Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda öyle canım saat 9 dan 10 a kadar alıyolar kanı saat 4 te açıklıyolar ben sabah adet oldum kesin die yatakta dönüp durdum öyleee :26:

hmmm anladım ben özel tıp merkezinde var yok testi yaptırmıştım..var çıkınca pazartesi hemen hastaneye gitmiştim o yüzden blmiyorum..

geç olmak gerçekten çook kötü ya bende pko var ama çook şükür adetlerim düzenli.. inşallah senden duyarız güzel haberleri

burda da 9 da alıyolar kuzucum..... yarın sabh erkenden giderim eğerki olmazsam bakalımm bebeğimm :26:

meraaa inşallah hamişsindir güzel bir haber ver bize
geçenler içime sıkıntıyla birlikte basladı bu umutsuzluk.. kırmızılarım gelcek die düşünüyorum hatta o kadar rahatım ki ... uf ne biliyim inşallah öyledir çok isterim pozittif haberini testlerde görmek... bazen düşündüğümde hayal gibi gelio nedense

hee kız hiç sormadan geliyolar:26:
valla canım bu ay düşünmüyorum ya temizliğimi yaparım sonra sınavdı derken stres yaparım.. bu ay arada kaynar yani

SÜPERSİN 38İM rabbim herkese bu metaneti versin arkadaşa katılıorum adetin düzenli olması süper bişey
ben 4 ayda 2 kez adet oldm bu sene bilirim ne sinir bozucu olduğunu

hmmm anladım ben özel tıp merkezinde var yok testi yaptırmıştım..var çıkınca pazartesi hemen hastaneye gitmiştim o yüzden blmiyorum..

ay bebeğim biliorum ben karıştırdım özür dilerim
mera 22 sordu zannettim inşallah senide göndeririz kan testlerine emi

amin canım benim
dün kek filan aldırmışsın afiyet olsun güzelim şimdi kaç kilosun sen

bu soruyu duymamış olayım her yerde farklı çıkıyo...eczanede 65 çıktı kayınvalidemde 68 çıktı doktorda 75 çıktı ama işin garip yanı hamilelik öncesinden pek bi farkım yok göbek hariç...çok dertliyim kaç kilo olduğum belli değil...ama boyum var ya kurtarırım ben her türlü demi

aminnnn inşallahh

sende öylesin gulsheenimmmm
evet ya en azından aa günüm geçti hamile miyim demiyosun en azından

tamam tamam sormamış varsayalım o zaman boyunu sorayım

Ne güsel ya bugün kalabalığız
38 im senin topiğine bayılıyo herkes

Ben bi yandan çalıştığım için caps lockum açık kalıo

yeni arkadaşlarımız da hoş gelmiş ben daha tanışamadım yaa

sende öylesin gulsheenimmmm
Evet ya en azından aa günüm geçti hamile miyim demiyosun en azından

ay evet bebişim ben her seferinde test yap bekle tek çizgi çıksın off
E hamile de deilim adette olmuyorum e erkek oluyorum o zaman falan modunda oluyo insan

tamam tamam sormamış varsayalım o zaman boyunu sorayım

ohh işte bu iyi oldu boyumdan pek memnunum bebem 1.70im ne çok uzun ne çok kısa...kııızzz hamilelikte kilo arttığı gibi boy da artsa ne güzel olur dimi!!!!

Hanımlar merhaba :) ben de burada hamilelik bekleyenlerdenim.. 9 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmadık. ve adet günüm 4 gün geçti. idrar testinde 2. çizgi çoookk silik çıkıyor. ben de bugün sağlık ocağında kan verdim (Görev yaptığım yer küçük bir yer hastane yok)
sonuçlar yarın sabaha çıkar ancak dediler. beklemek güzel ama sonucuna değecekse.. rabbim herkese bir an önce hayırlısıyla versin çook dua edelim birbirimize.

ay evet bebişim ben her seferinde test yap bekle tek çizgi çıksın off
E hamile de deilim adette olmuyorum e erkek oluyorum o zaman falan modunda oluyo insan

hehehe erkek gibi hıı iyiymiş ya kız hiç güleceğim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…