lioness83 ikimiz aynıyız sende yaşını yazarsan belki ordanda dengizz :))) benim son 4 bat biraz dengesiz bu yüzden yumurtlama dönemimide hesaplayamıyorumgeçen ay hap ile regl oldum 25 mart idi. normalde düzenli olduğu dönemlerde 2 gün çekerek geliyodu yani 22 23 nisan olması gerekiyor ama tabiii yine geçermi bilemiyorum.. 23 nisan bat olarak yazabilirsiniz.
kızlar bende çıkıyorum yarın inşallah güzel haberler alırım özellikle 38s canım senden :))
öpüyorum
evettt az kaldı inşAllahh..
ayy canım benim pek ümit yok olacak gibiyim ama hayırlısı olsun:)) iyi akşamlar öptüm
canım senin yaşın kaç?[/QUOT
benim yas 23 canim
canim oyle umit yok falan deme.benden is cikmadi bari sende olsun
inşallah güzel haberler verirsin bizlere:))
canım senin yaşın kaç?[/QUOT
benim yas 23 canim
tamam tatlım listede yoktu da ondan sordum:))
ahh ahh keşke bu arada ben sizlerin yaşlarını öğrenebilir miyim? birde nasıl diyim evlilikte biraz tecrübeli yani benm biraz sorum olucak özelden yazabilir mi msj?
tamam tatlım listede yoktu da ondan sordum:))
Tamam canim hemen ekle lutfen listeye
Tamam canim hemen ekle lutfen listeye
ekledim bile:))))
adet öncesi bütün belirtilerim var her an gelecek gibi :)))
Canım benim bu ay 7. denememdi.. benim durum biraz farklı. Benim ikinci evliliğim. Eşimin de benim de ilk evliliğimizden birer kızımız var. Bir de ortak olsun istiyoruz.
Nasıl yaa? Cidden negatif mi çıktı? Çok enteresan... Canın sağolsun.. Olsun canım Rabbim ömür versin inşaallah, denersiniz yeniden5in üstünde çıkmasının sebebi acaba tutunamamış olduğundan mıdır? Doktor bir şey dedi mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?