Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım senide ekleyelim istersen listemize
kaç yaşındasın ve batın ne zaman:26:

24 yaşındayım canım 25 nisan ama düzensiz geliyo 2 3 hafta sarkıyo buda benim moralimi altüst edio geçen seneye kadar ne kdr düzenli adetim olurdu

:) hayırlısıyla inşallah canım benim ama yinede çok dinleme kendini ben bu ay çok üzüldüm
inşallah sen ve diğer batı yaklaşanlar sevinir :)

yaa canım dinlememeye çalışıyorum ama işte insan acaba mı diyor:26:

kızlaaaar uzun süredir giremiyorum nete çünkü kanamam oldu ve hastaneye yattım..düşük tehlikem var..çok zor bi imtihandan geçiyorum dua edin lütfen...sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi doktor..

kızlaaaar uzun süredir giremiyorum nete çünkü kanamam oldu ve hastaneye yattım..düşük tehlikem var..çok zor bi imtihandan geçiyorum dua edin lütfen...sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi doktor..

Rabbim sağlıcakla doğurmanı nasip etsin..çok zor bilirim sen stres yapma üzülme kendine dikkat et bolbol oku bişi olmaz Allahın iznyle

canımmm çook geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin
dualarımız seninle canım kendine dikkat et doktorun dediklerini ihmal etme

Son düzenleme:
canımmm çook geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin
dualarımız seninle canım kendine dikkat et doktorun dediklerini ihmal etme

canım bende aynı zamanda anksiyete bozukluğu var.kapalı alanda çok kalamıyorum..ama şimdi mecburen yatıyorum ve hastalığım nüksetti.doktorumu aradım hamilelikte ilaç kullanamazsın dedi..yıllardır ilaçla iyileştiğim bi durumla şuan ilaçsız mücadele ediyorum..gerçekten duaya ihtiyacım var...buarada sen adet oldun mu canım ne durumdasın?

canım dr ye gittin mi peki?

ilk düzensizleştinde gittim bişey çıkmadı bide 2 ay önce gittim sağ ve sol yumurtalıklarda polikistikovere benzer kistler var dedi hormonlarıma bakıldı normal çıktı..geçen ay gittimde de sağ yumurtalık ii çıktı solda biraz vardı anlamadım gitti.doktorda uzun zamandır hamile kalamıorum die anlamış ben bebek istiyorum düzensizliğim var deyince klomen die hap verdi araştırdım uzun bi süre deneyip çocuk olmayanlara veriliomuş biz daha yeni başladık çalışmalara o yüzden kullanmadım :26: aman doktorlarda mal ya kendi işini kendin görücen dahada gitmedim düzensziliğin için gel o zmn bi hap yazıım dedi gitmedim

tekrardan çook geçmiş olsun canım ya pencereyi filan aç tv yi de aç canın sıkılmasın
dua edeceğim mutlaka hayır canım henüz olmadım beklemedeyim

tekrardan çook geçmiş olsun canım ya pencereyi filan aç tv yi de aç canın sıkılmasın
dua edeceğim mutlaka hayır canım henüz olmadım beklemedeyim

doktor rapor verdi okula gidemiyorum evdeyim..hayırlı haberlerini bekliycem inşallah canım bu duyguyu sen de tadarsın :)

canım gerçekten bazı doktorlar insanı korkutuyorlar ya bende de pko var yumurtalıklarım biraz tembelmiş ama adet düzensizliğim yok.. banada klomen vermişti ovulasyon oluşması için. bi ay kullanıp bırakmıştım.. adet düzensizliği için duphaston diye bi ilaç var doktoruna sorup onu kullanabilirsin ya da soğan kürünü uygula istersen

doktor rapor verdi okula gidemiyorum evdeyim..hayırlı haberlerini bekliycem inşallah canım bu duyguyu sen de tadarsın :)

canım şu an bunları düşünme sen sadece dinlen tamam mı
inşallah canım ya isteyen herkese versin rabbim

soğan kürünü geçen aydan beri uyguluyorum sağ yumurtalıklarımda kist olmamasını ona bağladım :) yinede hayırlısı bakalım ilaçlardan gözüm korktu artık

Son düzenleme:
klomen kullandığında işe yaramadımı canım?bi kaç kere daha deneseydin bi ayla hemen sonuç alınamayabiliomuş diebiliyorum

imdaaatttt yataktan kalkamadığım gibi sofradan da kalkamaz oldumyicek bişey kalmadı ben hala ekmeğini bandıracağım bişey arıyorum...doymuyorum yaa

merhaba kızlarrr
ben dün itibariyle soğan kürünü bırakmak zorunda kaldım kaç gündür tansiyonum düşüp duruyodu dünde çok fena oldum
8 e 4 oldu bi ara kocamda bunu soğana bağladı ve içmeme izin vermio artık tam 7 gün içmiş oldum umarım iyi gelmiştir

38 im bunlar hayırlı belirtiler inşallah içini ferah tut ve bol bol dua et

yeni arkadaşlar da hoşgelmiş aramıza

imdaaatttt yataktan kalkamadığım gibi sofradan da kalkamaz oldumyicek bişey kalmadı ben hala ekmeğini bandıracağım bişey arıyorum...doymuyorum yaa

hahahah hiç güleceğim yoktu ara bakim vardır mutlaka bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…