Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boşver hissi belirtiyi canım inşallah gelmez bu ay adet belirtilerinin hepsi ters gitti ama geldi gelmez olasıca :)))))) ben sizden umutluyum wallaa bebiş sevmez sizin sayenizde teyze olacağız inşallah))
ah canım her ay bende öle durum oluyo .. tam bebiş diyorum kırmızılar peşimden gelio diğer aya inşallah bebeğin olur dualarım bizimle hep... bu sefer olcak inşallah hiç sıkma canını

sağol bebeğim bu sefer tembellik yapmıştım ama yine de iyi geldi sonuçlarım:13:
şimdi değiştirdim ama bi daha değiştirmem batını
hee kız iki güncük kaldı bakalım hayırlısı:44:

Maşşallahhh diyelim Zeki olunca oluyo öyle:)) wallaa değiştirme benim batımı bi daha hamile kalmamda kalmamamda o tarih orada kalsın hamile kalınca hamile diye değiştirirsin törem yapayım bu ayda böyle:)))) bebeğimm yaaa inşallah bu ayy olur bebeğin hayırlısıyla hepiniz için dua ediyorum benim zamanım gelmemiş demekki ama inşallah sizin zamanınız gelmiştir)

ah canım her ay bende öle durum oluyo .. tam bebiş diyorum kırmızılar peşimden gelio diğer aya inşallah bebeğin olur dualarım bizimle hep... bu sefer olcak inşallah hiç sıkma canını

Canım benim sağolasın ağzından ne güzel sözler dökülüyor:) walla bende ilk defa oldu da bat a bi gün kala idrarda negatif çıkmıştı bende zaten hazırlıklıydım duruma Allah'tan.hiç üzülmedim zamanı değilmiş demekki rabbim hayırlısını versin dedim geçtim sarsmadı beni bu sefer:) inşallahhh siz çok güzel haberler verirsiniz bu ay )

estağfurullah canım
hee kız değiştirmeyeceğim sen hamiş kalana kadar öylece kalsın
inşallah canım ya zamanı geldiyse olmuştur belkide

kızlaaaaarrrr ayyyyy göbeğim seyridi pıtpıt diyeee gözle görülür bi seyrime oldu ayyyy bebeğim kıpırdamaya mı başladı acaba!!!! :119:annem söylemişti bugün yarın seyrime başlar iki aya kadar da hareketlerini hissedeceğin kadar büyür demişti

estağfurullah canım
hee kız değiştirmeyeceğim sen hamiş kalana kadar öylece kalsın
inşallah canım ya zamanı geldiyse olmuştur belkide

Hehehh kalsın valla:)) inşallaaaahhh olmuştur da sever teyzesi bol bol onu ısırır böyle mıncıklar:)) len evde oturmak ev hanımı olmak pek güzelmiş wallaa sevdim ben bu işi:))

ayy kız ne güzel bi haber oldu bu böyle ya bizimki yaramazlık mı yapıyo artık teyzesi yer onu yerr

ben idrar testinden nefret eder oldum artık hep tek çizgi hep tek bıktım artık test filan kullanmıcam 1 tane var evde gözüme kötü kötü bakıo sanki öyle tabi zamanı değilmiş benim zamanım ne vakit gelcek acebaaa :))) sağlığımız elden gitmesin bebek te gelir inşallah canımmm

Hehehh kalsın valla:)) inşallaaaahhh olmuştur da sever teyzesi bol bol onu ısırır böyle mıncıklar:)) len evde oturmak ev hanımı olmak pek güzelmiş wallaa sevdim ben bu işi:))

ayy bi olsunda yeriz hep beraber bebişlerimizi elimizden çekecekleri var hayırlı uğurlu olsun canım ev hanımlığın

Basbelası42 canım hayırlı uğurlu olsun işine tekrarda dönmüşsünn ama kendine dikkat et olur mu?doktorun dediklerini atlama:)))) senin adına çok sevindim tekrar hareket özgürlüğün var:)

ayy bi olsunda yeriz hep beraber bebişlerimizi elimizden çekecekleri var hayırlı uğurlu olsun canım ev hanımlığın

Evet Evett bizde onlardan çekeceğiz tatlı tatlı:)) âmin canım hayırlı olur inşallah

hehe ayy bizden nasıl güzel anne olur yaa

Evet yaa dimi ben eminim güzel anneler olacağımıza onlar bizimle olsun diye nasıl da bekliyoruz her ay gelmiyorlar diye üzülüyoruz.benim öyle bi kaç tanıdığım var ilk iki denemede hamile kalıyor yapmak için yapıyor şimdi desen ık deyip gık diyince çok zormuş bazen çekilmiyor yokbiraz beklese miydim diyor emzirmem zor geliyor diye mamayalım besliyor kendine kolaylık olsun diye... Böyle ümüğüne yapışayım diyorum zor tutuyorum kendimi!!!

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ben hamılelık belırtılerı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyrum yardımcı olursanız cok sevınırımmm..

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ben hamılelık belırtılerı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyrum yardımcı olursanız cok sevınırımmm..

Hoşgeldin canım şahsım adına konuşursam her belirtiyi yaşadım hamile değildim , normal adet belirtilerini yaşadım hamile değildim,hiç adet belirtilerini yaşayamadım yine hamile değilim:))))) tek erken hamilelik belirtisi bence bat ın geçtikten sonra kanda çıkan yüksek değer:))) benim deneyimlerim bunlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…