Evet yaa dimi ben eminim güzel anneler olacağımıza onlar bizimle olsun diye nasıl da bekliyoruz her ay gelmiyorlar diye üzülüyoruz.benim öyle bi kaç tanıdığım var ilk iki denemede hamile kalıyor yapmak için yapıyor şimdi desen ık deyip gık diyince çok zormuş bazen çekilmiyor yokbiraz beklese miydim diyor emzirmem zor geliyor diye mamayalım besliyor kendine kolaylık olsun diye... Böyle ümüğüne yapışayım diyorum zor tutuyorum kendimi!!!
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ben hamılelık belırtılerı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyrum yardımcı olursanız cok sevınırımmm..
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ben hamılelık belırtılerı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyrum yardımcı olursanız cok sevınırımmm..
valla canım sen mi ben mi nasıl uyuz oluyorum öylelerine.. hele şu çocuklarını önemsemeyenler beni deli ediyo yaa saldım çayıra mevlam kayıra der gibi
bizimkiler çook şanslı olur ama bi türlü gelmiyor nedensenazlı bebişlerimiz
ayyy en çok da sokakta kolundan çekiştirip duan yürüyemeyince de çat çat orasına burasına vuran anne müsveddelerine gıcık oluyorum ağzını burnunu kırasım geliyo o an o kadınların ama yapamıyosun işte! hem suçlu hem güçlü olur böyleleri...sanane kendi çocuğuma ne yaptığımdan diye çıkışırlar pis çirkefler!!!!
Birtanem bizde bebiş yapmaya karar verdik ya, o yüzden doktora gittiğimden beri eşim ictirmiyor hapıevet kuzucum yepyeni bir yumurtacığın oldu
sen hapı kullanıomusun bıraktınmı bebişim ???
aynen kız valla bende çook pis sinir oluyorum..
kızlar bizim aynı yerde yaşadığımızı bi düşünsenize sizce nasıl olurdu
Birtanem bizde bebiş yapmaya karar verdik ya, o yüzden doktora gittiğimden beri eşim ictirmiyor hapı
O Karnimda bir batma vardı ya, hala var ya
Acaba bu bir msj 'mı yoksa zadece kasıklardamı olur:26:
İngilizce biliyorsanız bu belgeseli mutlaka izleyin, part 6'ya kadar gidiyor.
Eşim bana Tercümanlık etti, cidden içimizde o an ne savaş oluyor habetimiz yok,
Film gibi yapmışlar ama spermaların verdiği savaş gibi anlatılmış o filmde,
Ben bayıldım ama birazda korktum, hamile kalmak imkansız gibi, çok zor geldi
YouTube
mrb canım hoş geldin
adetinin geçmesini bekle.. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynıdır.. göğüs ağrısı, kasık ağrısı, mide bulantısı ve akıntı yoğunluğu en çook görülen belirtiler arasında
valla o kadınlardan arınmış bi yer olurdu..hepsinin saçını başını yolardık
cok saol cnmm 6 gun kaldı zatennn ama ınsan sabredemıyorr..
girmeyeyım dıyorumda ınsanın elnde degıl brazöncede bı damla kadar kan geldı cok acık bı renk yine süphaya katıldımm :S
adetine daha varmış canım belki yerleşme kanamasıdır belli mi olur dikkat et bakalım devamı gelecek mi gelmeyecek mi
inşallah hamişsindir
inşallah cnm yaa allahım isteyen herkese nasip etsınn ben 4 aylık evlıyım 2 ay korunmustuk 2 ayda korunmadık cok ıstıyoruz bebegımız olsun allahım ınş nasip eder... bende ilk gördum yerleşme kanaması zannettım ama bılmıyorum cok acık bı renktı zaten senn oldumu yerlesme kanaması cnmm
çıtırlarımm dün sabah sümüksü akıntıyla birlikte kan geldi .Sizce ne anlama geliyo.Adetleri 35 günde bir oluyor bugün adetimin 14.günü
Erken yumurtlamış olabilirmiyim.Dün değerlendiremedikcumartesi gününü değerlendirmiştik.Napmam lazımm
ay bilmiyorum ki ... ağlamak istiyorum sadece ufffhayırdır inşallah bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?