hoşbuldukk ............
canım düzensizlik için soğan suyunu deneyebilirsin bi de hayıt tohumu var kadın hastalıklarına iyi gelen onu da araştırabilirsin ama hemen ilaç kullanmamakla iyi yapmışsın
maşallah.................
hahahah hiç güleceğim yoktu ara bakim vardır mutlaka bişeyler
kızlar bende hıcbısey yıyemıyorum ya ne yapıcam
valla soğan suyunu geçen aydan itibaren deniyorum bakalım faydası olacakmı...inşallah düzene girer bianönce eski düzenli günlerimi özledim :26: hayıt tohumu hakkında bilgim yok bi araştırayım herşeyin doğalı makbul..
sen ne yapıosn canım nasıl durumlar belirti filan?ohh dinle bakalım şekerim
Kızlarr bende hamilelik istiyorum rabbim nasip ederse .. Bu ay eşimle 4. ayımız ve denemeye karar verdik .. Umarım rabbim bize hayırlısıyla eli yüzü düzgün hayırlı bir evlat verir .. Normalde 35 güne bir düzenli seyri olan adet dönemim vardır .. en sonki adetimin ilk günü 28 nisan yumurtlama haftamı bitirdim ama garanti olsun diye devam :) bakalım 2 haziran tahmini adet günüm .. umarım hayırlısıyla bizede nasip olur..
Kızlar ayrıca size bir sorum olacaktı .. Çin takvimi uygulamasında bebeğinizin cinsiyeti doğrumu çıkıyor yanılma payı nedir ?
hayırlı olsun canım ama çin takvimi meselesine inanmıyorum pek ben...
Teşekkürler canım umarım hayırlı olur isteyen herkes için ... Aslında benimde pek itimatım yoktur bu tarz mevzulara fakat çevremde şuana kadar 4 canlı örneği var ikisi doğum yaptı doğu biri 9 . ayında doğru kız kardeşim 1 hafta önce öğrendi oda doğru sonuçlandı ister istemez bi acaba dedim . Acaba olabilirmi ? Rabbim nee kısmet etmişse odur elbette ama insan tuhaf olmuyor değil :26:
yine ben geldim
canlarım valla öyle göğüs ağrısı filan yok bende adetimden önce hafifte olsa olurdu ama tık yok
dün karnımın alt tarafında bi sertlik oldu ara ara ince bi sızı girdihala da o sızı devam ediyo:18:
ne olduğunu anlamadım:26: belirti bulmak çook basitte sonuç önemli
bazen bebişim karnımda diyorum kendi kendimeo an elimi göbişimden çekemiyorum
kızlaaaar uzun süredir giremiyorum nete çünkü kanamam oldu ve hastaneye yattım..düşük tehlikem var..çok zor bi imtihandan geçiyorum dua edin lütfen...sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi doktor..
canım çook sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
iyiyiz çook şükür sen nasılsın
canım kusuruma bakma seni üzmek istemedim sen öyle yazınca bende yanlış anladım
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?