ay bilmiyorum ki ... ağlamak istiyorum sadece ufff
Basbelası42 canım hayırlı uğurlu olsun işine tekrarda dönmüşsünn ama kendine dikkat et olur mu?doktorun dediklerini atlama:)))) senin adına çok sevindim tekrar hareket özgürlüğün var:)
Walla bende bushy gibi ağır konuşacağım böyle o kadın nasıl çocuğuna patlattıysa aynen kadınada bi ben patlatayım istiyorumm!! İnsanlıktan nasibini almamış kadın müsvetteleri... S38 bebeğim eğer aynı yerde olsaydık bi felaket olurduk ben evi fln unutturdum söyliiim:))) mera22 canım içinin sıkıntısını hayra yor bi nas bi ayetleri kürsi oku iyi gelecektir sebebi yokken sıkılmana en yardımcı olacak şey
sağolasın canım benim. Elimden geleni yapıyorum. Evde olmak çok iyiydi yaa ölüyorum uykusuzluktan.
Walla bende bushy gibi ağır konuşacağım böyle o kadın nasıl çocuğuna patlattıysa aynen kadınada bi ben patlatayım istiyorumm!! İnsanlıktan nasibini almamış kadın müsvetteleri... S38 bebeğim eğer aynı yerde olsaydık bi felaket olurduk ben evi fln unutturdum söyliiim:))) mera22 canım içinin sıkıntısını hayra yor bi nas bi ayetleri kürsi oku iyi gelecektir sebebi yokken sıkılmana en yardımcı olacak şey
dün sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyodum:) rastgele denk geldim öyle .... ağladım hatta dua ettim herkeze nasip olsun bu duygu diye sonra baska bi topiğe girdim üniversite öğrencisi hamileyim kız bebeğim olcak iyi aileye vermek istiyorum yazmış küfür ettim tabi içimden kapattım bilgasayrı komple
Hepinize günaydın kızlar nasılsınız?? Benim bu ay olmadı. Pazartesi'ye kadar bekleyim dedim bu sabah rüyamda adet olduğumu görerek uyandım kalktım adet oldum aynı anda:)))) çok ilginç bir ay oldu benim için yaa hiç adet belirtisi yaşamadım göğüslerim bile hiç acımadı hiç karnım ağrımadı 3gün atladı ama geldi yine buldu beni pisssss:))))) ee mera22ve smraydogan arkadaşlarımızdan haber var mı onlar ne durumdalar???
ben idrar testinden nefret eder oldum artık hep tek çizgi hep tek bıktım artık test filan kullanmıcam 1 tane var evde gözüme kötü kötü bakıo sankiöyle tabi zamanı değilmiş benim zamanım ne vakit gelcek acebaaa :))) sağlığımız elden gitmesin bebek te gelir inşallah canımmm
Hoşgeldin canım şahsım adına konuşursam her belirtiyi yaşadım hamile değildim , normal adet belirtilerini yaşadım hamile değildim,hiç adet belirtilerini yaşayamadım yine hamile değilim:))))) tek erken hamilelik belirtisi bence bat ın geçtikten sonra kanda çıkan yüksek değer:))) benim deneyimlerim bunlar yani
Birtanem bizde bebiş yapmaya karar verdik ya, o yüzden doktora gittiğimden beri eşim ictirmiyor hapı
O Karnimda bir batma vardı ya, hala var ya
Acaba bu bir msj 'mı yoksa zadece kasıklardamı olur:26:
İngilizce biliyorsanız bu belgeseli mutlaka izleyin, part 6'ya kadar gidiyor.
Eşim bana Tercümanlık etti, cidden içimizde o an ne savaş oluyor habetimiz yok,
Film gibi yapmışlar ama spermaların verdiği savaş gibi anlatılmış o filmde,
Ben bayıldım ama birazda korktum, hamile kalmak imkansız gibi, çok zor geldi
YouTube
S38 bebeğim vallahi siz bize biz size aç ve kızgın kocalar:))) o yüzden bizim kocalara da baba olarak birlikte bekleyelimmi topiğini lazım:))))
Mera22 canım hep o dönemler olacak çabuk atlatmaya bakmak yeter. Bi uğraşı hobi fln düşünür müsün???
şöle bi balkona çıkıp derin derin nefes aldım ... okudum az önce canımmm bildiğim bütün duaları.... şu 1-2 haftaadır hep böyleyim aslında kendimi hiç iyi hissetmiyorum
S38 bebeğim vallahi siz bize biz size aç ve kızgın kocalar:))) o yüzden bizim kocalara da baba olarak birlikte bekleyelimmi topiğini lazım:))))
Mera22 canım hep o dönemler olacak çabuk atlatmaya bakmak yeter. Bi uğraşı hobi fln düşünür müsün???
Hmm çalışmak mecburi ise kötü tabii allah kolaylık versin canım çalışmama fırsatın var mı??
hhahahaha bence onlara eşleri bekleme topiği lazımçünkü bizi beklerken sap gibi kalmasınlar
allahım vermesin o vicdansızlığı kızamıyorum kınayamıyorum allahım kimsenin başına vermesin diorum
ben kıyamam sana yaa bu rüyalara noluyosa belki de adet olmıcaktın
bende bi gece rüyamda bi sürü iş yapmışım alışveriş yapmışım belim kopuyo ağrıdan
bi uyandım gerçekten belim ağrıyo ve adet olmuşum
yapma canım boşver bakma teste doğru allahın izniyle hafta sonu yaparsın veeee " bu işartein büyüğünü görürsün
evet katılıyorum bütün hamilelerde olan belirtiler bende oluyo tek fark kanımda beta yok
perimmm ben bilmiodum bunu sizdemi bebiş yapıosunuz
yuppiii çok sevindim valla yazın sonunda hepimiz hamiş olalım tamammı
ben bu konuya biraz fransız kaldım canım onlarda da bebek heyecanı olduğundan mı bu bahsettiğiniz bekleme yoksa ? şey için mi
canımm arada bir bana da oluyo sanki hıçkıra hıçkıra ağlamak iyi gelicekmiş gibi
ama yapma allah korusun ağlama ağlamayı getirir bol bol alttaki duayı oku iyi gelio
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR
rabbim içimizdeki bütün duyguları hayra çevirsin inşallah
yok hobim bi ara fotograf çekip arşivliyodum ... Fotograflrımla ugrasıodum.. şimdi bakmıorum nedense.. ben hiç böyle olmazdım herşeye gülen dalgaya vuran sürekli espiri pesndeydim ergen kızlar gibi oturduğum yerden kalkmaz oldum yha .. hem ilgin için çok saol hayatımmmm çok tesekkür ederimm
canımm arada bir bana da oluyo sanki hıçkıra hıçkıra ağlamak iyi gelicekmiş gibi
ama yapma allah korusun ağlama ağlamayı getirir bol bol alttaki duayı oku iyi gelio
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR
rabbim içimizdeki bütün duyguları hayra çevirsin inşallah
yoook kızzz
biz aynı yerde yaşasaydık birbirimize gidip gelirdik durmadan.. erkeklerde evde aç ve kızgın olurdu onu diyorduk
onlarında canı sıkılmasın diye bi topik açardık diyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?