Hoşgeldin canıım ilk soru sen nasılsın ikinci soru bebiş nasıl??? :)) takma belirti fln olmasına gerek yok demekki vücudun hamileliğe uyum sağlamaya başlıyor ki belirti vermiyoriyidir bebiş iyiiiiii
Umutla senden haber bekliyordum canım ama sağlık olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah))
Eki Görüntüle 714953 işte o soldaki şekli garip olan yani kız çocuğunda deikleri gibi tam yuvarlak olmayan kesemizkesenin altında belli belirsiz bi beyazlık var doktor işaretledi o da bebişim :)
bu bile yeter canımya ben biçok yerden aynı şeyi duydum canım kız bebeklerin kese yuvarlak olurmuş genelde diye...erkek bebeklerin belli bi şekli olmazmış fasulye şeklinde elips şeklinde vs değişirmiş...bi de saçma hurafeler var ya onları da okudum çoğu erkek olduğunu gösteriyo...bi de bu kese şekline bakınca da erkek gibi duruyo hadi bakalım hayırlısı...:119:
kızlar dun doktor 8 haftalık dedı tam 9.haftada 3.ayın başlangıcımı oluyo tam bılmıyorum
Günaydınnnn Arkadaşlar raporum bitti doktor işin yorucu değilse çalışmaya başlayabilirsin dedi ve bende işteyimm :))) Nasılsınız bakalım artık bi aksilik çıkmadığı müddetçe hergün burdayım
günaydın :)
ya canım benim benim kesemde fasulye gibi ilk kese göründüğünde yuvarlakti sonraki 2 kontrolde fasulye gibiydi şimdide fasulye ve yuvarlağın karışımı birşey. ama etrafımdaki herkes bana kızın olcak diyolar nerden anlıyolarsa. Rüyamda kız bebek emziriyordum genelde tersi çıkarmış ama hayırlısı. Hamile kalmadan öncede erkek bebek görmüştüm
Günaydınnnn Arkadaşlar raporum bitti doktor işin yorucu değilse çalışmaya başlayabilirsin dedi ve bende işteyimm :))) Nasılsınız bakalım artık bi aksilik çıkmadığı müddetçe hergün burdayım :))
QUOTE]
günaydın tatlım nasılsın?
şimdi daha iyisin demiakıntın tamamen geçti mi?:26:
Bugün çok yorulduk desene kuzum:)
Gulshenim, benimde yumurtlama haftam
Servikal mukus, yumurtlama ile bir alakası varmı? Bu akıntı neden olur kızlar?
Allah kolaylık versin canım benim içini ferah tut Allah'ın izniyle bir problem olmaz) bu temizlik işi zaten kadınların baş belası walla... En sevmediğim şey:)) fala inanmam ama inşallah bebişin bu ay seninle olur )
güzelim benim ilk usg'm de elipsti...bilmiyorum tersine mi çıkar ama ben de hamile kaldığımı öğrenmeden önce beşiz doğurduğumu gördüm 3 erkek 2 kız mıydı neydi :) ilk önce erkek olanı verdiler emzirmeye başladım sonra uyandım...geçenlerde de gene erkek bebeğim olmuş onu emzirmeye çalışıyodum rüyamda..her rüya tersine çıkmaz direkt tabirine çıkıyo benim...emzirmek de kendi çocuğunu emziriyosan o evladının yüksek mertebelere geleceğine işarettir diyo...bekleyip görücez hayırlısı
38s cim günaydın
bu hafta batı görünenler sen mera22 smraydogan
seeozden canım 17 mayısmış varmı bi haber
mrb tatlım nasılsın
hayıra yoralım rüyanı canım benimkız senin ki ikiz mi olacak ne böyle rüyalar görüyosun durmadan
günaydın güzelimevet bu hafta sıra bizde bakalım inşallah güzel haberler vermek nasip olur
deme öyle bi fena oluyorum ağzından bal damlıyor bebeeeem inşallah ama doktor henüz bişey demedi :44: aslında ne güzel olur kaç kere doğum yapma derdi olmaz kilo falan al ver sıkıntı olmaz iki taneyi aynı anda doğur koy kenara tamaaaam bittiiiii :13:
aminnn 38im
buschy süpersin valla ikize bakabiceksen tabisi daha avantajlı ama allahım daha iyi bilirde hiç bana göre deil
herkesin yumurtlama haftası bereketli olsun inşallah
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?