kızlar dün akşam kasıklarımda bi 5-10 dakika ağrı hissettim acaba yumurtlama dönemime girdim diye miydi? bu dönemi iyi değerlendirmek lazımmış ama gün aşırı yeterli midir kızlar
Maşallah o zaman sana deyim..ALLAH'ım sağlıklı sıhhatli problemsiz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bak ben hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim nolur dikkat et kendine yaz geldi diye ayağında terlik olmadan basma belini ve ayaklarını koru lütfen.bebeğim 8hafta 1 günden sonra gelişmemiş ben 11 haftalık diye gitmiştim kontrole ama bununla karşılaştımbu bizim için çok büyük çok acı bi ders oldu ALLAH kimseye yaşatmasın inşallah.
günaydın arkadaşlarım
sizleri de merakta bırakmışım kusuruma bakmayın
sabah uyandım da pc nin şarjı bitmişti takmaya erinip uyudum
maalesef yine kırmızılar geldi oysa ki kapıyı sıkı sıkıya kapatmıştım
bu ay olmasını çook istiyordum aslında ya doğum günümde müjde veririm eşime diye plan yapıyodum
demek ki zamanı gelmemiş bende diğer aya inşallah deyip geçiyorum
günaydın arkadaşlarım
bu ay olmasını çook istiyordum aslında ya doğum günümde müjde veririm eşime diye plan yapıyodum
amin canım tavsiyelerini dinleyeceğim idrar konusunda ne yapabilirim bilmiyorum:18: çamaşırımı sürekli değiştiriyorum ve tuvaletim geldiğinde tutmuyorum (geceler hariç) daha da ne yapılır bir fikrim yok..terlik konusunda da haklısın,:18::26:ama ben bırak terliği neredeyse çıplak dolaşıyorum sıcaklardan...bunları söylemen çok iyi oldu canım bundan sonra dikkat edeceğim...iyi temennilerin için de ayrıca sağol güzel arkadaşım rabbim en kısa zamanda sizden de müjdeli haber almayı nasip etsin
günaydın arkadaşlarım
bol bol su iç bilmediğin yerlerde tuvalete girme gireceksende nolur önlemini al.terlik konusunu kesinlikle atlama nolur..rica ederim bnm ağzam yandı sizlerinde yanmasın Allah'ın izniyle..inşallah bende bi gün hamileyim diye yazabilirim:2::2:
perşembe veya cuma bat tarihim ama ben dün test yaptım negatifti =( fazla aceleciyim ben =) gögüslerim çok hassaslaştı şişti dokununca bile acıyor normalde adet öncesi karnımda şişkinlik olurdu şimdi o yok sabahları hafif baş dönmen oluyo sürekli terliyorum oturduğum yerde başka da bişeyim yok valla =) hayırlısı bakalım pek umudum yok =(
bol bol su iç bilmediğin yerlerde tuvalete girme gireceksende nolur önlemini al.terlik konusunu kesinlikle atlama nolur..rica ederim bnm ağzam yandı sizlerinde yanmasın Allah'ın izniyle..inşallah bende bi gün hamileyim diye yazabilirim:2::2:
Sinem idrar yolları iltihabı yüzünden m, kaybettin meleğini. Benimde var iltihap doktor ilaç vermedi bol bol su iç dedi sadece
ben 14 mayısda normal kontrol içn gitmiştim doktora üstten ultrasonla baktı kalp atışı yok dedi vajinal ultrasonla baktı yok dedi doppler ultrasona gönderdi orda da vajinal ultrasonla baktı yok dedi..ben 11 haftalık diye gitmiştim ama 8hafta 1 günden sonra gelişmemiş bebğim..şuan herşey yolundaymış patoloji sonucum temiz çıktı rahim kendini çok çabuk toparlamş 14 haziran gibi adet olursu sonra tekrar bebek için denemelere başlayabilirsiniz dedi ama adet bitiminden sonra mutlaka gel dedi inşallah bi sorun çıkmaz da en kısa sürede tekrar hamile kalabilirim hayırlısıyla...
inşallah canım... adetini ne zamana bekliyorsun ?
o zaman temmuzda kırmızı görmek yasak sana
Günaydın canlarımmmm bende geldimmmmm
günaydın arkadaşlarım
Günaydın canlarımmmm bende geldimmmmm
bat gününm geldi çattı da bende daha halen bişey yok canımbugünün bat bekleMEyenlerinden diğeri de gelmiş...hoşgeldin canım..ee ne var ne yok
ay ne çok gelesi varmış şu kırmızıların canım yaa
bu ay değişik bişey uygulamayı düşünüomusun
mesela hayıt falan iyi geliomuş faydası olur belkim
sakın canını sıkma tamammı
hoşgeldinn kuzum sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?