- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
amin canım senide ekleyelim istersen listemize
kaç yaşındasın ve batın ne zaman:26:
:) hayırlısıyla inşallah canım benim ama yinede çok dinleme kendini ben bu ay çok üzüldüm
inşallah sen ve diğer batı yaklaşanlar sevinir :)
24 yaşındayım canım 25 nisan ama düzensiz geliyo 2 3 hafta sarkıyo buda benim moralimi altüst edio geçen seneye kadar ne kdr düzenli adetim olurdu
kızlaaaar uzun süredir giremiyorum nete çünkü kanamam oldu ve hastaneye yattım..düşük tehlikem var..çok zor bi imtihandan geçiyorum dua edin lütfen...sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi doktor..
kızlaaaar uzun süredir giremiyorum nete çünkü kanamam oldu ve hastaneye yattım..düşük tehlikem var..çok zor bi imtihandan geçiyorum dua edin lütfen...sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi doktor..
canımmm çook geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin
dualarımız seninle canım kendine dikkat et doktorun dediklerini ihmal etme
Rabbim sağlıcakla doğurmanı nasip etsin..çok zor bilirim sen stres yapma üzülme kendine dikkat et bolbol oku bişi olmaz Allahın iznyle
canım dr ye gittin mi peki?
canım bende aynı zamanda anksiyete bozukluğu var.kapalı alanda çok kalamıyorum..ama şimdi mecburen yatıyorum ve hastalığım nüksetti.doktorumu aradım hamilelikte ilaç kullanamazsın dedi..yıllardır ilaçla iyileştiğim bi durumla şuan ilaçsız mücadele ediyorum..gerçekten duaya ihtiyacım var...buarada sen adet oldun mu canım ne durumdasın?
tekrardan çook geçmiş olsun canım ya pencereyi filan aç tv yi de aç canın sıkılmasın
dua edeceğim mutlakahayır canım henüz olmadım beklemedeyim
ilk düzensizleştinde gittim bişey çıkmadı bide 2 ay önce gittim sağ ve sol yumurtalıklarda polikistikovere benzer kistler var dedi hormonlarıma bakıldı normal çıktı..geçen ay gittimde de sağ yumurtalık ii çıktı solda biraz vardı anlamadım gitti.doktorda uzun zamandır hamile kalamıorum die anlamış ben bebek istiyorum düzensizliğim var deyince klomen die hap verdi araştırdım uzun bi süre deneyip çocuk olmayanlara veriliomuş biz daha yeni başladık çalışmalara o yüzden kullanmadım :26: aman doktorlarda mal ya kendi işini kendin görücen dahada gitmedim düzensziliğin için gel o zmn bi hap yazıım dedi gitmedim
doktor rapor verdi okula gidemiyorum evdeyim..hayırlı haberlerini bekliycem inşallah canım bu duyguyu sen de tadarsın :)
canım gerçekten bazı doktorlar insanı korkutuyorlar yabende de pko var yumurtalıklarım biraz tembelmiş ama adet düzensizliğim yok.. banada klomen vermişti ovulasyon oluşması için. bi ay kullanıp bırakmıştım.. adet düzensizliği için duphaston diye bi ilaç var doktoruna sorup onu kullanabilirsin ya da soğan kürünü uygula istersen
yine ben geldim
canlarım valla öyle göğüs ağrısı filan yok bende adetimden önce hafifte olsa olurdu ama tık yok
dün karnımın alt tarafında bi sertlik oldu ara ara ince bi sızı girdihala da o sızı devam ediyo:18:
ne olduğunu anlamadım:26: belirti bulmak çook basitte sonuç önemli
bazen bebişim karnımda diyorum kendi kendimeo an elimi göbişimden çekemiyorum
imdaaattttyataktan kalkamadığım gibi sofradan da kalkamaz oldum yicek bişey kalmadı ben hala ekmeğini bandıracağım bişey arıyorum...doymuyorum yaa
imdaaattttyataktan kalkamadığım gibi sofradan da kalkamaz oldum yicek bişey kalmadı ben hala ekmeğini bandıracağım bişey arıyorum...doymuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?