Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım karar verdiğimiz gün dr gitim kan tahlılleri ve ultrason ile muayene etti her hangi bir sorun çıkmadı çok sülkür folik asıt başladım ama cok fazla arastırma yaptım nezaman olur nasıl olur hangi pozisyon falan filan her şeyi arastırdım ona göre yaptık allah nasip ederse olur inşallah

biz 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendik.ilişkiden sonra ben biraz yattım ve bacaklarımı havada tuttum.2.5 aylık bebeğimi 1 hafta önce kaybettim.bugünde doktora gittim korunmama gerek yokmuş.inşallah tekrar hamile kalırım

herşeyin hakkında vardır bi hayır allahim en hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize üzüldüm yeterki sana sağlık versin allah herşey olur

iyi akşamlar kızlar.38s yarın büyük gün senin için insallah
hayırlı haberlerini veririin
yeni gelenle hoş geldiniz.bende adetin bitmesini
bekliyorum.aslında adet olduktan sonra sıkıntım
geçi veriyor yeni
ayda heyecan tekrar başlıyor.,
tabii rabbim fazla ekletmesin.
valla kendibnizde belirti aramayın ben
gebelikle ilgili bütünnn belirtileri yaşadım.batmadan bulantıya
adet öncesi lekenmeye herşey.ama oğlumda hiç belirti
olmamıştı.tek belirti adet gecikmesiydi.uslanmıyoruz yinede.

ayy ne cici rabbim nice yıldönümlerine kavuştursun sizi emi
hem de bebişlerinizle birlikte çok mutlu olun

aynen kuzucum... az önce annem aradı regl olunca hber ver bende meraklandım dedi bnden beklentileri varmıs rüya filan görmüş. bende yarın olurum aramam gerk yok dedim oooooofff :84:

ama neden öyle diosun kuzum ağlamakta yok ümitsiz olmakta sakın tamam mı kuzum herşey çok güsel olucak

koyu sarı mı oluyo bilmiorum ama yumurta akı gibi akıntılar çoğalıomuş diye duydum
tüh keşke hamile olsaydım da daha net konuşurdum sana

huuu huuuu kızlaaaarr ne var ne yok bakalım....akşam akşam giremezdim ben pek ama aşerdim galiba kocam pastane dolaşmaya gitti gerçi o kadar güçlü bir istek değildi ama tvde gördüm canım çekti dedim ağzım da sulandı benimki koştu gitti

oyy oyyy afiyet olsun.ye
yiyebildiğini.yarasın bebişe

günaydınnn herkese
daha kimse uyanmadı galiba
gece dua ettim müjdeli bi gün olsun diye dualarımı boşa çıkarmayın kızlar tamammı

günaydınnnlarrr =)))

amin inşallah güzel haberler gelirrr gülşen =)

Son düzenleme:

canın ne çekmişti peki ne gördün

kim uyanmamış ya :) ben uyandım açtım milletin toplanmasını bekliyorum müjdeli haber sırası kimde ???

aminnn elifcim seninkine de az kalmış hadi hayırlısı
varmı hiç belirti falan

perşembe veya cuma bat tarihim ama ben dün test yaptım negatifti =( fazla aceleciyim ben =) gögüslerim çok hassaslaştı şişti dokununca bile acıyor normalde adet öncesi karnımda şişkinlik olurdu şimdi o yok sabahları hafif baş dönmen oluyo sürekli terliyorum oturduğum yerde başka da bişeyim yok valla =) hayırlısı bakalım pek umudum yok =(

hahahah bende gördüm ama evde vardı gittim yedim
pastanede camekanda gördün dimi

yok ya küçük bi kız geldi şeker almaya çağatay ona hazırladı iki tane kesti falan...kız da bir tatlı ballandıra ballandıra yiyor...şimdi bile aklıma geldi bak...benimki pastane yerine A101den almış 6lı paketlerden 3 tane dün bir paket bitti şimdi gene açtım yarıladım paketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…