Demek yanlış tespit etmemişşim, ilkez öğle bir şey görünce çooook tuafima gitti kuzum ya
Iyi bir işaret demek, eski yumurta gitti, yenisi yerini aldi dimi yani:))
inşallah kuzucummmm inşallahhhinşallah en kısa zamanda bizde o resimleri yükleriz tatlım ya
aminnnn mera22 canım benim girmeyin öyle sayfalara valla insan çok etkileniyo
ben bebek düşünmediğim zamanlarda bile bakınca bi hoş oluyodum
kimse adet olmasın tamammı yeter ortalığı kan gölüne döndürdüğünüz
hahaha kız hiç gülesim yoktu yaa yerim ben seniii
dün sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyodumaminnnn mera22 canım benim girmeyin öyle sayfalara valla insan çok etkileniyo
ben bebek düşünmediğim zamanlarda bile bakınca bi hoş oluyodum
kimse adet olmasın tamammı yeter ortalığı kan gölüne döndürdüğünüz
hep gül emi
bu arada hayırlı olsun sınav sonuçların kuzum ne zaman mezun edios seni ???
dün sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyodum:) rastgele denk geldim öyle .... ağladım hatta dua ettim herkeze nasip olsun bu duygu diye sonra baska bi topiğe girdim üniversite öğrencisi hamileyim kız bebeğim olcak iyi aileye vermek istiyorum yazmış küfür ettim tabi içimden kapattım bilgasayrı komple
ailem bilmiyor filan yazmıs allah affetsin baska bir şey denmez bu durumatövbe tövbe allahım sen ıslah et böylelerini
38s cim günaydın
bu hafta batı görünenler sen mera22 smraydogan
seeozden canım 17 mayısmış varmı bi haber
ailem bilmiyor filan yazmıs allah affetsin baska bir şey denmez bu duruma.. sanki evini satıo öyle güzel yazmıs ki şeref fakiri ya :)
Hepinize günaydın kızlar nasılsınız?? Benim bu ay olmadı. Pazartesi'ye kadar bekleyim dedim bu sabah rüyamda adet olduğumu görerek uyandım kalktım adet oldum aynı anda:)))) çok ilginç bir ay oldu benim için yaa hiç adet belirtisi yaşamadım göğüslerim bile hiç acımadı hiç karnım ağrımadı 3gün atladı ama geldi yine buldu beni pisssss:))))) ee mera22ve smraydogan arkadaşlarımızdan haber var mı onlar ne durumdalar???
Hepinize günaydın kızlar nasılsınız?? Benim bu ay olmadı. Pazartesi'ye kadar bekleyim dedim bu sabah rüyamda adet olduğumu görerek uyandım kalktım adet oldum aynı anda:)))) çok ilginç bir ay oldu benim için yaa hiç adet belirtisi yaşamadım göğüslerim bile hiç acımadı hiç karnım ağrımadı 3gün atladı ama geldi yine buldu beni pisssss:))))) ee mera22ve smraydogan arkadaşlarımızdan haber var mı onlar ne durumdalar???
kızlar sınav sonucum açıklanmış notlar gayet iyi dua eden ağzınıza yüreğinize sağlık canlarım benim
aman neyse şimdi bişey demeyim günaha girecem yoksa
beklemedeyim ben canım ama her an gelecekmiş gibi bi his var içimde allahım hayırlısını versin hakkımızda:44:... pek umudum yok gibi canımmm
Günaydın canım benim çok sevindim senin gibi çalışkan öğrenci de zaten iyi notlar alacak:)))) benim bat ı yine değiştirek mi ? 18 Hazirann.aneeeemm senin de 2 günün kalmış ya :)
hea kıs boşver neyse
ay şu 2 gün geçmez bana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?