- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bende öylekarnım belim ağrıdıkça seviniyorum sıyırdım sonunda galiba
Hadi bakalım heyecanla beliyoruuzz
Selam kızlar bugün gelemiyorum yanınıza merak içindeyim inşallah hepiniz ikisinizde ve güzel haberler okurum vaktim olduğunda.bugün benim evlilik yıldönümüm kocacığıma yemek hazırlıyorum akşam için mumlar yansın:)))) akşam bütün yazdıklarınızı okuyacağım yarın görüşürüz kendinize iyi bakın emi))
Tam tahmin ettiğim gibiiiii...
bende öylekarnım belim ağrıdıkça seviniyorum sıyırdım sonunda galiba
Hadi bakalım heyecanla beliyoruuzz
iyi sonuçlanırbu hallerimiz umarım.... senin bat ne vakit canım ?:109:
başkalarına konuşurken stres yapma varsa da bebek etkilenir sakin olmaya çalış bu kadar endişelenme falan diyodun bebeğim neden şimdi böyle oldun sen... telaşlandırmak istemem,sorumluluk yüklemek gibi de olmasın ama ben bu ay senden çok ümitliyim panik yapma bence zarar vericeksin yeğenime
kızlar mrb ben bayadır giremiyorum nete bişey sorucaktım bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim.öncelikle son adet tarihim 21 mart 21 nisanda olmam gerekirken 21 mayıs geldi hala yok gelmedi.21 nisandan sonra idrar ve kan testleri negatif çıkmıştı.sonrasında doktor ve adet söktürücü sonuç gene gelmedineyse 21 mayıs geldi ben de hala tık yok eşim de kafamı kurcalıyo bence sen hamilesin diye bugünlerde göğüslerim aşırı hassaslaştı ve kasıklarımda ağrım çok sizce hamile kalma olasılığım nedir ? adet olmadan hamile kalabilir miyim yani? test yapmaktan bıktım heleki negatif görmekten
kızlar mrb ben bayadır giremiyorum nete bişey sorucaktım bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim.öncelikle son adet tarihim 21 mart 21 nisanda olmam gerekirken 21 mayıs geldi hala yok gelmedi.21 nisandan sonra idrar ve kan testleri negatif çıkmıştı.sonrasında doktor ve adet söktürücü sonuç gene gelmedineyse 21 mayıs geldi ben de hala tık yok eşim de kafamı kurcalıyo bence sen hamilesin diye bugünlerde göğüslerim aşırı hassaslaştı ve kasıklarımda ağrım çok sizce hamile kalma olasılığım nedir ? adet olmadan hamile kalabilir miyim yani? test yapmaktan bıktım heleki negatif görmekten
canım kan testin nasıl negatif çıkar ya ben de 25 martta adet oldum en son bir ay sonra kanda çıktı gebelik...bu kadar uzun süre adet görmemen hele ki söktürücülere rağmen...bilemicem dediğin belirtiler de gebelikte olan şeyler ama bi üniversite hastanesine yada sağlam bir doktora çık derim...:26:
canım kan testin nasıl negatif çıkar ya ben de 25 martta adet oldum en son bir ay sonra kanda çıktı gebelik...bu kadar uzun süre adet görmemen hele ki söktürücülere rağmen...bilemicem dediğin belirtiler de gebelikte olan şeyler ama bi üniversite hastanesine yada sağlam bir doktora çık derim...:26:
21 nisanda yaptırdığım testlerde negatif olduğundan eminim benim asıl sormak istediğim o adet söktürücüden sonra yani 21 nisandan sonra adet olmadan yaşanan ilişkilerle hamile kalma ihtimalim var mı?
Allahallahh başka bir doktora gitsene birde 2 ay adet gelmemesi tuhaf değil mi? İnşallah hamilesindir. Adetlerin devamlı böyle gecikir mi? Belki geç döllenme falan ondan tahlilde görülmedi inşallah bebiş vardır yaaa
selam arkadaşlar bizde karar verdik benim sat 3 mayıs yumurtlama da ayın 17sindeydi o hafta ayın 13 ünden 18 ine kadar düzenli olarak çalıştık :) şimdi on gün var sabredemedim iki tane test yaptım tabi negatif çıktı ama cok istiyorum inşallah hemen kalırım
dua ediyorum hep acaba benim gibi bekleyen arkadaş var mı konuşsakda vakit geçse
bence biraz sabırlı ol :) en azından adetine 1 gün kala falan yap testi inşallah hamile kalmışsındır. Biliyorum beklemek çok zor :) Şükür Rabbime benimde ilk ay denememde oldu. Rabbim kimseyi bekletmesin bebişleri hemen nasip etsin isteyen herkese
maşallah inşallah bizimde öyle olur benim ovulasyon haftamda yoğun günlerim kandile denk geldi yapmadık bişey ogün ama ertesi gün ayın on yedisinde yaptık sabahtan acaba olmuşmudur piskolojikmi bilmiyorm batmalar oluyor bide sabah kalktığımda midem ekşiyo ama erkenmiş belirtiler için de ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?