günaydın topiğin bayanlarıııı nasılsınız bugünnn hayırlı cumalar bu aradaaa
Canım aklım hep sendeydi sükürler olsun coooook sevindim gör bak yakalayacak zamanını . Ben bugun işe gidemedim sabah kalktım asırı bas donmesı adım atamıyorum sonra 2 kere kusunca dogru acile gittik doktor baktı madem pazartesi bugunden bakalım dedı uzun uzun konustu kalp atısını dınledık kalp atısını gorduk sukurler olsun hıcbır sıkıntı yok 4 mm olmus kendılerı :)))) rabbime sukurler olsun ama benı mahvettı o ayrı nasıl meraklıyız anlatamam benıde 2 yada 3 haftasonra cagırdı kese bilmem dıkkat etmedım ama sankı usg yı bıraz saga aldı gıbı hatırlıyorum bu sefer. Gezıomu nedir annesi gibi gezenti olacak :)) bnmde boyle durum csnım son an olayı diyelim ama ıyıyız yatıyoruz smdı[/QU
ay canım benim cok sagol.cok gecmiş olsun canım ooo maşallah senin mercimek baya büyümüş annesi valla canım aslında imkanını bilmiyorum ama biraz izin alsan baya zor gececek galiba kusmalar devam ederse bende kızımda kusmaktan işe gidememiştim 1 ay serumlarla beslendim kraker ye miden bulandıkca aman dinlen tatlım.ikili testen bahsettimi hiç benide 2 hafta sonra test yapma cagırdı gec gidicem bakalım.en son bendede sagda durdurmustu dün ortada durdurdu.ay canım benim hayırlısıyşa kucagımıza alırız hepimiz inş bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsun
sagol bitanem iyiyim şimdi işten cıkacağım büyük ihtimal cunku dün beni mahvetti o baş dönmesi annemdeydim hiç bakamadım buraya da büyümüş ya yerim kıyamam :) grisini tüket dedi cubuk kreker yerine sindirimede yardımcı olur dedi 2li testten bahsetmedi tatlım 2 yada3 haftasonra kontrole cagırdı büyük ihtimal 10.haftada olur ozaman birhaftasonrada 2li testi yapar ama sormadım bende heyecandan korkudan aklıma gelmedi :) ama sormam lazım gittiğimde bilgi alırım mutlaka
amin canım hayırlısı ile saglıkla gelsinler.ilaç bulantı hapı verdi ama ben kullanmayacagım dursun diye aldım tuttuğu kadar tutacağım bnde ne kadar az ilaç o kadar iyi birde folik asit devam
günaydın tatlım sana da hayırlı cumalar
ben iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim canım haftanın son iş günü çok mutluyumhafta sonu işler var gerçi ama kışlık hazırlayacam domates fasülye falan
cuma senin günün zaten
fazla yorma canım kendni.. yavaş yavaş yap tamam mı
tamam canım yormam tabi :112::112::112::129::129::129::129: senin taşınma işi ne oldu. geldimi eşyaların hepsi
günaydın kızlar günümüz güzel geçsin hayırlı cumalar olsun :)
günaydın canım bebiş nasılgünaydın kızlar günümüz güzel geçsin hayırlı cumalar olsun :)
evet canım geldi bi salonumuz boş kaldı onuda sonra halledeceğiz..
ev boş hazır herşey gıcır gıcır bizi bekliyor
evet canım geldi bi salonumuz boş kaldı onuda sonra halledeceğiz..
ev boş hazır herşey gıcır gıcır bizi bekliyor
sagol bitanem iyiyim şimdi işten cıkacağım büyük ihtimal cunku dün beni mahvetti o baş dönmesi annemdeydim hiç bakamadım buraya da büyümüş ya yerim kıyamam :) grisini tüket dedi cubuk kreker yerine sindirimede yardımcı olur dedi 2li testten bahsetmedi tatlım 2 yada3 haftasonra kontrole cagırdı büyük ihtimal 10.haftada olur ozaman birhaftasonrada 2li testi yapar ama sormadım bende heyecandan korkudan aklıma gelmedi :) ama sormam lazım gittiğimde bilgi alırım mutlaka
amin canım hayırlısı ile saglıkla gelsinler.ilaç bulantı hapı verdi ama ben kullanmayacagım dursun diye aldım tuttuğu kadar tutacağım bnde ne kadar az ilaç o kadar iyi birde folik asit devam
ay canım dikkat et kendine dinlen dayanabiliyorsan bulantıya ilaç içme ama dayanamazsan yorma kendini iç tatlım artık burdan haberlesiriz valla burası cok farklı ya insan bilmedikleri paylastıkca ögreniyor burda paylasımlarla dogum yaparız kucagımza alırız inş rabbim nasip eder
günaydınn şekerlerrr
sılammm bugün rüyamda seni gördümm..
facede idrar testi yapmışsın kopkoyu iki çizgi vardı hemde kalın ve kopkoyu..ben diyorum sana kızım sen daha yeni regl olmadınmı diye..evet canım oldu ama bir mucize ehrhalde üstüne görme dedi doktor 2 aylık hamileyim diyorsun..nasıl seviniyoruz anlatamam..inş gerçekleşir rüyammm
sağol canım benim darısı sana inşallahoh oh Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
Günaydın herkeseAllah kolaylık versin canım, bende 10 gün oldu taşınalı, çok zor oluyor yeni düzeni tutturmak :44: :44:
günaydınn şekerlerrr
facede idrar testi yapmışsın kopkoyu iki çizgi vardı hemde kalın ve kopkoyu..ben diyorum sana kızım sen daha yeni regl olmadınmı diye..evet canım oldu ama bir mucize ehrhalde üstüne görme dedi doktor 2 aylık hamileyim diyorsun..nasıl seviniyoruz anlatamam..inş gerçekleşir rüyammm
valla hiç gün hesabı yapmıyorum hatta bu ara bebek fikrini de tamamen kafamdan attım diyebilirimhuuuuhhuu harika rüyaymışinşallah sıladan müjde bekliyoruz
günaydın kızlar
günaydınn şekerlerrr
oyyyyy yerim ben seniiii yaaaa canım arakadaşım benim hayra çıksın inşallah rüyan..
inşallah benden önce sana sevinirim
huuuuhhuu harika rüyaymışinşallah sıladan müjde bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?