Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tatlım nasılsın?
şimdi daha iyisin demi akıntın tamamen geçti mi?:26:

hamdolsun canım iyiyim. şükür 3 gündür bişey yok ama tabi dikat etmeye devam ediyorum :) 3 hafta daha sıkıntı devam ediyor ondan sonra düzelir inşallah :)) sen daha adet olmadın dimi?

aminnn 38im

buschy süpersin valla ikize bakabiceksen tabisi daha avantajlı ama allahım daha iyi bilirde hiç bana göre deil

herkesin yumurtlama haftası bereketli olsun inşallah

sağol gulsheenimm inşallah bereketli olur da bu ay hamişim diye haykırırsın..
temizlik yapmışsın ellerine sağlık canım ben bugün yaparım diyodum ama hiç yapasım yok artık yarın yaparım

kız valla nasıl güzel olur ikisi aynı anda büyür inşallah ikiz olur ya sen çook istiyosun bebeğim rabbim kalbine göre versin

o bu değil de ikiz doğumdan korktuğum an 2. yada 3. çocuğu yapayım derken o hamileliğin ikiz çıkması:18:hadi ilk doğumda öncesi yok çok duydum 3. çocuğu yapalım derken dördüncüyü de aradan çıkaran

hamdolsun canım iyiyim. şükür 3 gündür bişey yok ama tabi dikat etmeye devam ediyorum :) 3 hafta daha sıkıntı devam ediyor ondan sonra düzelir inşallah :)) sen daha adet olmadın dimi?

aman dikkat et bebeğim inşallah düzelir canım yok canım daha olmadım şimdilik bişey yok

bol bol çocuğun olur kız fena mı
orasını rabbim bilir canım benim sen şimdi bunları düşünme bebişinin kafası karışmasın o seni duyuyor şimdi

aynen stres en büyük düşmanımız kızlar dikkat edin hamiş haberleri hep beklenmedik anlarda gelir
üzerine yoğunlaşınca ürküyo

ilacı da çok içmemeye çalış canım nolur nolmaz dikkat etmek gerekio

o haber bu ay gelir mi acaba

kuzucummmmm batımıza 2 gün kaldı :18: yha çok telaslandım bi belirti de yok sende ne var ne yok bakalım​

Son düzenleme:
İnşaallaah Gelir Dört gözle bekliyoruz
sağol canım benim yaa inşallahh
inşallah olmazsın inşallah bebiş vardır :)
aminnn canım inşallah nerde o günlerrr
kuzucummmmm betımıza 2 gün kaldı :18: yha çok telaslandım bi belirti de yok sende ne var ne yok bakalım​

evet bebeğimmm az kaldı yaa bende sivilceler çıkmaya başladı, akıntım çoğaldı bide bacağıma ağrı giriyor:18::18:

:44: ay inş. gelmez kırmızılar bebeğim yaaaa.... benimde kasıklarım ağrıo sırtım belim filan... yarın adet olurum ben kesin

evet bebeğimmm az kaldı yaa bende sivilceler çıkmaya başladı, akıntım çoğaldı bide bacağıma ağrı giriyor:18::18: [/QUOTE]

durr kız olma hemen

ah keske olmasam canımmm o kadar çok istiyorum ki...
dün forumda bi topiğe denk geldim anne adayları ultrasyon resmlerini yüklemişler harika bişey olmuş.. hepsii çok heycanlı bekliyolardı bebişlerini... Allah'ım bizede nasip etsin inş.

inşallah en kısa zamanda bizde o resimleri yükleriz tatlım ya

Demek yanlış tespit etmemişşim, ilkez öğle bir şey görünce çooook tuafima gitti kuzum ya
Iyi bir işaret demek, eski yumurta gitti, yenisi yerini aldi dimi yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…