Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep beraber olma hayalinin devamı yani ben epey fransız kalmışım ya çok utandım şimdi neler düşünmüşümayy çok utandım şimdi:26:

yaşlandın güzelim ya normaldir
şaka şaka kız utanma tamam mı tatlı annecik

Arkadaşlar ben gidiyorum şimdilik herkese hayırlıgünler dualarınızı eksik etmeyin yarın inşallah hayırlı güzel haberler alırız.

inşallah canım hayırlı günler sana dikkat et kendine görüşmek üzere canımm:79:

çok güzel bi davranış. ama unutmaki bu huyunu kullanmak isteyen insanlar olabilir.... haklısın canım yha kafa dağıtmak lazım biraz etrafı dolasmak lazım ...bi an önce baslayım eski işlerime

kızlar bende çıkıyorum artık... kendime çeki düzen vereyim biraz .. hadi iyi günler kızlar öptüm hepinizi

şeytan dio kalk idrar testi yap diyo ama şeytana uymcam sabredicem napıyım of

sakn o şeytana uyma.moral bozmak yok.
sabret.daha güzel oluyor.

ayyy gülüm bende senin giibiyim.
artık tek çizgilerdenn bıktım.bendede bir test kaldı oda
gelecek aya günüm geçerse

mrb canım seni çook iyi anlıyorum bende tivibu da izledim bebeğin oluşumuna kadar geçen evreyi.. çook etkilenmiştim
umarim bu etkilenmek bize iyi gelir

Biz 2 hafta kadar uğraşıyoruz, henüz taze sayılarıs
İnşallah canim benim, Allah inşallah bizede nasip eder

Kuzucummm iyi olun siz ama özlemeyin kendinizi artıkın geliiinnn:)))) o piss bulantılar geçecek inşallah rahat edeceksin biraz daha sabır çabuk bitsin stajın bir an önce dön aramıza lütfen kocaman öpüyorum seni canım iyi bak kendine))

ne demek canım rica ederim.. amin canım inşallah.. tabii ki iyi haberlerini de duymak isterim:))

Merhaba herkese, dün doktor kontrolümüz vardı. Bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum :) 6+6 haftalık olduğunu öğrendim ki hatırlayanlar bilir her iki doktorda gün vermemişti. Bugun 7.haftamızın başındayız. Tüm test sonuçlarımız çok güzel çıktı. Sadece kilodan dolayı diyetisyen yardımı almamı istedi doktorum. Onu da en kısa zamanda halledeceğim inşallah. Sizler nasılsınız?

canım çook sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
iyiyiz çook şükür sen nasılsın

hamiş ve hamiş adayı arkadaşlarım hepinize günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…