- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
kızlar ben çıkıyorum kendinize çoook iyi bakın yarın görüşürüz:79:
İlk denemede olması mucize gibi birşey heralde.. Ben geçen ay ilk çalışmamı yaptım olmadıama doktor 1 sene içinde olur dedi her ay olma şansı %25 dedi. Bir sorun yoksa seninde olur inşallah en kısa süre de.. kontrol için doktora gittin mi hiç ?
evet canım karar verdiğimiz gün dr gitim kan tahlılleri ve ultrason ile muayene etti her hangi bir sorun çıkmadı çok sülkür folik asıt başladım ama cok fazla arastırma yaptım nezaman olur nasıl olur hangi pozisyon falan filan her şeyi arastırdım ona göre yaptık allah nasip ederse olur inşallah
biz 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendik.ilişkiden sonra ben biraz yattım ve bacaklarımı havada tuttum.2.5 aylık bebeğimi 1 hafta önce kaybettim.bugünde doktora gittim korunmama gerek yokmuş.inşallah tekrar hamile kalırım
herşeyin hakkında vardır bi hayır allahim en hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize üzüldüm yeterki sana sağlık versin allah herşey olur
Selam kızlar bugün gelemiyorum yanınıza merak içindeyim inşallah hepiniz ikisinizde ve güzel haberler okurum vaktim olduğunda.bugün benim evlilik yıldönümüm kocacığıma yemek hazırlıyorum akşam için mumlar yansın:)))) akşam bütün yazdıklarınızı okuyacağım yarın görüşürüz kendinize iyi bakın emi))
aynen kuzucum... az önce annem aradı regl olunca hber ver bende meraklandım dedi bnden beklentileri varmıs rüya filan görmüş. bende yarın olurum aramam gerk yok dedimoooooofff :84:
kızlar 2-3 gün kaldı adetime akıntım sarı ve koyu sarı olmaya basladı tozdan nem kapar olduk ama napayım merak ediyorum hamile kalmaya yakın akıntı oluyomu ? önceki belirtilerimide yazmıstım kasıgıma igne gibi batmalar bel agrısı bi güncük bacak agrısı ve sabahları uyandıgımda midem bulanmıyor ama bi hoş oluyorum sanki bayılcak gibi. kendimide sevind,rmek istemiyorum ama ne bileyim yaa hayırlısı olsun
huuu huuuu kızlaaaarr ne var ne yok bakalım....akşam akşam giremezdim ben pek ama aşerdim galiba kocam pastane dolaşmaya gittigerçi o kadar güçlü bir istek değildi ama tvde gördüm canım çekti dedim ağzım da sulandı benimki koştu gitti
huuu huuuu kızlaaaarr ne var ne yok bakalım....akşam akşam giremezdim ben pek ama aşerdim galiba kocam pastane dolaşmaya gittigerçi o kadar güçlü bir istek değildi ama tvde gördüm canım çekti dedim ağzım da sulandı benimki koştu gitti
kim uyanmamış ya :) ben uyandım açtım milletin toplanmasını bekliyorummüjdeli haber sırası kimde ???
canın ne çekmişti peki ne gördün
38s deeeeeee
günaydınnnlarrr =)))
amin inşallah güzel haberler gelirrr gülşen =)
ekler gördüm seksenleri izlerken...
aminnn elifcim seninkine de az kalmış hadi hayırlısı
varmı hiç belirti falan
hahahah bende gördüm ama evde vardı gittim yedim
pastanede camekanda gördün dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?