Eşin bebek istemiyor mu tatlım niye senin kadar mücadele etmemiş, rahatlık erkeklerin damarında var gerçiinşaallah hamilesindir, gelmeye hazırlanıyordur bebişin
günaydınn şekerlerr..
çok uykusuzummm
dün akşam çok fenaydımm yaa..
eve gitmek üzereyken bacağıma bir ağrı girdi..ayak parmaklarımdan başlayan kalça üstüne kadar giden bir ağrı..
sabaha kadar geşmedi..saat 3-4 gibi sızmışım artık...ama çok fena bir ağrıydı böle yaa..
ilaçta içemedim bana kalsa içecektim ama eşim içirmedi..ne olur ne olmaz sonra pişman olmayalım ded..
bugün doktora gitcektim ondanda vazgeçtim..röntgen isteyecekler ondada radyasyon var..en iyisi adeti beklemek olucak..
inş o ağrı bir daha olmazzz:18::18:
canım günaydın dün gittim kontrola aksam iş yerinden misafirler vardı acamadım pc yi kese biraz daha yukarı cıkmıs canım doktor istedigimiz yer degil ama bunada şukur dedi sag tarafımdaydı sola dıgru kaymaya baslamış kesenin asagılarındaydı minicik kalp sesini duyamadık ama atısını gördü doktor hatta esimde görmüş ama ben o heyecandan görmediim iki hafta sonraya tekrar cagırdı ikili testi erken yapalım dedi gerci adet tarihime göre geride 6+6 günlüktü.bunada şükür canım riskim var hala ama şükürler olsun benden bu kadar canım gecmişi tam okuyamadım senden naber cinsiyet merakı var galiba sendede insan hemen bişeyler almak istiyor degilmi?senin kontrol ne zamandı bide kese sende tam olarak nerde buldu.bakalım bu hafta aynı olacakmı
Canım aklım hep sendeydi sükürler olsun coooook sevindim gör bak yakalayacak zamanını . Ben bugun işe gidemedim sabah kalktım asırı bas donmesı adım atamıyorum sonra 2 kere kusunca dogru acile gittik doktor baktı madem pazartesi bugunden bakalım dedı uzun uzun konustu kalp atısını dınledık kalp atısını gorduk sukurler olsun hıcbır sıkıntı yok 4 mm olmus kendılerı :)))) rabbime sukurler olsun ama benı mahvettı o ayrı nasıl meraklıyız anlatamam benıde 2 yada 3 haftasonra cagırdı kese bilmem dıkkat etmedım ama sankı usg yı bıraz saga aldı gıbı hatırlıyorum bu sefer. Gezıomu nedir annesi gibi gezenti olacak :)) bnmde boyle durum csnım son an olayı diyelim ama ıyıyız yatıyoruz smdı
Ergenliğe girdiğimden beri var, kullanmadığım antibiyotik-krem kalmadı, Vajina içine şırıngayla bile bir hafta krem uyguladık olmadı geçmedi bi de şu soğan suyunu deneyeceğim bakalım nolacak:26:
Akıntı beyaz renkli ve az...Kaşıntı yok cnm.Ben de inşallah gebe kalırım da ona muhtaç olmam diyorum.Yoksa önümüzdeki 50 seneye ancak gider:)
Kızlarr selamlar uzun zamandır yoktum.dün doktora gittim alttan baktı sağ tarafımda over kisti varmış başkada bişey demedi eşinin sperm testini yapalım dedim.bende o şokla dilim tutuldu hiçbirşey soramadım ve bana adetin 2. günü gel dedihormon testini yapalım dedim.over kisti kötümü ya
günaydııınnnnn
mide bulantısıyla biiizz geldiiik
Hosgeldin..sendede mi basladi bulanti berbat bisi ya dun iyi kusmadim diodum aksam ole bi geldiki mahvetti tahris etti bogazimi bugun yine kalkamadim yattigim yerrden heran kusarkm die..3.30da doktora gidicem bu halde nasil gideceksem :26: oyy oyy
hoşbuldummm... ayy sorma kuzum yaaa sabah kalktım sadece ekmek yiyebildim bi lokma oda..biraz önce patates kızartması yaptım (her ne kadar sağlıklı olmasada) tuzladım midemi bastırsın diye ama o da fayda etmedi..
o saate kadar biraz daha iyi olursun inşallah bitanem yaa..
