Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh ohh maşallah canım..ben daha önce bugünlerde nasıl oluyo görmedim nasıl görünüyo belli mi baya?

Su hamilelik takvimindeki resmin yere uzanmis gibi hali cikti ultrasonda..haftaya elleri kollarini goruruz artik dedi..6 haftalikken kucucuk noktayken simdi insana benzemis

Son düzenleme:
Ne zmn gorucen..doktor merak ederim diosan 2 hafta sonra tekrar gelebilirsin dedi gerek yok die 9 ekime artik Allah izin verirse..cok kusuyorum diosan serum takalim rahatlarsin dedi..onada gerek duymadim oyle iste..

9ekim 3.30da kuzum.. bu sefer Elif hanıma gidicem..gittiğimde 12 haftalık oluyo banada yapar herhalde 2li testi..

9ekim 3.30da kuzum.. bu sefer Elif hanıma gidicem..gittiğimde 12 haftalık oluyo banada yapar herhalde 2li testi..

Hadi bklm ayni gun gitcez benim sabah 8.30da randevu...ikili testi pek tavsiye etmiyo hamileler ama nolucak bilmiyorum..bu arada canim o lokman tipta dogum fiyatlari ne kadar ogrenebilirmisin

Hadi bklm ayni gun gitcez benim sabah 8.30da randevu...ikili testi pek tavsiye etmiyo hamileler ama nolucak bilmiyorum..bu arada canim o lokman tipta dogum fiyatlari ne kadar ogrenebilirmisin

neden tavsiye etmiyolar?
valla ben ilk hamileliğimde sormuştum 400lira gibi bişeydi..
benm bi arkadaşım orda yaptı 1.100 1.200gibi bişey verdk dedi..kızı şuan 6-7 aylık..

neden tavsiye etmiyolar?
benm bi arkadaşım orda yaptı 1.100 1.200gibi bişey verdk dedi..kızı şuan 6-7 aylık..

Tavsiye edilmicek ne varki ben yaptirdim bi tup kan aldilar bide bebegin ensesine baktilar.bisey cikmadi cok sukur

neden tavsiye etmiyolar?

Dogruluk payi kanitlanmamis..bazi insanlara senin cocuk sakat olacak aldiralim diolar coguda sukur sapasağlam cikio hamileligi perisan olmakla gecio insanlari o yuzden demistim

Dogruluk payi kanitlanmamis..bazi insanlara senin cocuk sakat olacak aldiralim diolar coguda sukur sapasağlam cikio hamileligi perisan olmakla gecio insanlari o yuzden demistim

benim çevremde bütün tanıdıklarım bunu yaptrdı valla canım..
hatta benm kayınvalidemede demişlerdi alalım diye ama aldırmamıştı sonrasıda malumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…