Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nice yılllara tatlımm allah uzun ömürler versin sana eşine tüm sevdiklerine :) ugurlu bir gün olur inş senin için tatlım

kızlar mrb ben bayadır giremiyorum nete bişey sorucaktım bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim.öncelikle son adet tarihim 21 mart 21 nisanda olmam gerekirken 21 mayıs geldi hala yok gelmedi.21 nisandan sonra idrar ve kan testleri negatif çıkmıştı.sonrasında doktor ve adet söktürücü sonuç gene gelmedi neyse 21 mayıs geldi ben de hala tık yok eşim de kafamı kurcalıyo bence sen hamilesin diye bugünlerde göğüslerim aşırı hassaslaştı ve kasıklarımda ağrım çok sizce hamile kalma olasılığım nedir ? adet olmadan hamile kalabilir miyim yani? test yapmaktan bıktım heleki negatif görmekten

kız ben seni yerimmm
evet tatlım herkese akıl verirken kendimi unutmuşum:18::18:
yaa panik değilde nedense içim kıpır kıpır anlamış değilim sanki hamiş kaldımda bebiş içimde yer arıyo kendine
hayırlısı olsun ya zaten zamanı geldiyse şayet içimdedir

bu caresiz olmaktan bende nefret ediyorum canım yha keske hemen öğrenebilsek... ... test yapma 2 gün daha bekle kan tahlili yaptır derim ben ... amam yinede sen bilirsin.. ilaçlardan filan gecikmiştr olabilir:26:

kızlar 2-3 gün kaldı adetime akıntım sarı ve koyu sarı olmaya basladı tozdan nem kapar olduk ama napayım merak ediyorum hamile kalmaya yakın akıntı oluyomu ? önceki belirtilerimide yazmıstım kasıgıma igne gibi batmalar bel agrısı bi güncük bacak agrısı ve sabahları uyandıgımda midem bulanmıyor ama bi hoş oluyorum sanki bayılcak gibi. kendimide sevind,rmek istemiyorum ama ne bileyim yaa hayırlısı olsun

canım kan testin nasıl negatif çıkar ya ben de 25 martta adet oldum en son bir ay sonra kanda çıktı gebelik...bu kadar uzun süre adet görmemen hele ki söktürücülere rağmen...bilemicem dediğin belirtiler de gebelikte olan şeyler ama bi üniversite hastanesine yada sağlam bir doktora çık derim...:26:

Bence de hemen iyi bir doktora git derim 2.ay olacak adet olmadığın değil mi yanlış anlamadım.. Mutlaka olması lazımdı. Belirtilerde o yönde ....

21 nisanda yaptırdığım testlerde negatif olduğundan eminim benim asıl sormak istediğim o adet söktürücüden sonra yani 21 nisandan sonra adet olmadan yaşanan ilişkilerle hamile kalma ihtimalim var mı?

21 nisanda yaptırdığım testlerde negatif olduğundan eminim benim asıl sormak istediğim o adet söktürücüden sonra yani 21 nisandan sonra adet olmadan yaşanan ilişkilerle hamile kalma ihtimalim var mı?

emin olmamakla beraber adetin gelmediyse yumurtaların kendini yenilememiş demektir yani öyle bi ihtimal yok mantıken...ama bi uzmanla görüş mutlaka burdaki bi çok kişi bunun cevabını kesin olarak söyleyemez...bizi aşar...bu durumu yaşamış kişi de bulunur mu bilmem garip bi durum rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Allahallahh başka bir doktora gitsene birde 2 ay adet gelmemesi tuhaf değil mi? İnşallah hamilesindir. Adetlerin devamlı böyle gecikir mi? Belki geç döllenme falan ondan tahlilde görülmedi inşallah bebiş vardır yaaa

kızlar ben çıkıyorum kendinize çoook iyi bakın yarın görüşürüz:79:

bu kadar geciktiği olmadı uzun süredir düzenli geliyodu hayırlısı diyelim en iyi ben bi test daha yapayım negatif çıkarsa sonra da doktorumu değiştireyim hep stres hep stres

selam arkadaşlar bizde karar verdik benim sat 3 mayıs yumurtlama da ayın 17sindeydi o hafta ayın 13 ünden 18 ine kadar düzenli olarak çalıştık :) şimdi on gün var sabredemedim iki tane test yaptım tabi negatif çıktı ama cok istiyorum inşallah hemen kalırım
dua ediyorum hep acaba benim gibi bekleyen arkadaş var mı konuşsakda vakit geçse

bence biraz sabırlı ol :) en azından adetine 1 gün kala falan yap testi inşallah hamile kalmışsındır. Biliyorum beklemek çok zor :) Şükür Rabbime benimde ilk ay denememde oldu. Rabbim kimseyi bekletmesin bebişleri hemen nasip etsin isteyen herkese

maşallah inşallah bizimde öyle olur benim ovulasyon haftamda yoğun günlerim kandile denk geldi yapmadık bişey ogün ama ertesi gün ayın on yedisinde yaptık sabahtan acaba olmuşmudur piskolojikmi bilmiyorm batmalar oluyor bide sabah kalktığımda midem ekşiyo ama erkenmiş belirtiler için de ne bileyim

İlk denemede olması mucize gibi birşey heralde.. Ben geçen ay ilk çalışmamı yaptım olmadı ama doktor 1 sene içinde olur dedi her ay olma şansı %25 dedi. Bir sorun yoksa seninde olur inşallah en kısa süre de.. kontrol için doktora gittin mi hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…