Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idare zaten o öğretmenin ağzına bakıyor.geçen yıl o kişi yüzünden hakkımı yediler tartıştım,güzel güzel konuştum olmadı.benim derdimde işimi yapmak.yapamayacağım bişeyin başına sırf daha fazla para kazanmak için geçmek istemiyorum anlatamıyorum

gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun..
öylesi insanlara da sinir oluyorum ya allah ıslah etsin.. kendilerini bişey sanıyorlar güya eğitimci olacaklar..

aynen canım zaten hamile kalmaya engel oluyormuş aman allah korusun..

ben önce kum döktüm sonra hamile kaldım bebişi kaybettik..ramazan ayında yine kum döktüm ve sonrasında yine hamileyim..bu kum döktükten snra mantar sistit olmadı bende hiç çok şükr..

ben önce kum döktüm sonra hamile kaldım bebişi kaybettik..ramazan ayında yine kum döktüm ve sonrasında yine hamileyim..bu kum döktükten snra mantar sistit olmadı bende hiç çok şükr..

aman olmasın canım yaa bir bulaştı mı bir daha hiç gitmiyor pusu da bekliyor canavarlarrr:27 inş bebeğini kucağına alırsın bu sefer canım

valla çok rahatlatıyor ben çok ilaç kullandım hiçbirinin faydasını görmedim bana da eltim söyledi denedim ve şimdi mantar yok çok şükür:)

Demeyin öyle ya benim geçmiyor işte sirkeli su da denerim ama dışarıya müdahale eder ancak, soğan suyu da içeriye inşaallah tabi

gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun..
öylesi insanlara da sinir oluyorum ya allah ıslah etsin.. kendilerini bişey sanıyorlar güya eğitimci olacaklar..
aynen öyle Allah hepsinin layığını versin diye dua ediyorum başka da yapacak bişeyim yok.teşekkür ettim ilgilendiniz benle.topiği daha fazla alakasız konuyla meşgul etmeyeyim.

aynen öyle Allah hepsinin layığını versin diye dua ediyorum başka da yapacak bişeyim yok.teşekkür ettim ilgilendiniz benle.topiği daha fazla alakasız konuyla meşgul etmeyeyim.

ne dmek canım rica ederim.. hiç öyle düşünme bi sıkıntın olursa seve seve dinlerim.. elimden bişey gelmese de bi nebzede olsun içini rahatlatabilirim

Demeyin öyle ya benim geçmiyor işte sirkeli su da denerim ama dışarıya müdahale eder ancak, soğan suyu da içeriye inşaallah tabi

canım umutsuz olma ben neler çektim neler.. afedersin ilişkiye bile giremiyordumçok kötüydü yani ama geçti şimdi bidaha tekrarlamaz inş..

nasılsınızz bebişlerrrrben
sanırım 9 gün önceden kırmızı kartı yicem yaa..resmen kasıklarım ağrıyor adet olcak gibiyim yaa..hani adet öncesi böle vajinada ağırlık olur geldi gelecek gibi olru ya aynı öleyim..
sanırım dünki bacak ağrısıda bundandı offff

hayırlısı olsun kuzum da daha öncede adet olmadn böyle bacak ağrın oluyomuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…