günaydın arkadaşlarım
sizleri de merakta bırakmışım kusuruma bakmayın
sabah uyandım da pc nin şarjı bitmişti takmaya erinip uyudum
maalesef yine kırmızılar geldi oysa ki kapıyı sıkı sıkıya kapatmıştım
bu ay olmasını çook istiyordum aslında ya doğum günümde müjde veririm eşime diye plan yapıyodum
demek ki zamanı gelmemiş bende diğer aya inşallah deyip geçiyorum
alırsın canım hiç evham yapma sakin ol akışına bırak ve bu topikte takılmuhabbet sürekli bebek üzerine ama o kadar da hevesinden heyecanından kudurtacak seviyede değil herşey ayarında burda...zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
şuan annemlerdeyim net ve pc var evde.benm evimde 2side yok sadece cebimde net var oda burdaki gibi güzel olmuyo...en kısa zamanda eve net bağlatmk ve yeni bi pc edinmem gerekecek yoksa bu günler sizlerle sohbet etmeden geçmz
hayırlısı olsun canım benim üzülme önümüzdeki maçlara bakcaz artık sıkıntı stres yok geç olsun güç olmasın Allah can sağlığı versin sana ve eşine gerisi gelir zaten
Canım bana mı diyosunbi kan ver sağlık ocağına madem kızım ne işin var burda yürü git çabuk!!!biz senden daha çok merak ettik yaa...
bekliyoruz en kısa zamanda...biz özellikle de 38s ile beraber sabah kahvaltıdan önce bi bakınırız yumurtayı ocağa koyarız haşlanana kadar sohbet ederiz bi kahvaltı molası veririz sonra gene devam akşama kadar çeşitli sohbetler falnlanlar filanlar
tüh yaaa bende çok ümitliydim senden. Olsun canım sağlık olsun inşallah diğer aya artık
Canım bana mı diyosunbende düşündüm kan tahlilini ama saati geçmiş gidemem artık saat 9 da alıyolar kan ı bana en yakın sağlık ocagı var malesef hem umudum yok benim yha ovilasyon testi filan siparis ettim netten :2:
nasıl yaaa sağlık ocaklarında saat 9dan sonra gebelik için kan alınmıyo mu?
ay ne çok gelesi varmış şu kırmızıların canım yaa
bu ay değişik bişey uygulamayı düşünüomusun
mesela hayıt falan iyi geliomuş faydası olur belkim
sakın canını sıkma tamammı
hoşgeldinn kuzum sende ne var ne yok
evet bebişim ya yine yumurtamı haşladım kahvaltımı yaptım sen yaptın mı bakim
Bebeğiiimmmm üzülme yha diğer ay inşallah müjdeli haberine burda sevinmiş olucaz .. takma kafana kuzummm....hayırlısı böyleymiş demekki
bebeğim ben istanbuldayım bizim ordaki sağlık ocağı saat 8 buçukla 10 arası alıyo kanı
ama başka yerlerde nasıldır bilemem akşam olsun bakalım gelen giden olmazsa İNŞALLAH
yarın sabah kan verirsin
burda öyle canım saat 9 dan 10 a kadar alıyolar kanı saat 4 te açıklıyolar ben sabah adet oldum kesin die yatakta dönüp durdum öyleee :26:nasıl yaaa sağlık ocaklarında saat 9dan sonra gebelik için kan alınmıyo mu?
ben bu sabah kocamla beraber kalkabildim...ama uyutmamışım gece :) söylenip duruyodu kolunu bacağını attın durdun bi rahta yatamadın yarım saatte bir çişe mi kalktın sen ya falan diye...ben de gönlünü alayım de kalktım öpe öpe uğurladım adamcığımıayrıca kahvaltıya gelince bıktım yumurtadan zaten çok sevmem bu sabah tarhana çorbası yaptım kendime sıcak sıcak onu içtim sabah
günaydın arkadaşlarım
sizleri de merakta bırakmışım kusuruma bakmayın
sabah uyandım da pc nin şarjı bitmişti takmaya erinip uyudum
maalesef yine kırmızılar geldi oysa ki kapıyı sıkı sıkıya kapatmıştım
bu ay olmasını çook istiyordum aslında ya doğum günümde müjde veririm eşime diye plan yapıyodum
demek ki zamanı gelmemiş bende diğer aya inşallah deyip geçiyorum
inş. kuzummmminşallah bebeğim sen ver bari bi güzel haber
ben bu sabah kocamla beraber kalkabildim...ama uyutmamışım gece :) söylenip duruyodu kolunu bacağını attın durdun bi rahta yatamadın yarım saatte bir çişe mi kalktın sen ya falan diye...ben de gönlünü alayım de kalktım öpe öpe uğurladım adamcığımıayrıca kahvaltıya gelince bıktım yumurtadan zaten çok sevmem bu sabah tarhana çorbası yaptım kendime sıcak sıcak onu içtim sabah
burda öyle canım saat 9 dan 10 a kadar alıyolar kanı saat 4 te açıklıyolar ben sabah adet oldum kesin die yatakta dönüp durdum öyleee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?