Bende kizartmayi esime kizartabildim kendime gelince kaldi..ac ac oturuyomm insallah gecer o zmna kdr
ohh çok şükür güzel haberlerle gelmişsin :) merak etme annesi bebişin iyice tutunacak sana inşallah
selam arkadaşlar hepinize.geçmiş olsun isyan123.offffffff benim moralim çok bozuk ya.topikle alakalı değil ama sizle paylaşmak istiyorum çatlıcam.
okul açıldı ya öğretmenler için benim okulda idarenin işlerini yapıp bütün işleri kendi isteğine göre ayarlayan beni gıcık etmek için uğraşan biri var.
yine bana istemediğim dersleri vermişeşim beni başka okula aldırabilecek biri ama kimseye ağzını eğemezmiş.şansımız yokmuş.bende bugün yine sinir oldum okulda anlatmadım eşime anlatmayacağım da.sadece dinleyip sinirleniyor başka bişey yapmıyor.ben ters ters konuşunca da seni nasıl düşünmüyorum diyor
kolay bi şekilde çalışmaya başlamadım zor oldu o yüzden istifa etmek istemiyorum
selam arkadaşlar hepinize.geçmiş olsun isyan123.offffffff benim moralim çok bozuk ya.topikle alakalı değil ama sizle paylaşmak istiyorum çatlıcam.
okul açıldı ya öğretmenler için benim okulda idarenin işlerini yapıp bütün işleri kendi isteğine göre ayarlayan beni gıcık etmek için uğraşan biri var.
yine bana istemediğim dersleri vermişeşim beni başka okula aldırabilecek biri ama kimseye ağzını eğemezmiş.şansımız yokmuş.bende bugün yine sinir oldum okulda anlatmadım eşime anlatmayacağım da.sadece dinleyip sinirleniyor başka bişey yapmıyor.ben ters ters konuşunca da seni nasıl düşünmüyorum diyor
kolay bi şekilde çalışmaya başlamadım zor oldu o yüzden istifa etmek istemiyorum
Ben yıllardır çekiyorum bu illeti de, o yüzden dedim kuşum
inş canım benim şükürler olsun biraz daha iyiyim şimdi ikili teste cagırdı 2 hafta sonra sen ne zaman gidiyorsun kontrola canım nasıl gidiyor.
canım sen sirkeli su denedin mi?çok iyi geliyor bana onun sayesinde rahatladım valla bende evlendiğimden beri çekiyorumama sirkeli su çok iyi tavsiye ederim
Canım aklım hep sendeydi sükürler olsun coooook sevindim gör bak yakalayacak zamanını . Ben bugun işe gidemedim sabah kalktım asırı bas donmesı adım atamıyorum sonra 2 kere kusunca dogru acile gittik doktor baktı madem pazartesi bugunden bakalım dedı uzun uzun konustu kalp atısını dınledık kalp atısını gorduk sukurler olsun hıcbır sıkıntı yok 4 mm olmus kendılerı :)))) rabbime sukurler olsun ama benı mahvettı o ayrı nasıl meraklıyız anlatamam benıde 2 yada 3 haftasonra cagırdı kese bilmem dıkkat etmedım ama sankı usg yı bıraz saga aldı gıbı hatırlıyorum bu sefer. Gezıomu nedir annesi gibi gezenti olacak :)) bnmde boyle durum csnım son an olayı diyelim ama ıyıyız yatıyoruz smdı[/QU
ay canım benim cok sagol.cok gecmiş olsun canım ooo maşallah senin mercimek baya büyümüş annesi valla canım aslında imkanını bilmiyorum ama biraz izin alsan baya zor gececek galiba kusmalar devam ederse bende kızımda kusmaktan işe gidememiştim 1 ay serumlarla beslendim kraker ye miden bulandıkca aman dinlen tatlım.ikili testen bahsettimi hiç benide 2 hafta sonra test yapma cagırdı gec gidicem bakalım.en son bendede sagda durdurmustu dün ortada durdurdu.ay canım benim hayırlısıyşa kucagımıza alırız hepimiz inş bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?