- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
burda öyle canım saat 9 dan 10 a kadar alıyolar kanı saat 4 te açıklıyolar ben sabah adet oldum kesin die yatakta dönüp durdum öyleee :26:
heheheeli ayağı da durmuyo arkadaşımın
iyi bakalım ellerine sağlık ben bu ara çook yumurta yer oldum yaa
hayırlısı böyleymiş canım ama bence adetinin düzenli gelmesi de güzel bir şey.ben son 2 -3 ay önce gecikmeler yaşamıştım insan acaba bir sorun mu var diye tedirgin oluyor.en azından yumurtlaman da düzenli bunu biliyorsun ben geçen ay kistliydim biliyorsun iğrenç bir şey gebelik harici adet düzensizliği yaşamak.26 yaşındayım ben ilk defa bu yıl yaşadım ama umarım son olmuştur bu ay belli olacak bakalım.
burda öyle canım saat 9 dan 10 a kadar alıyolar kanı saat 4 te açıklıyolar ben sabah adet oldum kesin die yatakta dönüp durdum öyleee :26:
bebeğim ben istanbuldayım bizim ordaki sağlık ocağı saat 8 buçukla 10 arası alıyo kanı
ama başka yerlerde nasıldır bilemem akşam olsun bakalım gelen giden olmazsa İNŞALLAH
yarın sabah kan verirsin
bol bol yumurta ye de yumurtaların çatlasın içi bebişle dolsun inşallah!!!
geçenler içime sıkıntıyla birlikte basladı bu umutsuzluk.. kırmızılarım gelcek die düşünüyorum hatta o kadar rahatım ki ... uf ne biliyim inşallah öyledir çok isterim pozittif haberini testlerde görmek... bazen düşündüğümde hayal gibi gelio nedensemeraaa inşallah hamişsindir güzel bir haber ver bize
hee kız hiç sormadan geliyolar:26:
valla canım bu ay düşünmüyorum ya temizliğimi yaparım sonra sınavdı derken stres yaparım.. bu ay arada kaynar yani
hmmm anladım ben özel tıp merkezinde var yok testi yaptırmıştım..var çıkınca pazartesi hemen hastaneye gitmiştim o yüzden blmiyorum..
amin canım benim
dün kek filan aldırmışsın afiyet olsun güzelim şimdi kaç kilosun sen
SÜPERSİN 38İM rabbim herkese bu metaneti versin arkadaşa katılıorum adetin düzenli olması süper bişey
ben 4 ayda 2 kez adet oldm bu sene bilirim ne sinir bozucu olduğunu
ay bebeğim biliorum ben karıştırdım özür dilerim
mera 22 sordu zannettim inşallah senide göndeririz kan testlerine emi
SÜPERSİN 38İM rabbim herkese bu metaneti versin arkadaşa katılıorum adetin düzenli olması süper bişey
ben 4 ayda 2 kez adet oldm bu sene bilirim ne sinir bozucu olduğunu
ay bebeğim biliorum ben karıştırdım özür dilerim
mera 22 sordu zannettim inşallah senide göndeririz kan testlerine emi
bu soruyu duymamış olayım her yerde farklı çıkıyo...eczanede 65 çıktı kayınvalidemde 68 çıktı doktorda 75 çıktıama işin garip yanı hamilelik öncesinden pek bi farkım yok göbek hariç... çok dertliyim kaç kilo olduğum belli değil...ama boyum var ya kurtarırım ben her türlü demi
sende öylesin gulsheenimmmm
Evet ya en azından aa günüm geçti hamile miyim demiyosun en azından
tamam tamam sormamış varsayalımo zaman boyunu sorayım
ay evet bebişim ben her seferinde test yap bekle tek çizgi çıksın off
E hamile de deilim adette olmuyorum e erkek oluyorum o zaman falan modunda oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?