Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basbelası42 canım hayırlı uğurlu olsun işine tekrarda dönmüşsünn ama kendine dikkat et olur mu?doktorun dediklerini atlama:)))) senin adına çok sevindim tekrar hareket özgürlüğün var:)

sağolasın canım benim. Elimden geleni yapıyorum. Evde olmak çok iyiydi yaa ölüyorum uykusuzluktan.

Walla bende bushy gibi ağır konuşacağım böyle o kadın nasıl çocuğuna patlattıysa aynen kadınada bi ben patlatayım istiyorumm!! İnsanlıktan nasibini almamış kadın müsvetteleri... S38 bebeğim eğer aynı yerde olsaydık bi felaket olurduk ben evi fln unutturdum söyliiim:))) mera22 canım içinin sıkıntısını hayra yor bi nas bi ayetleri kürsi oku iyi gelecektir sebebi yokken sıkılmana en yardımcı olacak şey

bencede felaket bişey olurdu yaa gözümün önüne geliyorda biraz

şöle bi balkona çıkıp derin derin nefes aldım ... okudum az önce canımmm bildiğim bütün duaları.... şu 1-2 haftaadır hep böyleyim aslında kendimi hiç iyi hissetmiyorum

S38 bebeğim vallahi siz bize biz size aç ve kızgın kocalar:))) o yüzden bizim kocalara da baba olarak birlikte bekleyelimmi topiğini lazım:))))

Mera22 canım hep o dönemler olacak çabuk atlatmaya bakmak yeter. Bi uğraşı hobi fln düşünür müsün???

allahım vermesin o vicdansızlığı kızamıyorum kınayamıyorum allahım kimsenin başına vermesin diorum

ben kıyamam sana yaa bu rüyalara noluyosa belki de adet olmıcaktın
bende bi gece rüyamda bi sürü iş yapmışım alışveriş yapmışım belim kopuyo ağrıdan
bi uyandım gerçekten belim ağrıyo ve adet olmuşum

yapma canım boşver bakma teste doğru allahın izniyle hafta sonu yaparsın veeee " bu işartein büyüğünü görürsün

evet katılıyorum bütün hamilelerde olan belirtiler bende oluyo tek fark kanımda beta yok

perimmm ben bilmiodum bunu sizdemi bebiş yapıosunuz
yuppiii çok sevindim valla yazın sonunda hepimiz hamiş olalım tamammı

hhahahaha bence onlara eşleri bekleme topiği lazım çünkü bizi beklerken sap gibi kalmasınlar

şöle bi balkona çıkıp derin derin nefes aldım ... okudum az önce canımmm bildiğim bütün duaları.... şu 1-2 haftaadır hep böyleyim aslında kendimi hiç iyi hissetmiyorum

canımm arada bir bana da oluyo sanki hıçkıra hıçkıra ağlamak iyi gelicekmiş gibi

ama yapma allah korusun ağlama ağlamayı getirir bol bol alttaki duayı oku iyi gelio

RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR

rabbim içimizdeki bütün duyguları hayra çevirsin inşallah

yok hobim bi ara fotograf çekip arşivliyodum ... Fotograflrımla ugrasıodum.. şimdi bakmıorum nedense.. ben hiç böyle olmazdım herşeye gülen dalgaya vuran sürekli espiri pesndeydim ergen kızlar gibi oturduğum yerden kalkmaz oldum yha .. hem ilgin için çok saol hayatımmmm çok tesekkür ederimm

Hmm çalışmak mecburi ise kötü tabii allah kolaylık versin canım çalışmama fırsatın var mı??

malesef canım devlet memuruyum ben rapor hakkımı şimdiden doldurmak istemiyorum. doktor gerek görseydi eğer heyet almayı istiyordum ama gerek görmedi. çok sıkıntı çekersem zaten doktora söylerim bakalım :) Doğumum Aralık gibi görünüyor yıllık rapor hakkım 40 benim 13 günü bitti bile :) Rabbim o günleri gösterirse eğer doğum öncesi lazım olcak sanırım :) iznimde öyle çok değil 10 yılı doldurmadığım için yıllık izin hakkım 20 gün.

hhahahaha bence onlara eşleri bekleme topiği lazım çünkü bizi beklerken sap gibi kalmasınlar

ben bu konuya biraz fransız kaldım canım onlarda da bebek heyecanı olduğundan mı bu bahsettiğiniz bekleme yoksa ? şey için mi

ah keske görsem o güzel 2 çizgileri

ben bu konuya biraz fransız kaldım canım onlarda da bebek heyecanı olduğundan mı bu bahsettiğiniz bekleme yoksa ? şey için mi

yoook kızzz
biz aynı yerde yaşasaydık birbirimize gidip gelirdik durmadan.. erkeklerde evde aç ve kızgın olurdu onu diyorduk
onlarında canı sıkılmasın diye bi topik açardık diyoduk

İşte pisss rüyaaa!!! Görmeyeydim iyiydi:)))) şaka maka hayırlısı neyse o olsun canım ya... Demekki daha görecek günü yok bebişimin:)

Ben bu duayı bebek isteyenlerin edeceği dualar diye bi başlık altında görmüştüm bide şu vardı

RABBİ HEBLİ MİN LE DÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA.

Nedensek canım benim karakterim böyle kendim hariç herkesle herşeyler ilgilenirim:))) bak ne güzel hobinde varmış ben evde otururken senin hissettiğin yerdeydim işe başlayınca biraz geçmişti şimdi işi bırakına en eski hobilerine dönmem lazım dedim yoksa ben bunalıma girerim biliyorum))

evet canım biliyorum bu dua yı çok saolll Amin canım benim .. bana hiç böle gelmezlerdi.. hey heylerim üzerimde galiba

yoook kızzz
biz aynı yerde yaşasaydık birbirimize gidip gelirdik durmadan.. erkeklerde evde aç ve kızgın olurdu onu diyorduk
onlarında canı sıkılmasın diye bi topik açardık diyoduk

hep beraber olma hayalinin devamı yani ben epey fransız kalmışım ya çok utandım şimdi neler düşünmüşümayy çok utandım şimdi:26:

Arkadaşlar ben gidiyorum şimdilik herkese hayırlıgünler dualarınızı eksik etmeyin yarın inşallah hayırlı güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…