Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnnn mera22 canım benim girmeyin öyle sayfalara valla insan çok etkileniyo
ben bebek düşünmediğim zamanlarda bile bakınca bi hoş oluyodum

kimse adet olmasın tamammı yeter ortalığı kan gölüne döndürdüğünüz

kızlar sınav sonucum açıklanmış notlar gayet iyi dua eden ağzınıza yüreğinize sağlık canlarım benim

Demek yanlış tespit etmemişşim, ilkez öğle bir şey görünce çooook tuafima gitti kuzum ya
Iyi bir işaret demek, eski yumurta gitti, yenisi yerini aldi dimi yani:))

evet kuzucum yepyeni bir yumurtacığın oldu
sen hapı kullanıomusun bıraktınmı bebişim ???

hahaha kız hiç gülesim yoktu yaa yerim ben seniii

dün sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyodum :) rastgele denk geldim öyle .... ağladım hatta dua ettim herkeze nasip olsun bu duygu diye sonra baska bi topiğe girdim üniversite öğrencisi hamileyim kız bebeğim olcak iyi aileye vermek istiyorum yazmış küfür ettim tabi içimden kapattım bilgasayrı komple

Son düzenleme:
hep gül emi

bu arada hayırlı olsun sınav sonuçların kuzum ne zaman mezun edios seni ???

hep beraber gülelim güzelim
ooo daha çook var bu daha ilk senem.. en az iki senem daha var aslında üç senede ben üsten ders alıp bi sene erken bitirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

tövbe tövbe allahım sen ıslah et böylelerini

tövbe tövbe allahım sen ıslah et böylelerini
ailem bilmiyor filan yazmıs allah affetsin baska bir şey denmez bu duruma.. sanki evini satıo öyle güzel yazmıs ki şeref fakiri ya :)

38s cim günaydın

bu hafta batı görünenler sen mera22 smraydogan

seeozden canım 17 mayısmış varmı bi haber

Hepinize günaydın kızlar nasılsınız?? Benim bu ay olmadı. Pazartesi'ye kadar bekleyim dedim bu sabah rüyamda adet olduğumu görerek uyandım kalktım adet oldum aynı anda:)))) çok ilginç bir ay oldu benim için yaa hiç adet belirtisi yaşamadım göğüslerim bile hiç acımadı hiç karnım ağrımadı 3gün atladı ama geldi yine buldu beni pisssss:))))) ee mera22ve smraydogan arkadaşlarımızdan haber var mı onlar ne durumdalar???

beklemedeyim ben canım ama her an gelecekmiş gibi bi his var içimde allahım hayırlısını versin hakkımızda:44:... pek umudum yok gibi canımmm

Son düzenleme:

iyiyiz canım sen nasılsın?
yaa ne güzel günün geçmişti neyse diğer aya inşallah napalım
bana da bi kere öyle olmuştu rüyamda görmüştüm

kızlar sınav sonucum açıklanmış notlar gayet iyi dua eden ağzınıza yüreğinize sağlık canlarım benim

Günaydın canım benim çok sevindim senin gibi çalışkan öğrenci de zaten iyi notlar alacak:)))) benim bat ı yine değiştirek mi ? 18 Hazirann.aneeeemm senin de 2 günün kalmış ya :)

beklemedeyim ben canım ama her an gelecekmiş gibi bi his var içimde allahım hayırlısını versin hakkımızda:44:... pek umudum yok gibi canımmm

Boşver hissi belirtiyi canım inşallah gelmez bu ay adet belirtilerinin hepsi ters gitti ama geldi gelmez olasıca :)))))) ben sizden umutluyum wallaa bebiş sevmez sizin sayenizde teyze olacağız inşallah))

Günaydın canım benim çok sevindim senin gibi çalışkan öğrenci de zaten iyi notlar alacak:)))) benim bat ı yine değiştirek mi ? 18 Hazirann.aneeeemm senin de 2 günün kalmış ya :)

sağol bebeğim bu sefer tembellik yapmıştım ama yine de iyi geldi sonuçlarım:13:
şimdi değiştirdim ama bi daha değiştirmem batını
hee kız iki güncük kaldı bakalım hayırlısı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…