Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh işte bu iyi oldu boyumdan pek memnunum bebem 1.70im ne çok uzun ne çok kısa...kııızzz hamilelikte kilo arttığı gibi boy da artsa ne güzel olur dimi!!!!

olurrr bebeğim artık kapılardan sığmazsın

günaydn kızlar ben geldim 38s canım hayırlısı olsun bidakine tutar inşallah Rabbim ol deyince olacak mecbur sadece sabır lazım..buschy kilo iidir iidir dert etme hele bebekle gelen kilo daha iidir sağlıklı olunda kilo filan geçer gider..

Son düzenleme:
hoş geldin canımmmm

mrb canım hoş geldin aramıza
tam yerine geldin canım ortamımız çook güzel dualarımız da eksik olmuyo çook şükür.. arkadaşlarımız birbirinden güzel ve iyi insanlar
inşallah güzel haberler verirsin bizlere

inşallah cnm ilgi ve alakanızla daha hızlı geçecek zaman inşallah yarın sabahı beklemek çook zor..

hoş geldin canım inşallah diğer aya artık
ya ben unuttum bile kırmızıların geldiğini

38s yeni ayın hayırlı olsun.
rabbim hayırlısını nasip etsin.
kızlar sohbetiniz artsın.
benim nette sorun var.zor bağlanıyorum.ama
sizleri takip ediyorum.

hoş geldin canım inşallah diğer aya artık
ya ben unuttum bile kırmızıların geldiğini

bakalım biz nolucaz..adetim düzensiz olmasaydı bat günüme yaklaşmıştım 25 mayıs..ama şimdi anlaşılmıyoda pöfff bu ay kendimi farklı hissediyorum piskolojikte olabilir..gözlerim bulanık görüyo etrafi tansiyonum düşmüş gibi halsizlik var hafifte bulantı deliriyorum galiba zorla çocuk çıkartıcam

38s yeni ayın hayırlı olsun.
rabbim hayırlısını nasip etsin.
kızlar sohbetiniz artsın.
benim nette sorun var.zor bağlanıyorum.ama
sizleri takip ediyorum.

sağol tatlım benimm
aminnn ama seninle daha güzel olur sohbetimiz bebeğim

süpersin yaaa.tabii moral bozmak yok.
ya arkadaşlar mesajlarınızda alkış gülücük adamları nasıl
koyuyorsunuz.bende yok da

bana 38s tarif etmişti renkli yazıyı merak ettiğimde o zaman geldi bana da ifadelerin listesi nerdendi 38s'cim engin bilginle aydılatsana arkadaşımızı da

nasıl bekledin o kadar valla helal olsun sana yaa ben çalışmalardan hemen sonra test yapmaya başladım eczane sayemde ikinci şubeyi açacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…