Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşin bebek istemiyor mu tatlım niye senin kadar mücadele etmemiş, rahatlık erkeklerin damarında var gerçi inşaallah hamilesindir, gelmeye hazırlanıyordur bebişin

İstemez olur mu canım,ölüyor çocuk diye...Erkeklerin beceriksizliği işte,önlerinden çekip arkalarından itmeden,yüz kere tembihlemeden iş yapamazlar...Bu ay da beklemiyorum,ben beklemekten vazgeçtim canım ya kısmetten ziyadesi olmaz.Napalım

geçmiş olsun fındığım..

ohh çok şükür güzel haberlerle gelmişsin :) merak etme annesi bebişin iyice tutunacak sana inşallah

geçmiş olsun canım yat dinlen bakalım evde..tadını çıkart bebişnle evde yatmanın..
ohh maşallah kuzuya büyüsün büyüsün :)

Ergenliğe girdiğimden beri var, kullanmadığım antibiyotik-krem kalmadı, Vajina içine şırıngayla bile bir hafta krem uyguladık olmadı geçmedi bi de şu soğan suyunu deneyeceğim bakalım nolacak :26:

soğan suyu iyicee temizliyomuş enfeksiyonları falan.. dene bakalım inşallah işe yarar..

Akıntı beyaz renkli ve az...Kaşıntı yok cnm.Ben de inşallah gebe kalırım da ona muhtaç olmam diyorum.Yoksa önümüzdeki 50 seneye ancak gider:)

hmmm belki hamişliktendir akıntınn

Kızlarr selamlar uzun zamandır yoktum.dün doktora gittim alttan baktı sağ tarafımda over kisti varmış başkada bişey demedi eşinin sperm testini yapalım dedim.bende o şokla dilim tutuldu hiçbirşey soramadım ve bana adetin 2. günü gel dedihormon testini yapalım dedim.over kisti kötümü ya

geçmiş olsun cnım..sana yardımcı olmak isterdim ama malesef kist konusunda bi bilgim yok..inşallah kötü bişey değildir canm..

günaydııınnnnn
mide bulantısıyla biiizz geldiiik

Hosgeldin..sendede mi basladi bulanti berbat bisi ya dun iyi kusmadim diodum aksam ole bi geldiki mahvetti tahris etti bogazimi bugun yine kalkamadim yattigim yerrden heran kusarkm die..3.30da doktora gidicem bu halde nasil gideceksem :26: oyy oyy

Hosgeldin..sendede mi basladi bulanti berbat bisi ya dun iyi kusmadim diodum aksam ole bi geldiki mahvetti tahris etti bogazimi bugun yine kalkamadim yattigim yerrden heran kusarkm die..3.30da doktora gidicem bu halde nasil gideceksem :26: oyy oyy

hoşbuldummm... ayy sorma kuzum yaaa sabah kalktım sadece ekmek yiyebildim bi lokma oda..biraz önce patates kızartması yaptım (her ne kadar sağlıklı olmasada) tuzladım midemi bastırsın diye ama o da fayda etmedi..
o saate kadar biraz daha iyi olursun inşallah bitanem yaa..

Bende kizartmayi esime kizartabildim kendime gelince kaldi.. ac ac oturuyomm insallah gecer o zmna kdr

selam arkadaşlar hepinize.geçmiş olsun isyan123.offffffff benim moralim çok bozuk ya.topikle alakalı değil ama sizle paylaşmak istiyorum çatlıcam.

okul açıldı ya öğretmenler için benim okulda idarenin işlerini yapıp bütün işleri kendi isteğine göre ayarlayan beni gıcık etmek için uğraşan biri var.

yine bana istemediğim dersleri vermiş eşim beni başka okula aldırabilecek biri ama kimseye ağzını eğemezmiş.şansımız yokmuş.bende bugün yine sinir oldum okulda anlatmadım eşime anlatmayacağım da.sadece dinleyip sinirleniyor başka bişey yapmıyor.ben ters ters konuşunca da seni nasıl düşünmüyorum diyor

kolay bi şekilde çalışmaya başlamadım zor oldu o yüzden istifa etmek istemiyorum

Son düzenleme:

mrb canım öncelikle kimseye ağzını eğme. bu eşin bile olsa.. idareci ile bu konuyu konuşmayı denedin mi peki?

yaa canım bitanem boşver sen onu bu kadar moralini bozma inan değmez..takma sen o birilerini işine bakarsın olur biter sen canını sıkma ...

inş canım benim şükürler olsun biraz daha iyiyim şimdi ikili teste cagırdı 2 hafta sonra sen ne zaman gidiyorsun kontrola canım nasıl gidiyor.

benm daha çoook var bitanem yaa..9ekimde benim randevu :S 2li taramayı çok erken istemiş gibi geldi bana ama :S
ben 9ekimde gittiğimde 12.haftada oluyorum o zaman yapar diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…