Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın dostlarımmmm:118:

Son düzenleme:
iyiyim bebeğim sen nasılsın?
henüz bişey yok bakalım bugün yarın benim durum belli olur

hepinizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah ben çok yorgunum kısçeler , bende kese göründü , tam geçen hafta 89.92 çıkan sonuç 7 gün sonra dün 4+5 günlük iken 4780 çıktı normal mi bu bilenlerr var mı tavan yapmış değerler yaww

Günaydın kızlar

Uzun zaman oldu yazmayalı. İtiraf etmek gerekirse foruma girip yazılanları okudukça stres yaptığımı anladım. O yüzden bu ay daha az girmeye gayret ettim Sizlerden özür diliyorum Ama herşey bebek için değil mi? Bakalım daha batıma 6 gün var Sabrediyorum benimde evde geçen aydan kalma bir tane testim kalmıştı onu yapmamak için zor tutuyorum henüz çok erken

Dünden beri göğüs ağrılarım başladı Normalde hiç olmaz ama geçen ay da ağrıyın da kırmızıları görünce bu ay hiç heveslenmiyorum Yine aynı şeleri yaşamak çok zor gelecek bana o yüzden gelecek haftaya kadar kendimi oyalamaya çalışıyorum

Bu arada eşim bu ay inanılmaz bana hiçbir iş yaptırmıyor asla kızdıracak bir şey söylemiyor dün sordum nedir seneki bu hal diye
Sanırım geçen ay benden çok o hüsrana uğradı bu ay inanılmaz derece dikkat ediyor haydi hayırlısı

BAzen bende forumdan biraz uzaklasmıo değilim canım.. kafaya daha çok takıoruz ama bi yandan da iyi oluyo kimseye diyemedklerimizi burda paylasıyoruz dertleşiyoruz hepimiz dost olduk 6 gün varmıs çok erken daha tatlım az daha sabrediver benim eşşim de öyle ya benden önce hemen heveslenişyo bu ay oldu kesin diye üzülünce de benmle birlikte üzülüyo :/... ama sen sabırlı ol bakalım benm bat yarın meraktan çatlıyorum ama beklemek en iyisi bence arkadasımmm .. inş. güzel haber alırız senden

sakn o şeytana uyma.moral bozmak yok.
sabret.daha güzel oluyor.

ayyy gülüm bende senin giibiyim.
artık tek çizgilerdenn bıktım.bendede bir test kaldı oda
gelecek aya günüm geçerse

bezen düşünüyorum acaba ben mi tek çizgi görüyorum diye inanmaz oldum artık geçen ay bitest yapmıstım 2. çizgi çıktı ama en bastaki çizgi çıkmamıstı ... bozuk yani şansıma kaderime işte aman en iyisi gününü beklemekmiş onu anladım

Belirtilerden hepimiz etkilenioruz ama girmeden de edemiyorum :) dediğin gibi kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burda yazıyoruz. Mesela ben kimseye çocuk için çalışmaya başladığımızı söylemedim (görümcem hariç) ama burda rahat rahat yazıyorum içimi döküyorum

ben çogu şeyi burda öğrendim... aynen girip bakmadan yapamıyorum... oh sen yinede görümcene anlatabiliyosun benim görümcem 6 yasındaaaa

valla kızlar biz kadınlar hep stresli olarak yaratılmışız sanırım :))

Önce evlilik sonra hamile kalmayı dert ediyoruz Rabbim nasip ederse hamile kalırsak kesesi göründü mü, kalp atışı duyuldumu, sağlkığı yerinde mi daha neler neleeer :)

olsun en tatlı telaşemiz bunlar olsun yeter ki.

Rabbim aratmasın kimseyi. İsteyen, bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişler. İstediğimiz herşeyi en hayırlı zamanda nasip etsin bizlere :)

ben çogu şeyi burda öğrendim... aynen girip bakmadan yapamıyorum... oh sen yinede görümcene anlatabiliyosun benim görümcem 6 yasındaaaa

Bende öyle çoğu şey hakkında bilgi sahibi oldum sevincimi hüznümü paylaştım. İnşallah bebiş haberlerini de paylaşırız çoğu şeyimizi paylaşırız görümcemle :) Oyy maşallah küçük görümce hala yiğen arkadaş olurlar

Ammmiinn inşallahhh... Seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ay geçen sene ben evlilik stresiyle onun hazırlığı bunun hazırlığı yok misafir kuaför nelerle ugrasıyodum :) şimdide bebek olsun diye telaslanıyorum.. ama önemlli olan üstesinden gelebilmemiz.. inş. bunuda basarırız hepimiz birden canım.. Allah bebeğini ve seni korusun tatlımmm

merhaba canlarım.ben birşeyi merak ediyorum da sizlere de sormak istedim cilt bakım ürünleri hamilelik riski olanlar ya da hamiş olanlar kullanabiliyor mu acaba?ben bioderma alıcam satıcının söylediğinden çok aslında doktora sormak istiyorum ama size de sormak istedim var mı bilgisi olan

inşallah canımm inşallahh.... ben de görümcemi çok seviyorum yha beraber oyun oynuyoruz izne gttiğimizde kresine gidip eşimle alıyoruz evet inş. bebeğimiz olursa hala yigen çok iyi anlaşırlar eminim

yardımcı olmak isterdim canım ama inan bilmiyorum ama sen bi doktora sor canım ssağlık bu ihmale gelmez kimseye sormadan doktora veya eczacıya sor :26:

yine ben geldim
canlarım valla öyle göğüs ağrısı filan yok bende adetimden önce hafifte olsa olurdu ama tık yok
dün karnımın alt tarafında bi sertlik oldu ara ara ince bi sızı girdi hala da o sızı devam ediyo:18:
ne olduğunu anlamadım:26: belirti bulmak çook basitte sonuç önemli
bazen bebişim karnımda diyorum kendi kendime o an elimi göbişimden çekemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…