Olsun canım KPSS ye çalışırken kadro bekleme sürecini evde boş boş beklemek çok zor, iyi yapmışsın başvurup; inşaallah da kabul edilir, hangi ilden yaptın başvuruyu, benim arkadaşlarımda yaptı bazı illerde belli oldu
inş canım benim yaaa valla aynen inatcı cıktı buda babasına benzeyecek galiba:) valla canım bende anlamadım 11.haftada yapıyorlarmış sen iki hafta sonra gel dedi bende neden erken yapıyorsunuz bi sorunmu var dedim en son11 hafta dedi valla ilk hamileliyimin üstünden cok zaman gecti kacıncı haftada oluyor tam bilmiyorum yaptıran arkadaslar bi yardım ederse ya sen biliyorsan canım tam olarak bu arada sende nasıl gidiyor calışmalar
günaydın geçmiş olsun canım benim inşallah ağrımaz bidaha masaj falan yapsaydınız bizim evde kas gevşeltici krem bulunuyo sürekli ne zaman strese girsem ve yorulsam hemen kasılıyo kaslarım ev eczane gibi hamdolsun
ayyy canım şimdi okudum cok gecmiş olsun yaaa bacagını uzatma ihtimalin varsa yüksek bi yer varsa uzat biraz
Ay kuşum geçmiş olsun, tam olarak niye ağrıyor peki, ilaç içmemen en iyisi şimdilik
yok tatlım krem bu dediğim hap değil
şekerleeerr günaydın nasılsınız bakalım??
isyanım geçmiş olsun şekerim neden öyle oldu kiii :44::44::44::44:
tamam kuzucum benim dediğimde krem..içini okuduk onlarda da hamilelerde kesinlikle kullanmayınız yazıyor..
günaydınn kuzucumm..
bilmiyorum tatlımm yaa...
KIZLARRR YAA adetime 9 gün var..test yapsam çıkarmı birşey varsa..ona göre röntgen falan çektiririmmm
doğru en ufak bir kas gevşetici krem bile zararlı..onun dışında vajinal kaşıntı giderici kremler yasak.. doktor onaylamadıkça tıbbi kremler,ilaçlar vs.. hepsi yasak.. öyle ki ben bebek yağı aldım onda bile özellikle paraben içermeyen alkolsüz bir ürün aldım.. elinizden geldiğince kimyasal ürün kullanmayın..çamaşır suyu kesinlikle yasak!
Vajinal kaşıntı giderici krem de mi yasak yaben napayım hamile kalırsam
doğru en ufak bir kas gevşetici krem bile zararlı..onun dışında vajinal kaşıntı giderici kremler yasak.. doktor onaylamadıkça tıbbi kremler,ilaçlar vs.. hepsi yasak.. öyle ki ben bebek yağı aldım onda bile özellikle paraben içermeyen alkolsüz bir ürün aldım.. elinizden geldiğince kimyasal ürün kullanmayın..çamaşır suyu kesinlikle yasak!
bilmediğim ne çok şey var ya bende dikkat ediyorum özen gösteriyorum sanıyordum kendimiteşekkür ederim hepinize bundan sonra daha dikkatli olacağım :) bebek olsa da olmasa da dikkatli olmakta fayda var
Günaydın kızlarrrrr.Uzun süreden beri yoktum çünkü ben şehir dışındayken eşimi doktora gönderdim ,randevusunu falan aldım,sen doktorun dediği hiçbir testi yaptırma çık git...Sperm testinde de cinsel perhizin yanı sıra enerji içeceği falan da içmemek lazım.Sen giderken bir de şeytan dürtmüş, her gün içermiş gibi enerji içeceği iç...Zaten zamanı yok haftada 1 gün müsait.Deli oldum vallaaa.Umurumda değil,bu çocuğu tek yapacak halim yok dedim.Sigarasından ödün vermiyor,doktora nazlanıyor.Bizim canımız yok sanki doktora gidip en mahrem yerlerimizi kurcalatıyoruz...Saldım gitti yaniii.Yumurtlama günlerini değerlendirdik sayılır.Kızlar bi de bişey soracağım;normalde yumurtlama gününde gelen akıntılar bende hala devam ediyor (bir de kokulu ayıptır söylemesi).Acaba ovaluasyon olmadı mı dedim ama bu ayın 6 sında çift çizgiyi gördüm.Bir bilginiz var mı?enfeksiyon mu acaba?
hamileyken mantar olan çok doktorlar ona göre ilaç veriyor zaten
Günaydın kızlarrrrr.Uzun süreden beri yoktum çünkü ben şehir dışındayken eşimi doktora gönderdim ,randevusunu falan aldım,sen doktorun dediği hiçbir testi yaptırma çık git...Sperm testinde de cinsel perhizin yanı sıra enerji içeceği falan da içmemek lazım.Sen giderken bir de şeytan dürtmüş, her gün içermiş gibi enerji içeceği iç...Zaten zamanı yok haftada 1 gün müsait.Deli oldum vallaaa.Umurumda değil,bu çocuğu tek yapacak halim yok dedim.Sigarasından ödün vermiyor,doktora nazlanıyor.Bizim canımız yok sanki doktora gidip en mahrem yerlerimizi kurcalatıyoruz...Saldım gitti yaniii.Yumurtlama günlerini değerlendirdik sayılır.Kızlar bi de bişey soracağım;normalde yumurtlama gününde gelen akıntılar bende hala devam ediyor (bir de kokulu ayıptır söylemesi).Acaba ovaluasyon olmadı mı dedim ama bu ayın 6 sında çift çizgiyi gördüm.Bir bilginiz var mı?enfeksiyon mu acaba?
Ben yıllardır çekiyorum bu illeti de, o yüzden dedim kuşum
kesin tedavisi yok mu yaa
canım günaydın dün gittim kontrola aksam iş yerinden misafirler vardı acamadım pc yi kese biraz daha yukarı cıkmıs canım doktor istedigimiz yer degil ama bunada şukur dedi sag tarafımdaydı sola dıgru kaymaya baslamış kesenin asagılarındaydı minicik kalp sesini duyamadık ama atısını gördü doktor hatta esimde görmüş ama ben o heyecandan görmediim iki hafta sonraya tekrar cagırdı ikili testi erken yapalım dedi gerci adet tarihime göre geride 6+6 günlüktü.bunada şükür canım riskim var hala ama şükürler olsun benden bu kadar canım gecmişi tam okuyamadım senden naber cinsiyet merakı var galiba sendede insan hemen bişeyler almak istiyor degilmi?senin kontrol ne zamandı bide kese sende tam olarak nerde buldu.bakalım bu hafta aynı olacakmı
canım biraz daha olmasın ki inşallah olur o da telaşlanmaya ve gereken özeni göstermeye çalışacaktır. erkekler bizler kadar umursamıyor ilk başta..
bi de o akıntı bence enfeksiyon olabilir..kaşıntı yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?