Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alllaahhıımm inşallah güzel haberlerini alırızz inşallahhh... Ne zaman bat?

hadi bakalım inşallah tatlım. İnşallah hamilesindir. :))

normal canım hiç merak etme benimki 5. haftasında 5 bin küsürlerdeydi değer...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

meraba kızlar inşallah herkes dilediği zaman sağlıklıca bebeğine kavuşur..bende artık bebek isteyenlerdenim Rabbim bakalım ne zmn nasip edecek

meraba kızlar inşallah herkes dilediği zaman sağlıklıca bebeğine kavuşur..bende artık bebek isteyenlerdenim Rabbim bakalım ne zmn nasip edecek

mrb canım hoş geldin aramıza
amin canım inşallah sende hemen kavuşursun bebişine
anladığım kadarıyla bi tane bebişin var allah bağışlasın

gözümü açamıyorum yataktan kalkamıyorum garip bişey oldum ben uykum bölündüğü zaman bi daha uyuyamazdım ama bugün aştım kendimi...bana günaydın size tünaydın kızlar....kahvaltı yapıp geliyorum:26:

mrb canım hoş geldin aramıza
amin canım inşallah sende hemen kavuşursun bebişine
anladığım kadarıyla bi tane bebişin var allah bağışlasın

hoşbulduk yok canım ben 1.5 senelik evliyim geçen sene bu zmnlar düşük yaptım malesef.. uzun bi süre ara verdik cesaret edemedim gerçi şimdi tekrar düşünüyoruz nasip bakalım geçen yazdan beride adet düzensizliği başladı nolacak bilmiyorum

günaydın güzel annem
ee bunlar normal güzelim iki canlısın artık
afiyet olsun şekerim

canım kusuruma bakma seni üzmek istemedim sen öyle yazınca bende yanlış anladım
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın

selam bayanlar

38s cnm belirtilerin olumlu gibi geldi bana :) bi arkadaşımında adetten bir iki gün önce göbeğinin altı sızlıyodu ve sertlik vardı inşallah seninde bebiştendir tatlım :) ama benim yeni batı girebilirsin 16/06

Son düzenleme:
600. sayfamız hayırlı uğurlu olsun kızlar

tamam değiştiriyorum canım
canım valla bu ay adetim bittiğimden beri değişik değişik belirtiler oluyo ama inşallah dediğin gibidir yaa
dünden beri sertlik devam ediyo arada sızı giriyor sanki çook yemek yemişim gibi

:) hayırlısıyla inşallah canım benim ama yinede çok dinleme kendini ben bu ay çok üzüldüm
inşallah sen ve diğer batı yaklaşanlar sevinir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…