günaydın tatlım nasılsın?
şimdi daha iyisin demiakıntın tamamen geçti mi?:26:
aminnn 38im
buschy süpersin valla ikize bakabiceksen tabisi daha avantajlı ama allahım daha iyi bilirde hiç bana göre deil
herkesin yumurtlama haftası bereketli olsun inşallah
kız valla nasıl güzel olurikisi aynı anda büyür inşallah ikiz olur ya sen çook istiyosun bebeğim rabbim kalbine göre versin
hamdolsun canım iyiyim. şükür 3 gündür bişey yok ama tabi dikat etmeye devam ediyorum :) 3 hafta daha sıkıntı devam ediyor ondan sonra düzelir inşallah :)) sen daha adet olmadın dimi?
amin canım benim çook sağol bu günlerini iyi değerlendir tamam mı
o bu değil de ikiz doğumdan korktuğum an 2. yada 3. çocuğu yapayım derken o hamileliğin ikiz çıkması:18:hadi ilk doğumda öncesi yokçok duydum 3. çocuğu yapalım derken dördüncüyü de aradan çıkaran
:) Gripte oldum ilaçta alıyorum ama inşalllah etkilemez...
canım mümkün olduğunca ilaç içmemeye çalış
Nedir Bendeki bu şans geçen ayda griptim bu aydaBugünden itibaren ilacı kesiyorum
aynen stres en büyük düşmanımız kızlar dikkat edin hamiş haberleri hep beklenmedik anlarda gelir
üzerine yoğunlaşınca ürküyo
ilacı da çok içmemeye çalış canım nolur nolmaz dikkat etmek gerekio
o haber bu ay gelir mi acaba
aman dikkat et bebeğiminşallah düzelir canım yok canım daha olmadım şimdilik bişey yok
sağol canım benim yaa inşallahhİnşaallaah GelirDört gözle bekliyoruz
aminnn canım inşallah nerde o günlerrrinşallah olmazsın inşallah bebiş vardır :)
kuzucummmmm betımıza 2 gün kaldı :18: yha çok telaslandım bi belirti de yok sende ne var ne yok bakalım
durr kız olma hemen
ah keske olmasam canımmm o kadar çok istiyorum ki...
dün forumda bi topiğe denk geldim anne adayları ultrasyon resmlerini yüklemişler harika bişey olmuş.. hepsii çok heycanlı bekliyolardı bebişlerini... Allah'ım bizede nasip etsin inş.
perimm o akıntı yumurta akı gibi oluyo yapışık bişey ve yumurtlama döneminde oluomuş
benim dün vardı birascık
aynen canım yaa bi de yaptığımız gibi kalsa süper olucakta
aminnnn bebeğim inşallah bisürü bebiş haberi alırız haziranın ilk haftası
ben tek kendime deil herkese istiyorumki paylaşımlarımız daha güsel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?