Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ilk 3 ay bebek annenin deposundan besleniyormuş o yüzden bebek açısından korkma beslenemiyorum diye doktorum bana öyle söylemişti. canın ne istiyosa onu ye. Tiksindiğin şeylerden uzak dur. Meyve bol bol yeniyo bu aralar zaten ben bir tek onlardan bulanmıyordum yağsız şeylerden ye. Salatalık, domates vs. Birde evde yaptığından yiyemiyorsun annen, konu komşu falan varsa samimi olduğun onlar yardımcı olabilirler benim bi komşum var sağolsun o çok yardım ediyo raporluyken çağırıyordu öğle yemeklerini bari yiyebiliyordum. inşallah biran önce geçer bulantıların. Benim geçti derken 4 gündür gene başladı öğürmeler saol cnm benım ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH KENDIMI BIRAZ ZORLAYINCA YIYORUM ISTE

slm kızlar. nasılsınız.uzun süredir giremedim izne ayrılmıştık daha yeni döndük eve.bugün bat tarihim. allahım inş olmam diye dua edip duruyorm.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

klomen kullandığında işe yaramadımı canım?bi kaç kere daha deneseydin bi ayla hemen sonuç alınamayabiliomuş diebiliyorum

evet 3 ay deneme süresi var ama ben 1 ay kullanabildim şehir dışında olduğum için ara vermek zorunda kaldım

mera22 im burdayım bebeğim geldim işim vardı ya çıkmak zorunda kaldım
gulsheen im inşallah hamişimdir canım yaa.. bu ay benimde tansiyonum düşük çıkıyo 10-6,9-7, 9-6 hep böyle

Heyecandan yerinde duramıyo kesin kontrolde

bende öyle karnım belim ağrıdıkça seviniyorum sıyırdım sonunda galiba

mera22 im burdayım bebeğim geldim işim vardı ya çıkmak zorunda kaldım
gulsheen im inşallah hamişimdir canım yaa.. bu ay benimde tansiyonum düşük çıkıyo 10-6,9-7, 9-6 hep böyle

hoşgeldin tatlımmm... özledim seni :)

Son düzenleme:
hehe durmadan kontrol ediyorum zaten:18::18::18:

başkalarına konuşurken stres yapma varsa da bebek etkilenir sakin olmaya çalış bu kadar endişelenme falan diyodun bebeğim neden şimdi böyle oldun sen...telaşlandırmak istemem,sorumluluk yüklemek gibi de olmasın ama ben bu ay senden çok ümitliyim panik yapma bence zarar vericeksin yeğenime

of duramıyorum vallahi ya karnım belim ağrıdıkça seviniyorum sıyırdım sonunda galiba

hoşgeldin tatlımmm... özledim seni :)

hoşbuldum canım
bende sizi özledim valla kız ayrı kalamıyorum ya

kızlar 2-3 gün kaldı adetime akıntım sarı ve koyu sarı olmaya basladı tozdan nem kapar olduk ama napayım merak ediyorum hamile kalmaya yakın akıntı oluyomu ? önceki belirtilerimide yazmıstım kasıgıma igne gibi batmalar bel agrısı bi güncük bacak agrısı ve sabahları uyandıgımda midem bulanmıyor ama bi hoş oluyorum sanki bayılcak gibi. kendimide sevind,rmek istemiyorum ama ne bileyim yaa hayırlısı olsun

Selam kızlar bugün gelemiyorum yanınıza merak içindeyim inşallah hepiniz ikisinizde ve güzel haberler okurum vaktim olduğunda.bugün benim evlilik yıldönümüm kocacığıma yemek hazırlıyorum akşam için mumlar yansın:)))) akşam bütün yazdıklarınızı okuyacağım yarın görüşürüz kendinize iyi bakın emi))

ooo güzelim tebrik ederim bi ömür mutluluklar dilerim.. sen hazırlıklarına devam et yarın konuşuruz.. kendine iyi bak bebeğim görüşürüzz

hoşbuldum canım
bende sizi özledim valla kız ayrı kalamıyorum ya

aynen kuzucum... az önce annem aradı regl olunca hber ver bende meraklandım dedi bnden beklentileri varmıs rüya filan görmüş. bende yarın olurum aramam gerk yok dedim oooooofff :84:

aynen kuzucum... az önce annem aradı regl olunca hber ver bende meraklandım dedi bnden beklentileri varmıs rüya filan görmüş. bende yarın olurum aramam gerk yok dedim oooooofff :84:

kız bak diline biber sürdüreceksin nerden biliyosun olacağını belki de olmayacaksın
annenin içine mi doğdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…