Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğiiimmmm üzülme yha diğer ay inşallah müjdeli haberine burda sevinmiş olucaz .. takma kafana kuzummm....hayırlısı böyleymiş demekki

şuan annemlerdeyim net ve pc var evde.benm evimde 2side yok sadece cebimde net var oda burdaki gibi güzel olmuyo...en kısa zamanda eve net bağlatmk ve yeni bi pc edinmem gerekecek yoksa bu günler sizlerle sohbet etmeden geçmz

MERA22....bi kan ver sağlık ocağına madem kızım ne işin var burda yürü git çabuk!!!biz senden daha çok merak ettik yaa...

Son düzenleme:
şuan annemlerdeyim net ve pc var evde.benm evimde 2side yok sadece cebimde net var oda burdaki gibi güzel olmuyo...en kısa zamanda eve net bağlatmk ve yeni bi pc edinmem gerekecek yoksa bu günler sizlerle sohbet etmeden geçmz

bekliyoruz en kısa zamanda...biz özellikle de 38s ile beraber sabah kahvaltıdan önce bi bakınırız yumurtayı ocağa koyarız haşlanana kadar sohbet ederiz bi kahvaltı molası veririz sonra gene devam akşama kadar çeşitli sohbetler falnlanlar filanlar

hayırlısı olsun canım benim üzülme önümüzdeki maçlara bakcaz artık sıkıntı stres yok geç olsun güç olmasın Allah can sağlığı versin sana ve eşine gerisi gelir zaten

sağol canım ya yok üzülmedim de sadece biraz duygusallaştım

bi kan ver sağlık ocağına madem kızım ne işin var burda yürü git çabuk!!!biz senden daha çok merak ettik yaa...
Canım bana mı diyosun bende düşündüm kan tahlilini ama saati geçmiş gidemem artık saat 9 da alıyolar kan ı bana en yakın sağlık ocagı var malesef hem umudum yok benim yha ovilasyon testi filan siparis ettim netten :2:

evet bebişim ya yine yumurtamı haşladım kahvaltımı yaptım sen yaptın mı bakim

nasıl yaaa sağlık ocaklarında saat 9dan sonra gebelik için kan alınmıyo mu?

bebeğim ben istanbuldayım bizim ordaki sağlık ocağı saat 8 buçukla 10 arası alıyo kanı
ama başka yerlerde nasıldır bilemem akşam olsun bakalım gelen giden olmazsa İNŞALLAH
yarın sabah kan verirsin

hee kız hiç sormadan geliyolar:26:
valla canım bu ay düşünmüyorum ya temizliğimi yaparım sonra sınavdı derken stres yaparım.. bu ay arada kaynar yani

evet bebişim ya yine yumurtamı haşladım kahvaltımı yaptım sen yaptın mı bakim

ben bu sabah kocamla beraber kalkabildim...ama uyutmamışım gece :) söylenip duruyodu kolunu bacağını attın durdun bi rahta yatamadın yarım saatte bir çişe mi kalktın sen ya falan diye...ben de gönlünü alayım de kalktım öpe öpe uğurladım adamcığımı ayrıca kahvaltıya gelince bıktım yumurtadan zaten çok sevmem bu sabah tarhana çorbası yaptım kendime sıcak sıcak onu içtim sabah

benm daha gelmez ki 14 haziranda belki adet olcam :S 14 mayısta kürtaj oldum da ben :2::2:

burda öyle canım saat 9 dan 10 a kadar alıyolar kanı saat 4 te açıklıyolar ben sabah adet oldum kesin die yatakta dönüp durdum öyleee :26:

ohh afiet olsun hamilelikte bence kesinlikle içilmesi gereken bi çorba tarhana..bende çok severim

hayırlısı böyleymiş canım ama bence adetinin düzenli gelmesi de güzel bir şey.ben son 2 -3 ay önce gecikmeler yaşamıştım insan acaba bir sorun mu var diye tedirgin oluyor.en azından yumurtlaman da düzenli bunu biliyorsun ben geçen ay kistliydim biliyorsun iğrenç bir şey gebelik harici adet düzensizliği yaşamak.26 yaşındayım ben ilk defa bu yıl yaşadım ama umarım son olmuştur bu ay belli olacak bakalım.

hehehe eli ayağı da durmuyo arkadaşımın
iyi bakalım ellerine sağlık ben bu ara çook yumurta yer oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…