Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehehe kız burda rüzgar var nasıl baskın hava.. içim daraldı resmen

Dün burada aynı öyleydi hava bugün çok sıcak ve açıktı.bu güzel havayı yarın için sana doğru yolluyorum bebeğim sabah güzel havaya açacaksın gözlerini:)))

Canım doktora fln gitmedin mi bir sebebi vardır ilaha ki bu durumunun.kötü bişey olmasın görün doktoruna atlama erteleme.sağlığından önemli değil hiçbirşey sonuçta...

gittim geçen ay da adet söktürücü ile adet oldum bu ay kendi sökülsün istiyorum

gittim geçen ay da adet söktürücü ile adet oldum bu ay kendi sökülsün istiyorum

Canım inşallah bir an önce düzelir bu durumun sende haklısın ilaç kullanmak istemiyorsun ama işte bazen gerek duyuluyor hayırlısıyla durum düzelir adet olursun umarım.

inşallah kötü bişey yoktur canım ya

inş kötü bişi yoktur buna inanıyorum da ara ara böyle geç oluyorum sökülemiyor ona canım sıkılıyor doktorum ilaca gerek duymadı geçen ay sonuçlarıma göre hamile kalabilirsin dedi en son

Canım inşallah bir an önce düzelir bu durumun sende haklısın ilaç kullanmak istemiyorsun ama işte bazen gerek duyuluyor hayırlısıyla durum düzelir adet olursun umarım.

düzensiz adet için taze naneyi öğrendim adet olduktan sonra nane yiyecem her gün

QUOTE=ner19min;30427216]inş kötü bişi yoktur buna inanıyorum da ara ara böyle geç oluyorum sökülemiyor ona canım sıkılıyor doktorum ilaca gerek duymadı geçen ay sonuçlarıma göre hamile kalabilirsin dedi en son[/QUOTE]

inşallah canım ya inşallah kalırsın da bizede müjde verirsin güzelim stres yapmamaya çalış olur mu

inşallah canım ya inşallah kalırsın da bizede müjde verirsin güzelim stres yapmamaya çalış olur mu[/QUOTE]

çok şükür stres hiç yapmıyorum nerdeyse sadece adetim gecikince boş yere umutlanmak hoşuma gitmiyor
allah ın izniyle er ya da geç olur inş hepmizin bir bebeği

kuzular malum bugun temizlik günümdü kadın falan geldi ama yine de haşatım çıktı :95:

tamda yumurtlama haftam inşallah etkilemez kızlar

kaynanam fal baktırmış yakında bi bebek haberi alıcaksın oğlunun galiba demiş

Bugün çok yorulduk desene kuzum:)
Gulshenim, benimde yumurtlama haftam

Servikal mukus, yumurtlama ile bir alakası varmı? Bu akıntı neden olur kızlar?

iyi akşamlar kızlar eşim bugün beni telli babaya götürdü dua ettim.hem de tanışmamızın 10.yıldönümüydü o amaçla da gezindik biraz.herkese iyi haftasonları .

Allah kolaylık versin canım benim içini ferah tut Allah'ın izniyle bir problem olmaz) bu temizlik işi zaten kadınların baş belası walla... En sevmediğim şey:)) fala inanmam ama inşallah bebişin bu ay seninle olur)

selam bayanlar.ben için bu ay kapandı
adet oldum.yeni bat 19 haziran.
yeni ay yeni umut.
neyseki sarılacağım öpüp koklayacağım.biricik oğluşum var.
buda benim sınavım.rabbim hayırlısını nasip etsin

Şanslısın canım bir oğluşun varmış rabbim 2.bebeğini bir an önce gönderir inşallah hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…