biz 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendik.ilişkiden sonra ben biraz yattım ve bacaklarımı havada tuttum.2.5 aylık bebeğimi 1 hafta önce kaybettim.bugünde doktora gittim korunmama gerek yokmuş.inşallah tekrar hamile kalırım
perşembe veya cuma bat tarihim ama ben dün test yaptım negatifti =( fazla aceleciyim ben =) gögüslerim çok hassaslaştı şişti dokununca bile acıyor normalde adet öncesi karnımda şişkinlik olurdu şimdi o yok sabahları hafif baş dönmen oluyo sürekli terliyorum oturduğum yerde başka da bişeyim yok valla =) hayırlısı bakalım pek umudum yok =(
aaa kızıyorum ama umutsuz olmayın kızlar yaa ben de adetim gelmeden bikaç gün önce idrar testi yaptım negatifti...acele ettiğimi biliyordum ister istemez üzüldüm ben de ama hep bebeğim benimleymiş gibi davrandım...sanki rol yapar gibi...evcilikte hamile olmuşum gibi..oyun gibi de olsa sürekli oturup kalkarken hamile gibi olurdu tavırlarım...herşeye rağmen bu bebek burada benim içimde dedim...ümidimi yitirmedim..ve adetimden bir gün önce verdiğim kanda hcg çok çok iyi çıktı...hadi ama yok öyle pesimiste bağlamak
ay tamam tamam kızmaahaklısın canım benim hemen umutsuzluğa kapılıyoruz çok yanlış sonra stres oluyoruz bu yüzden olacağı varsa da olmuyor kırmızıları görmeden net bişey söylenemez sonuçta
Günaydınnn kızlaaarrrr :))) İnşallah bugün bol bol mutlu, güzel haberler alırız :))
canım çok geçmiş olsun. Böyle haberleri duyunca ben çok üzülüyorum. Allahın takdiri biliyorum ne desek boş. Herkesin acısı kendine. İnşallah tez zamanda Rabbim gene nasip eder ve bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
perşembe veya cuma bat tarihim ama ben dün test yaptım negatifti =( fazla aceleciyim ben =) gögüslerim çok hassaslaştı şişti dokununca bile acıyor normalde adet öncesi karnımda şişkinlik olurdu şimdi o yok sabahları hafif baş dönmen oluyo sürekli terliyorum oturduğum yerde başka da bişeyim yok valla =) hayırlısı bakalım pek umudum yok =(
ay kıyamam sana demekki ben uyuduktan sonra olmuş bunlaryok ya küçük bi kız geldi şeker almaya çağatay ona hazırladı iki tane kesti falan...kız da bir tatlı ballandıra ballandıra yiyor...şimdi bile aklıma geldi bak...benimki pastane yerine A101den almış 6lı paketlerden 3 tane dün bir paket bitti şimdi gene açtım yarıladım paketi
aaa kızıyorum ama umutsuz olmayın kızlar yaa ben de adetim gelmeden bikaç gün önce idrar testi yaptım negatifti...acele ettiğimi biliyordum ister istemez üzüldüm ben de ama hep bebeğim benimleymiş gibi davrandım...sanki rol yapar gibi...evcilikte hamile olmuşum gibi..oyun gibi de olsa sürekli oturup kalkarken hamile gibi olurdu tavırlarım...herşeye rağmen bu bebek burada benim içimde dedim...ümidimi yitirmedim..ve adetimden bir gün önce verdiğim kanda hcg çok çok iyi çıktı...hadi ama yok öyle pesimiste bağlamak
valla acelecilik moralimizi bozuyo başka da bi işe yaramıo bekleyelim adetin günü geçsin 2 gün üstünden geçsin diorum ama insan duramıyo dimi
inşallah bunlar hamilelik belirtisidir bebişin kendine yer yapıodur
ay evet insan dayanamıyorama buscy haklı adet olmadan hiçbişey belli olmazz
günaydınnn herkese
daha kimse uyanmadı galiba
gece dua ettim müjdeli bi gün olsun diye dualarımı boşa çıkarmayın kızlar tamammı
yalnız ikisi de yok inşallah adet olmamışlardır ve kan vermeye gitmişlerdir
ayy vallahi imrendim sana canım benim..3 aylık evlisin 9haftalık bebişin var maşallah..keşke bnce ilk başlarda deneseydimbi kayıp olduktan sonra insan daha da hevesleniyor.ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
ilk hamileliğinde uzun bi korunmadan sonra belki 3 ay sonrasında hamile kaldın. Şimdi korunma olmadığı için inşallah çabucak hamile kalırsın dualarım seninle :)
korunma olarak biz sadece geri çekme ve takvim yöntemini kullandık..onun dışında hiç bi korunmamız olmadı.3 ay boyunca uygun günlerde denedik ve 3.ay gelmişti meleğimiz.ama gelişini anlamadan gidişine üzüldük :2::2: şimdi doktorum haziran 14 gibi adet olursun diyo.ben nasıl beklicem o zamana kadar bilmiyorum
sıkma canını Rabbim büyük inşallah tez zamanda tekrar bir bebiş gelirde bu günlerin acısını bir an önce unutursun. En azından seni cennette bekleyen bir meleğin var :)
ayy vallahi imrendim sana canım benim..3 aylık evlisin 9haftalık bebişin var maşallah..keşke bnce ilk başlarda deneseydimbi kayıp olduktan sonra insan daha da hevesleniyor.ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
evlendikten 2 hafta sonra adet gördüm bir de 25 martta.. o kadarmış ama korunmuştum ben 25 martta bıraktım korunmayı adetim 31 martta bitti ve 23 nisanda beklenen kırmızı gelmedi(şey gün gün yazdım da bebeğim için tarih konusunda zaten zehir gibiyimdir) Allah'ıma çok şükür aratmadan verdi,kıymetini de bilmek nasip etsin inşallah...isteyen herkese daha fazla aratmadan versin rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?