tabi o yüzden sıkıntı yapma o 3 gün bile dünya kadar gelişme oluyor kıyaslama hiç doktor iyi dediyse zaten bir sıkıntı yoktur daha 5.haftada sayılırsın o yüzden bencede normal boyutu 2 günde bebiş düşünsene pirinç tanesi kadar oluyor nasıl büyük değişim içini ferah tut kuzum bidahaki randevun ne zaman :)
Ilk 2 ay cok cekersin 3. Ay uyku baslar sonrasi rahat :))))
bu aralar hiç kolumu kaldırasım gelmiyo ya
kalbini duydukkk ki gecen haftaaaa :)))) vop vop vop böle atıoo kıprasıoo :)) ama resim vs hıcbısey vermedi kadın anca konustu onu ye bunu yeme uyu dınlen sevin mutlu ol diş bakımına kadar anlattı valla :)))))
valla gecen hafta acile gittiğimde ben cok fecıydım oyle bulantı görmedim kafam kalkmadı ondan önce kuru bulantım vardı
ama valla bulanıo die yememezlik yapmadım zorla az az yedim bebek için gerci ilk 3 ay anneden alıyor ama daha sonrası için ben önlemi şimdiden alıyorum :)
kilo da da değişmem ok 500 gram almışım gayet ii şuanda doktor cok bilincli anne diyor tabii herseyıde kurcalama diyor o ayrı
Cok zor valla ya allah yardim etsin.bebegi gordun mu ultrasonda
evet canım ayın 3ünde vardı kontrol..hem bebişi hemde kalp atışını gördük..sonraki randevum 9ekim daha çok var yni :S
Benimde haftaya randevum simdiden sabirsizlaniyorum her gittigimde biraz daha buyumus oluo hem belki cinsiyeti belli olurmus bu gidisimde :)))))
cinsiyet için erken değilmi canım yaa :S
1 hafta onden gidiyor bebis.normalmis 1 hafta onden veya geriden gelmesi.
ay ben de duyarım inşallah yarın kalbimi..
mide bulantısı çok gıcık ya bi de işyerinde tek bayan benim hamile olduğumu da tek bir arkadaş biliyo..daha erken söylemek zorunda kalmak istemiyorum..
kimisi diyor ki şimdiye kadar başlamadıysa hiç başlamaz kimisi de 8. aya kadar başlayabilir diyor.. bakalım bekliyorum
10 gün sonra gel dedi kalp atışı için24 eylül de yani bir sürü de test istedi kan ve idrar tahlillerini. onları da devlette yaptırıp götürcem bakalım
senin mide bulantıların nasıl oldu. zorluyomu bebiş.
valla canım benım burda yazılar var hıc bulanmıyordu :) dedim herhalde terslik var bi yandan oh diyordum bi yandan korkuyordum aboww bi geldi pir geldi ama artık gecen hafta gibi diil kuru bulantım var ona da artık ne yapiim tuzlu kraker grisini vs ile bastırıyorum bizde de cok wc ye gidince öğrendiler artık hahah :))
evet ya insan terslik var sanıyo dimi :) benim çok ağrım sızım da yok bulantım da yok ama ohh diyeceğime acaba bir terslik mi var diye düşünüyorum
oo bişi kalmadı haftaya salı hadı canım gözün aydın inşallah duyarsın içinde rahat eder
benden istemedi valla ne kan ne idrar bizim doktor rahat yabende sormuyorum valla napiim şimdilik iyiyiz nasıl olsa diye
ama idrar normalde istemesi lazım gercı bende sıkıntı yok ama yinede senin doktor iyi yapmıs
bulantılarım gecen haftaya göre ii ya kuru bulantı var aman buna da şükür :)
yok canım herkesde inan farklı oluyor bende bile bazen soruyorum buraya yazıp.karnımın üstü ağrıyo sonra bakıyorum dinlenip uzanıyorum gecıyor iş yernde oturmaktan oluyor die düşünüyorum yani koşullara göre birazda bende de şükür şuanda ağrı sızı yok bazen oluyor dinlenince geciyor simdi gögüsler fena benim mesela yeni yeni acıyor düşün millet gebelik belirtisi diyor :))))) bende taa ne zaman başladı ama acayip acıyor ağrıyor vs yani değişiyor yok diye üzülme mutlaka çıkar ortaya zayen yrn kontrolde iyice rahatlarsın
çok sağol canım ya :) bikaç hafta içinde bugünleri arayacakmışım gibi geliyo bakalım hayırlısı
benim de göğüslerim gecikmeden beri ağrıyo uçları ama bugünlerde çok şişti çok gerginleşti çok fena ağrıyo :S
ayy çok yoğunum kızlar...öpüldünüzz
aynen aynen tam haftasındasın başlar yakında :) valla aynen bak benden cok cok az geriden geliyorsun benimde nasıl agrıyo yok böyle birsey gece yatarken sağa sola dönülmüyor resmen acıyor bende merak ediyorum gögüsler koyulasıyormus ya ne zaman oluo acaba
ayy çok yoğunum kızlar...öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?