Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaaaar cumartesi bebişimi gördük nihayet. boyu 1.65 mm imiş yalnız kk daki takvimde boyuna 4-5 mm diyo. niye tutmuyo ki acabaaa

Cnm benimkindede 14,2 cm diyo ama benim bebegim 3 hafta once 16 cm di bebegin büyümesine bünyeye baglı elini kolunu çıprtığı anlarıda göreceksin inş.

günaydın canım hoşgeldinnn

hb bebegim nasılsınız bakalım 10, hafta zorluoyormu seni :26: Bende yarın knt gidicem inş. cinsiyetini ögreneblirim

sorma canım yaa acıkınca mide bulantısı tok olunca yine aynı..bide yorgunluk var kolumu kaldırmak istemiyo canım..ayy hadi bakalım inşallah öğrenirsin canım..

Son düzenleme:
sorma canım yaa acıkınca mide bulantısı tok olunca yine aynı..bide yorgunluk var kolumu kaldırmak istemiyo canım..ayy hadi bakalım inşallah öğrenirsin canım..

Benim midem tokken bulanmazdı bi sabahları açken bulanırdı bide çöp kovası boşaltamazdım şimdi çok şükür yok bişe ben sadece 4 hafta çektim bulantı 3-4 haftada geçti ama hala çöp kutusu boşaltamıyorum 12. hafta geldiginde seninde geçecek inş. Bu ay tehlikeli zamanların agır kaldırmamaya çalış bol bol tuzlu çubuk kraker bulundur sabahları iki tane ye bastırır seni, bide yatarken kalkarken otururken hızlı haraket etmemeye çalış biliosn 14. haftaya kadar riskli dönem dikkatli olmakta fayda var

slm fıstıklar napıyosunuz
ben şimdi çarşıdan geldim kaydımı yenilettim şimdi çay keyfi yapıyorum birazdan evden çıkacağım da bi slm verem dedim

ya işte o yataktan birden kalkma işini çok yapıyorum :S sonra başım dönüyo toparlayammıyorum kendimi..birden oturuyorum koltuğa ve birden kalkıyorum..ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum ama ne kadar başarılıyım bilmiyorum..

ben şimdi çarşıdan geldim kaydımı yenilettim şimdi çay keyfi yapıyorum birazdan evden çıkacağım da bi slm verem dedim

hoşgeldin canım hayrlı olsun..sanırım bu sene kayıt yenilemicem ben..:S
hayırdır nereye gidiceksin cici evine mi :)

Hg cnm biz iyiyiz umarım sende iyisindir. dun gece yazışmalarınızı okudum senden Ricam bu hiç bişe düşünme bebek içinde vazgectgini düşün bu ay bebek için ugraşmayacagını dşün çalışmalarını devam ettir ama fikren bebek aklına gelmesin bunu denemeni istiyorm umudunu kes bebek istemiyorum diye düşün bu ay olmaz de bu ay olmasada ikinci ayda dedigim gibi beynini boşaltırsan inş. iyi haberlerini alacagız

hoşgeldin canım hayrlı olsun..sanırım bu sene kayıt yenilemicem ben..:S
hayırdır nereye gidiceksin cici evine mi :)

sağol canım ya nasıl kalabalıktı bankada çok uğraştım atm ile kafayı yedik bozuldu benden sonra
seneye yenilersin sende tatlım sorun yok yani
evet lambaları takılacakta ben gitsem mi die düşünüyorum yoruldum azıcık

yatarkenki hızlı dönüşler hızlı kalkışlar ve tabi otururken kalkarkenki hızlı hareketler sakıncalı bu yüzden yavaş haraket etmeyi davranış biçimi olarak kabullenmelisin hamilelik süresince bu önemli aksi taktirde bu durum düşük riski getirir Allah korusun bide fazla sakınmamak da lazım ortasını bulmak gerekiyor Allah'a Amanet bebeklerimiz

sağol canım benim bende iyiyim çok şükür.
valla gerçekten de hiç ama hiç düşünmüyorum bebek filan.. yani şuan o kadar uzak ki bu fikir bana anlatamam..
neden böyle oldum bunu da anlamış değilim o istediğim uçtu gitti bakalım ya nasip kısmet olacağı varsa olur zaten.. üzerine düşmüyorum artık

hahha deli :)
olsun git kuzum ne güzel işte evin daha şirin bi hale girerken gör :)

ilkinde çok sakındım herşeyden çok korudum ama bi o kadar da hoyrat davrandım kendime..off bilmiyorum korkuyorum :S

Kesinlikle en dogrusu bu düşünmemek iyidir beynin boş olsun yakın zamanda göreceksin bak neler değişecek Allahın izniyle

Kesinlikle en dogrusu bu düşünmemek iyidir beynin boş olsun yakın zamanda göreceksin bak neler değişecek Allahın izniyle

inşallah bakalım canım ya
zaten derslerim başladı ona zaman kalmaz.. o beni bekletti şimdi sıra bende

ilkinde çok sakındım herşeyden çok korudum ama bi o kadar da hoyrat davrandım kendime..off bilmiyorum korkuyorum :S

Sakınma ve sakınmama durumunu ortalamak gerekiyor sürekli Allah'a emanet oldugunu düşün sanada iyi gelecektir. Bide nazar diye bişe var ben buna çok inanıyorum .Tehlikeli dönemi atlatana kadar pek ortalıklarda görünmemeye çalış soranada detay verme kuzum iyiyiz şükür de geç nazara gelme inş. bişe olmayacak birlikte alıcaz kucagımıza bebeklerimizi

ilkinde herkesin haberi vardı..bunda sadece aileler biliyo başka bilen yok..bende nazara inanırım Allah hepimizi o kem gözlerden korusun inşallah..

slm canım nasılsın aynısı bende de oldu biliyor musun kafam dağılsın diye kursa yazıldım zaten artık olursa olur olmazsa olmaz ama benim canımı sıkan gelenin geçenin bebek yok mu hamile değil misin eee evleneli bayağı oldu gibi saçma sapan şeyler türetmesi en kötüsü de birisi bizim akrabalardan bi şey çıkarmış tebrik için arıyorlar 2 aylık hamileymişsin diye nasıl üzüldüm anlatamam insanlar çooook düşüncesiz çoooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…