Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.

* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

canım düzensizlik için soğan suyunu deneyebilirsin bi de hayıt tohumu var kadın hastalıklarına iyi gelen onu da araştırabilirsin ama hemen ilaç kullanmamakla iyi yapmışsın

valla soğan suyunu geçen aydan itibaren deniyorum bakalım faydası olacakmı...inşallah düzene girer bianönce eski düzenli günlerimi özledim :26: hayıt tohumu hakkında bilgim yok bi araştırayım herşeyin doğalı makbul..

Son düzenleme:

araştır bence de doğal yollar daha iyi inşallah şifası olur da isimlerimizin yanında böööyle bebişler döner :emirbebek:

kızlar ya bende 1 haftadır etrafı bulanık puslu görme gibi bi durum var gözümmü bozuldu nedir :26:

aa benim bebiş burda bile dönmüyo kızlar bebiş sembolü nasıl oluyodu

Kızlarr bende hamilelik istiyorum rabbim nasip ederse .. Bu ay eşimle 4. ayımız ve denemeye karar verdik .. Umarım rabbim bize hayırlısıyla eli yüzü düzgün hayırlı bir evlat verir .. Normalde 35 güne bir düzenli seyri olan adet dönemim vardır .. en sonki adetimin ilk günü 28 nisan yumurtlama haftamı bitirdim ama garanti olsun diye devam :) bakalım 2 haziran tahmini adet günüm .. umarım hayırlısıyla bizede nasip olur..

Kızlar ayrıca size bir sorum olacaktı .. Çin takvimi uygulamasında bebeğinizin cinsiyeti doğrumu çıkıyor yanılma payı nedir ?

hayırlı olsun canım ama çin takvimi meselesine inanmıyorum pek ben...

hayırlı olsun canım ama çin takvimi meselesine inanmıyorum pek ben...

Teşekkürler canım umarım hayırlı olur isteyen herkes için ... Aslında benimde pek itimatım yoktur bu tarz mevzulara fakat çevremde şuana kadar 4 canlı örneği var ikisi doğum yaptı doğu biri 9 . ayında doğru kız kardeşim 1 hafta önce öğrendi oda doğru sonuçlandı ister istemez bi acaba dedim . Acaba olabilirmi ? Rabbim nee kısmet etmişse odur elbette ama insan tuhaf olmuyor değil :26:

ben de bikaç test buldum öyle her yaptığımda erkek çıktı çin takviminde kız çıktı...hepsi birbirini tutsaydı inanırdım da bi tanesi çıkıntılık yaptı hiçbir teste güvenim kalmadı

kuzumm inşallah hamilesindir valla inşallah inşallah :))))

kızlaaaar uzun süredir giremiyorum nete çünkü kanamam oldu ve hastaneye yattım..düşük tehlikem var..çok zor bi imtihandan geçiyorum dua edin lütfen...sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi doktor..

canım benim çok çok geçmiş olsun. Bende aynı sorundan muzdariptim şükür geçti arada kahverengi lekelenmelerim oluyo ama daha iyiyim. Raporum bitti işteyim şu anda. Kendini sakın yorma. Bebeğin inşallah çok güçlüdür ve seni yarı yolda bırakmaz hiç üzülme stres yapma sakın ha streste çok tetikliyor. Ben birde evde olduğum zamanlar sürekli yatamadım ev işi yapmadım hiç ama yemek falan yapıyordum. Kayınvalidem yarı yatalak hasta tuvalete kendi gidemiyor onu tuvalete falan götürürken oldukça zorlanıyordum. Ama Rabbim büyük bebeklerimiz ona emanet koruyacak olan da O. Tabi bizde elimizden geleni yapacağız. Birde doktorum bana demişti ki kanamalar yoğun olmadığı müddetçe, parça düşer gibi değilse ve ağrın sızın yoksa korkma demişti. İnternette de çok araştırdım ben doktor sitesindeki doktorlara falan da sordum. Sen dasece kendini kollayıp koruyacaksın. Ayaklarını uzat devamlı uzan. İnşallah bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtulursun. Progestan kullanıyor musun?

kızlar bende hıcbısey yıyemıyorum ya ne yapıcam

canım ilk 3 ay bebek annenin deposundan besleniyormuş o yüzden bebek açısından korkma beslenemiyorum diye doktorum bana öyle söylemişti. canın ne istiyosa onu ye. Tiksindiğin şeylerden uzak dur. Meyve bol bol yeniyo bu aralar zaten ben bir tek onlardan bulanmıyordum yağsız şeylerden ye. Salatalık, domates vs. Birde evde yaptığından yiyemiyorsun annen, konu komşu falan varsa samimi olduğun onlar yardımcı olabilirler benim bi komşum var sağolsun o çok yardım ediyo raporluyken çağırıyordu öğle yemeklerini bari yiyebiliyordum. inşallah biran önce geçer bulantıların. Benim geçti derken 4 gündür gene başladı öğürmeler

canım çook sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
iyiyiz çook şükür sen nasılsın

Şükürler olsun iyiyim, bulantı namına herhangi bir rahatsızlığımda olmadı bu zamana kadar. tek şikayetim vücudumda ve çıkan tek tük ama hiç eksilmeyen garip sivilceler. böyle bi sıkıntı yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar var mı aramızda...

canım kusuruma bakma seni üzmek istemedim sen öyle yazınca bende yanlış anladım
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın

inşallah yaşarsınız arkadaşlar 38 yarın batınmış erken test yapsanıza hiç valla ben olsam çoktannn yaptıydım :145: hadi gari :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…