Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lioness83 ikimiz aynıyız sende yaşını yazarsan belki ordanda dengizz :))) benim son 4 bat biraz dengesiz bu yüzden yumurtlama dönemimide hesaplayamıyorum geçen ay hap ile regl oldum 25 mart idi. normalde düzenli olduğu dönemlerde 2 gün çekerek geliyodu yani 22 23 nisan olması gerekiyor ama tabiii yine geçermi bilemiyorum.. 23 nisan bat olarak yazabilirsiniz.

kızlar bende çıkıyorum yarın inşallah güzel haberler alırım özellikle 38s canım senden :))

öpüyorum

Son düzenleme:

tamam tatlım ekledim:)) az kalmış batına da:)

ahh ahh keşke bu arada ben sizlerin yaşlarını öğrenebilir miyim? birde nasıl diyim evlilikte biraz tecrübeli yani benm biraz sorum olucak özelden yazabilir mi msj?

canım ilk sayfada yaşlarımız yazıyo ben 21 yaşındayım:) özelden msj atman için 100 msj atman gerekiyo

Canım benim bu ay 7. denememdi.. benim durum biraz farklı. Benim ikinci evliliğim. Eşimin de benim de ilk evliliğimizden birer kızımız var. Bir de ortak olsun istiyoruz.

Walla canım durum hiç farklı değil sende bebek istiyorsun bizde ayrıca ne kadar güzel hayatta tökezleyip ona çelmeyi sen atmışsın ,mutlu Mesut bir evliliğin ve güzel iki kızın var vee onlara kardeş istiyorsun çok hoş:))))benim annem tekrar evlenmedi hayatı tekrar sevemedi.. hayata bağlılığını ve ona karşı güçlü duruşunu taktir ettim:))

İvit cidden negatif çıktı Baby:)) bende şaşırdım çünkü kanda 20 üstüne çıkınca görünmeye başlıyor idrar testinde silik fln.6.2 yi silik gösterdi benim idrar testi:))) yaa bende onu merak ediyorum 2. Oldu bu. 3ay önce de 6.87 çıktı 2gün sonra 1.2 idi.Belki de tutunamıyor. İlginç geliyor bana da.henüz bir doktor seçemedim ya ben artık Pazartesi bi doktora gidip hem tahlil fln yaptıracağım hemde bu durumu soracağım inşallah.allah zorluk vermesin kimseye herkesin işini kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…