zamanı yok haftada 1 gün müsait.Deli oldum vallaaa.Umurumda değil,bu çocuğu tek yapacak halim yok dedim.Sigarasından ödün vermiyor,doktora nazlanıyor.Bizim canımız yok sanki doktora gidip en mahrem yerlerimizi kurcalatıyoruz...Saldım gitti yaniii.Yumurtlama günlerini değerlendirdik sayılır.Kızlar bi de bişey soracağım;normalde yumurtlama gününde gelen akıntılar bende hala devam ediyor (bir de kokulu ayıptır söylemesi).Acaba ovaluasyon olmadı mı dedim ama bu ayın 6 sında çift çizgiyi gördüm.Bir bilginiz var mı?enfeksiyon mu acaba?

canım biraz daha olmasın ki inşallah olur o da telaşlanmaya ve gereken özeni göstermeye çalışacaktır. erkekler bizler kadar umursamıyor ilk başta..
bi de o akıntı bence enfeksiyon olabilir..kaşıntı yapıyor mu?

Eşin bebek istemiyor mu tatlım niye senin kadar mücadele etmemiş, rahatlık erkeklerin damarında var gerçi inşaallah hamilesindir, gelmeye hazırlanıyordur bebişin

Canım aklım hep sendeydi sükürler olsun coooook sevindim gör bak yakalayacak zamanını . Ben bugun işe gidemedim sabah kalktım asırı bas donmesı adım atamıyorum sonra 2 kere kusunca dogru acile gittik doktor baktı madem pazartesi bugunden bakalım dedı uzun uzun konustu kalp atısını dınledık kalp atısını gorduk sukurler olsun hıcbır sıkıntı yok 4 mm olmus kendılerı :)))) rabbime sukurler olsun ama benı mahvettı o ayrı nasıl meraklıyız anlatamam benıde 2 yada 3 haftasonra cagırdı kese bilmem dıkkat etmedım ama sankı usg yı bıraz saga aldı gıbı hatırlıyorum bu sefer. Gezıomu nedir annesi gibi gezenti olacak :)) bnmde boyle durum csnım son an olayı diyelim ama ıyıyız yatıyoruz smdı

Akıntı beyaz renkli ve az...Kaşıntı yok cnm.Ben de inşallah gebe kalırım da ona muhtaç olmam diyorum.Yoksa önümüzdeki 50 seneye ancak gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…