aaaa evet doktorum banada demişti çok doğru..
sabah akşam 1 kere yapabilrsin demişti banada..
idare zaten o öğretmenin ağzına bakıyor.geçen yıl o kişi yüzünden hakkımı yediler tartıştım,güzel güzel konuştum olmadı.benim derdimde işimi yapmak.yapamayacağım bişeyin başına sırf daha fazla para kazanmak için geçmek istemiyorum anlatamıyorum
valla çok rahatlatıyor ben çok ilaç kullandım hiçbirinin faydasını görmedim bana da eltim söyledi denedim ve şimdi mantar yok çok şükür:)
ohh ohh maşallah :) aman olmasın yaa çok zor valla..
aynen canım zaten hamile kalmaya engel oluyormuş aman allah korusun..
ben önce kum döktüm sonra hamile kaldım bebişi kaybettik..ramazan ayında yine kum döktüm ve sonrasında yine hamileyim..bu kum döktükten snra mantar sistit olmadı bende hiç çok şükr..
aman olmasın canım yaa bir bulaştı mı bir daha hiç gitmiyor pusu da bekliyor canavarlarrr:27 inş bebeğini kucağına alırsın bu sefer canım
valla çok rahatlatıyor ben çok ilaç kullandım hiçbirinin faydasını görmedim bana da eltim söyledi denedim ve şimdi mantar yok çok şükür:)
aynen öyle Allah hepsinin layığını versin diye dua ediyorum başka da yapacak bişeyim yok.teşekkür ettim ilgilendiniz benle.topiği daha fazla alakasız konuyla meşgul etmeyeyim.gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun..
öylesi insanlara da sinir oluyorum ya allah ıslah etsin.. kendilerini bişey sanıyorlar güya eğitimci olacaklar..
amin canım inşallah..darısı tüm isteyenlerin başına inşallh..
aynen öyle Allah hepsinin layığını versin diye dua ediyorum başka da yapacak bişeyim yok.teşekkür ettim ilgilendiniz benle.topiği daha fazla alakasız konuyla meşgul etmeyeyim.
Demeyin öyle ya benim geçmiyor iştesirkeli su da denerim ama dışarıya müdahale eder ancak, soğan suyu da içeriye inşaallah tabi
herkeslereee selaaaaaam nasısınız kızlaar
hoşgeldin canım..valla bende bol bol mide bulantısı var sen nasılsın canım?
ben gayet iyiyim canım yaa çok şükür bişeyim yok. sabah biraz midem bulandı koştum tuvalete ama kusamadım
nasılsınızz bebişlerrrrben
sanırım 9 gün önceden kırmızı kartı yicem yaa..resmen kasıklarım ağrıyor adet olcak gibiyim yaa..hani adet öncesi böle vajinada ağırlık olur geldi gelecek gibi olru ya aynı öleyim..
sanırım dünki bacak ağrısıda bundandı offff
yok canım bu ağrı ilk defa gördüm...aman bir dahada yaşamayım inş..hayırlısı olsun kuzum da daha öncede adet olmadn böyle bacak ağrın oluyomuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?