- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
yine ben geldim
canlarım valla öyle göğüs ağrısı filan yok bende adetimden önce hafifte olsa olurdu ama tık yok
dün karnımın alt tarafında bi sertlik oldu ara ara ince bi sızı girdihala da o sızı devam ediyo:18:
ne olduğunu anlamadım:26: belirti bulmak çook basitte sonuç önemli
bazen bebişim karnımda diyorum kendi kendimeo an elimi göbişimden çekemiyorum
yine ben geldim
canlarım valla öyle göğüs ağrısı filan yok bende adetimden önce hafifte olsa olurdu ama tık yok
dün karnımın alt tarafında bi sertlik oldu ara ara ince bi sızı girdihala da o sızı devam ediyo:18:
ne olduğunu anlamadım:26: belirti bulmak çook basitte sonuç önemli
bazen bebişim karnımda diyorum kendi kendimeo an elimi göbişimden çekemiyorum
Alllaahhıımm inşallah güzel haberlerini alırızz inşallahhh... Ne zaman bat?
hadi bakalım inşallah tatlım. İnşallah hamilesindir. :))
hepinizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah ben çok yorgunum kısçeler , bende kese göründü , tam geçen hafta 89.92 çıkan sonuç 7 gün sonra dün 4+5 günlük iken 4780 çıktı normal mi bu bilenlerr var mı tavan yapmış değerler yaww
meraba kızlar inşallah herkes dilediği zaman sağlıklıca bebeğine kavuşur..bende artık bebek isteyenlerdenim Rabbim bakalım ne zmn nasip edecek
mrb canım hoş geldin aramıza
amin canım inşallah sende hemen kavuşursun bebişine
anladığım kadarıyla bi tane bebişin var allah bağışlasın
gözümü açamıyorum yataktan kalkamıyorum garip bişey oldum ben uykum bölündüğü zaman bi daha uyuyamazdım ama bugün aştım kendimi...bana günaydın size tünaydın kızlar....kahvaltı yapıp geliyorum:26:
tv izliyorum daha doğrusu müzik dinliyorum canımcanesram mera22im napıyosunuz
hoşbulduk yok canım ben 1.5 senelik evliyim geçen sene bu zmnlar düşük yaptım malesef..uzun bi süre ara verdik cesaret edemedim gerçi şimdi tekrar düşünüyoruz nasip bakalım geçen yazdan beride adet düzensizliği başladı nolacak bilmiyorum
tv izliyorum daha doğrusu müzik dinliyorum canım:124::118:
canım kusuruma bakma seni üzmek istemedim sen öyle yazınca bende yanlış anladım
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın
selam bayanlar
38s cnm belirtilerin olumlu gibi geldi bana :) bi arkadaşımında adetten bir iki gün önce göbeğinin altı sızlıyodu ve sertlik vardı inşallah seninde bebiştendir tatlım :) ama benim yeni batı girebilirsin16/06
sağol canım inşallah cümlemizz en kısa zamanda yaşarız
tamam değiştiriyorum canım
canım valla bu ay adetim bittiğimden beri değişik değişik belirtiler oluyo ama inşallah dediğin gibidir yaa
dünden beri sertlik devam ediyo arada sızı giriyor sanki çook yemek yemişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?