Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende iyiyim canım haftanın son iş günü çok mutluyum hafta sonu işler var gerçi ama kışlık hazırlayacam domates fasülye falan

cuma senin günün zaten
fazla yorma canım kendni.. yavaş yavaş yap tamam mı

tamam canım yormam tabi :112::112::112::129::129::129::129: senin taşınma işi ne oldu. geldimi eşyaların hepsi

evet canım geldi bi salonumuz boş kaldı onuda sonra halledeceğiz..
ev boş hazır herşey gıcır gıcır bizi bekliyor

evet canım geldi bi salonumuz boş kaldı onuda sonra halledeceğiz..
ev boş hazır herşey gıcır gıcır bizi bekliyor

Günaydın herkese Allah kolaylık versin canım, bende 10 gün oldu taşınalı, çok zor oluyor yeni düzeni tutturmak :44: :44:

günaydınn şekerlerrr

sılammm bugün rüyamda seni gördümm..
facede idrar testi yapmışsın kopkoyu iki çizgi vardı hemde kalın ve kopkoyu..ben diyorum sana kızım sen daha yeni regl olmadınmı diye..evet canım oldu ama bir mucize ehrhalde üstüne görme dedi doktor 2 aylık hamileyim diyorsun..nasıl seviniyoruz anlatamam..inş gerçekleşir rüyammm

huuuuhhuu harika rüyaymış inşallah sıladan müjde bekliyoruz

oh oh Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
sağol canım benim darısı sana inşallah
Günaydın herkese Allah kolaylık versin canım, bende 10 gün oldu taşınalı, çok zor oluyor yeni düzeni tutturmak :44: :44:

günaydın canım evet valla çok zor gerçekten şu taşınma olayı ama çok şükür bu son taşınmamız
sana da hayırlı olsun canım güle güle oturun.. yeni evinde bebişlere de yer vardır şimdi

oyyyyy yerim ben seniiii yaaaa canım arakadaşım benim hayra çıksın inşallah rüyan..
inşallah benden önce sana sevinirim

ayyyy ne güzel bir ruyaaa hayırlar olsun inşallah

günaydın kışlar napıyosunuz ben hala adet olmadım ilk defa böle gecikti ilk ay denememiz diyemi anlamadım :18:korkuyom vala

oyyyyy yerim ben seniiii yaaaa canım arakadaşım benim hayra çıksın inşallah rüyan..
inşallah benden önce sana sevinirim

valla kuzum aklımda yokken yattımm..akşam kınadan geldim öle yorulmuşumki attım yatağa kendimi hemen uyumuşum...çok canlı bir rüyaydı anlatamam..hatta facede kamere açık sen böle oynuodun sevinçten...kızlar falan hep birlikte kahkahalar atıodk..süper bir rüyaydı yaa...
kuzum sıra sende yavrum..ama bat olarak bende..son 7 günn :18::18:

huuuuhhuu harika rüyaymış inşallah sıladan müjde bekliyoruz

evett harika kelimesi az kalır tatlımm mükemmeldii yaa..inş gerçekleşirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…