ah canım her ay bende öle durum oluyo .. tam bebiş diyorum kırmızılar peşimden gelioBoşver hissi belirtiyi canım inşallah gelmez bu ay adet belirtilerinin hepsi ters gitti ama geldi gelmez olasıca :)))))) ben sizden umutluyum wallaa bebiş sevmez sizin sayenizde teyze olacağız inşallah))
güzel haber haftası olur inşallah bu hafta
güzel haber haftası olur inşallah bu hafta
sanki ben senden farksızım kız:18::18:
sağol bebeğim bu sefer tembellik yapmıştım ama yine de iyi geldi sonuçlarım:13:
şimdi değiştirdim ama bi daha değiştirmem batını
hee kız iki güncük kaldı bakalım hayırlısı:44:
ah canım her ay bende öle durum oluyo .. tam bebiş diyorum kırmızılar peşimden geliodiğer aya inşallah bebeğin olur dualarım bizimle hep... bu sefer olcak inşallah hiç sıkma canını
şeytan dio kalk idrar testi yap diyo ama şeytana uymcamsabredicem napıyım of
Maşşallahhh diyelim Zeki olunca oluyo öyle:)) wallaa değiştirme benim batımı bi daha hamile kalmamda kalmamamda o tarih orada kalsın hamile kalınca hamile diye değiştirirsin törem yapayım bu ayda böyle:)))) bebeğimm yaaa inşallah bu ayy olur bebeğin hayırlısıyla hepiniz için dua ediyorum benim zamanım gelmemiş demekki ama inşallah sizin zamanınız gelmiştir)
estağfurullah canım
hee kız değiştirmeyeceğim sen hamiş kalana kadar öylece kalsın
inşallah canım ya zamanı geldiyse olmuştur belkide
kızlaaaaarrrr ayyyyy göbeğim seyridi pıtpıt diyeee gözle görülür bi seyrime oldu ayyyy bebeğim kıpırdamaya mı başladı acaba!!!! :119:annem söylemişti bugün yarın seyrime başlar iki aya kadar da hareketlerini hissedeceğin kadar büyür demişti
Canım benim sağolasın ağzından ne güzel sözler dökülüyor:) walla bende ilk defa oldu da bat a bi gün kala idrarda negatif çıkmıştı bende zaten hazırlıklıydım duruma Allah'tan.hiç üzülmedim zamanı değilmiş demekki rabbim hayırlısını versin dedim geçtim sarsmadı beni bu sefer:) inşallahhh siz çok güzel haberler verirsiniz bu ay)
Hehehh kalsın valla:)) inşallaaaahhh olmuştur da sever teyzesi bol bol onu ısırır böyle mıncıklar:)) len evde oturmak ev hanımı olmak pek güzelmiş wallaa sevdim ben bu işi:))
ayy bi olsunda yeriz hep beraber bebişlerimizielimizden çekecekleri var hayırlı uğurlu olsun canım ev hanımlığın
Evet Evett bizde onlardan çekeceğiz tatlı tatlı:)) âmin canım hayırlı olur inşallah
hehe ayy bizden nasıl güzel anne olur yaa
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ben hamılelık belırtılerı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyrum yardımcı olursanız cok sevınırımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?