Arkadaşlar ben gidiyorum şimdilik herkese hayırlıgünler dualarınızı eksik etmeyin yarın inşallah hayırlı güzel haberler alırız.
hep beraber olma hayalinin devamı yani ben epey fransız kalmışım ya çok utandım şimdi neler düşünmüşümayy çok utandım şimdi:26:
Arkadaşlar ben gidiyorum şimdilik herkese hayırlıgünler dualarınızı eksik etmeyin yarın inşallah hayırlı güzel haberler alırız.
38s canım benim yeni BAT 14 HAZİRAN , bilgine
Nedensek canım benim karakterim böyle kendim hariç herkesle herşeyler ilgilenirim:))) bak ne güzel hobinde varmış ben evde otururken senin hissettiğin yerdeydim işe başlayınca biraz geçmişti şimdi işi bırakına en eski hobilerine dönmem lazım dedim yoksa ben bunalıma girerim biliyorum))
kızlar bende çıkıyorum artık... kendime çeki düzen vereyim biraz .. hadi iyi günler kızlar öptüm hepinizi
şeytan dio kalk idrar testi yap diyo ama şeytana uymcamsabredicem napıyım of
ben idrar testinden nefret eder oldum artık hep tek çizgi hep tek bıktım artık test filan kullanmıcam 1 tane var evde gözüme kötü kötü bakıo sankiöyle tabi zamanı değilmiş benim zamanım ne vakit gelcek acebaaa :))) sağlığımız elden gitmesin bebek te gelir inşallah canımmm
umarim bu etkilenmek bize iyi gelirmrb canım seni çook iyi anlıyorum bende tivibu da izledim bebeğin oluşumuna kadar geçen evreyi.. çook etkilenmiştim
Biz 2 hafta kadar uğraşıyoruz, henüz taze sayılarısallahım vermesin o vicdansızlığı kızamıyorum kınayamıyorum allahım kimsenin başına vermesin diorum
ben kıyamam sana yaa bu rüyalara noluyosa belki de adet olmıcaktın
bende bi gece rüyamda bi sürü iş yapmışım alışveriş yapmışım belim kopuyo ağrıdan
bi uyandım gerçekten belim ağrıyo ve adet olmuşum
yapma canım boşver bakma teste doğru allahın izniyle hafta sonu yaparsın veeee " bu işartein büyüğünü görürsün
evet katılıyorum bütün hamilelerde olan belirtiler bende oluyo tek fark kanımda beta yok
perimmm ben bilmiodum bunu sizdemi bebiş yapıosunuz
yuppiii çok sevindim valla yazın sonunda hepimiz hamiş olalım tamammı
Canim benim ben cok iyim allaha sukur insallah bebisim de iyidir :) bulantilar kesildi derken yeniden basladilar heleki sabahlari cok kotu !
Canim internete pek giremiyorum artik stajlarim basladi bu ayin sonuna kadar doluyum bitsin yeniden araniza gelcem insallah sizler nasilsiniz yeni haberler varmi ? Sayfalar birikmis 60 sayfa gerideyim hepsini okucam mutlaka :))
ne demek canım rica ederim.. amin canım inşallah.. tabii ki iyi haberlerini de duymak isterim:))
Merhaba herkese, dün doktor kontrolümüz vardı. Bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum :) 6+6 haftalık olduğunu öğrendim ki hatırlayanlar bilir her iki doktorda gün vermemişti. Bugun 7.haftamızın başındayız. Tüm test sonuçlarımız çok güzel çıktı. Sadece kilodan dolayı diyetisyen yardımı almamı istedi doktorum. Onu da en kısa zamanda halledeceğim inşallah. Sizler nasılsınız?
slm lar canlar nasılsınız var mı güsel habewrlerr 38 im güsel haberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?