Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dun doktor 8 haftalık dedı tam 9.haftada 3.ayın başlangıcımı oluyo tam bılmıyorum

Hoşgeldin canıım ilk soru sen nasılsın ikinci soru bebiş nasıl??? :)) takma belirti fln olmasına gerek yok demekki vücudun hamileliğe uyum sağlamaya başlıyor ki belirti vermiyoriyidir bebiş iyiiiiii

Canim benim ben cok iyim allaha sukur insallah bebisim de iyidir :) bulantilar kesildi derken yeniden basladilar heleki sabahlari cok kotu !
Canim internete pek giremiyorum artik stajlarim basladi bu ayin sonuna kadar doluyum bitsin yeniden araniza gelcem insallah sizler nasilsiniz yeni haberler varmi ? Sayfalar birikmis 60 sayfa gerideyim hepsini okucam mutlaka :))

Günaydınnnn Arkadaşlar raporum bitti doktor işin yorucu değilse çalışmaya başlayabilirsin dedi ve bende işteyimm :))) Nasılsınız bakalım artık bi aksilik çıkmadığı müddetçe hergün burdayım :))

Cumartesi kontrolüm vardı bebek iyiymiş. Ama risk halen geçmiş değil. Bazı yasakladıkları var. Temizlik, ağırlık vs şeyler olmayacak. Sadece yemek yapıyorum onda sıkıntı yokmuş. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Benim kerata 3 cm olmuş büyümüş elleri ayakları falan var hareket ediyodu :))

Eki Görüntüle 714953 işte o soldaki şekli garip olan yani kız çocuğunda deikleri gibi tam yuvarlak olmayan kesemiz kesenin altında belli belirsiz bi beyazlık var doktor işaretledi o da bebişim :)

ya canım benim benim kesemde fasulye gibi ilk kese göründüğünde yuvarlakti sonraki 2 kontrolde fasulye gibiydi şimdide fasulye ve yuvarlağın karışımı birşey. ama etrafımdaki herkes bana kızın olcak diyolar nerden anlıyolarsa. Rüyamda kız bebek emziriyordum genelde tersi çıkarmış ama hayırlısı. Hamile kalmadan öncede erkek bebek görmüştüm

kızlar dun doktor 8 haftalık dedı tam 9.haftada 3.ayın başlangıcımı oluyo tam bılmıyorum

evet canım doktorlar 4 haftayı 1 ay olarak kabul ediyorlar. yani 2 aylık hamilesin. 3. ayından gün alıyorsun :))

güzelim benim ilk usg'm de elipsti...bilmiyorum tersine mi çıkar ama ben de hamile kaldığımı öğrenmeden önce beşiz doğurduğumu gördüm 3 erkek 2 kız mıydı neydi :) ilk önce erkek olanı verdiler emzirmeye başladım sonra uyandım...geçenlerde de gene erkek bebeğim olmuş onu emzirmeye çalışıyodum rüyamda..her rüya tersine çıkmaz direkt tabirine çıkıyo benim...emzirmek de kendi çocuğunu emziriyosan o evladının yüksek mertebelere geleceğine işarettir diyo...bekleyip görücez hayırlısı

Bugün çok yorulduk desene kuzum:)
Gulshenim, benimde yumurtlama haftam

Servikal mukus, yumurtlama ile bir alakası varmı? Bu akıntı neden olur kızlar?

perimm o akıntı yumurta akı gibi oluyo yapışık bişey ve yumurtlama döneminde oluomuş
benim dün vardı birascık

aynen canım yaa bi de yaptığımız gibi kalsa süper olucakta
aminnnn bebeğim inşallah bisürü bebiş haberi alırız haziranın ilk haftası
ben tek kendime deil herkese istiyorumki paylaşımlarımız daha güsel olsun

mrb tatlım nasılsın
hayıra yoralım rüyanı canım benim kız senin ki ikiz mi olacak ne böyle rüyalar görüyosun durmadan

38s cim günaydın

bu hafta batı görünenler sen mera22 smraydogan

seeozden canım 17 mayısmış varmı bi haber

38s cim günaydın

bu hafta batı görünenler sen mera22 smraydogan

seeozden canım 17 mayısmış varmı bi haber

günaydın güzelim evet bu hafta sıra bizde bakalım inşallah güzel haberler vermek nasip olur

mrb tatlım nasılsın
hayıra yoralım rüyanı canım benim kız senin ki ikiz mi olacak ne böyle rüyalar görüyosun durmadan

deme öyle bi fena oluyorum ağzından bal damlıyor bebeeeem inşallah ama doktor henüz bişey demedi :44: aslında ne güzel olur kaç kere doğum yapma derdi olmaz kilo falan al ver sıkıntı olmaz iki taneyi aynı anda doğur koy kenara tamaaaam bittiiiii :13:

Günayddıın kızlarr...

Bu hafta yimirtlama haftam çalışmalara başlıcam. Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallahh

aminnn 38im

buschy süpersin valla ikize bakabiceksen tabisi daha avantajlı ama allahım daha iyi bilirde hiç bana göre deil

herkesin yumurtlama haftası bereketli olsun inşallah

kız valla nasıl güzel olur ikisi aynı anda büyür inşallah ikiz olur ya sen çook istiyosun bebeğim rabbim kalbine göre versin

aminnn 38im

buschy süpersin valla ikize bakabiceksen tabisi daha avantajlı ama allahım daha iyi bilirde hiç bana göre deil

herkesin yumurtlama haftası bereketli olsun inşallah

Ammmin inşallahhh... Stress yok okadar etkiliyormuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…