ohh işte bu iyi oldu boyumdan pek memnunum bebem 1.70im ne çok uzun ne çok kısa...kııızzz hamilelikte kilo arttığı gibi boy da artsa ne güzel olur dimi!!!!
ohh işte bu iyi oldu boyumdan pek memnunum bebem 1.70im ne çok uzun ne çok kısa...kııızzz hamilelikte kilo arttığı gibi boy da artsa ne güzel olur dimi!!!!
hoş geldin canımmmmgünaydn kızlar ben geldim 38s canım hayırlısı olsun bidakine tutar inşallah Rabbim ol deyince olacak mecbur sadece sabır lazım..bushy kilo iidir iidir dert etme hele bebekle gelen kilo daha iidirsağlıklı olunda kilo filan geçer gider..
Hanımlar merhaba :) ben de burada hamilelik bekleyenlerdenim.. 9 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmadık. ve adet günüm 4 gün geçti. idrar testinde 2. çizgi çoookk silik çıkıyor. ben de bugün sağlık ocağında kan verdim (Görev yaptığım yer küçük bir yer hastane yok)
sonuçlar yarın sabaha çıkar ancak dediler. beklemek güzel ama sonucuna değecekse.. rabbim herkese bir an önce hayırlısıyla versin çook dua edelim birbirimize.
kapılardan sığmama sebebim kilo değil de boy olsun yeter ki....
mrb canım hoş geldin aramıza
tam yerine geldin canım ortamımız çook güzel dualarımız da eksik olmuyo çook şükür.. arkadaşlarımız birbirinden güzel ve iyi insanlar
inşallah güzel haberler verirsin bizlere
günaydn kızlar ben geldim 38s canım hayırlısı olsun bidakine tutar inşallah Rabbim ol deyince olacak mecbur sadece sabır lazım..buschy kilo iidir iidir dert etme hele bebekle gelen kilo daha iidirsağlıklı olunda kilo filan geçer gider..
inşallah cnm ilgi ve alakanızla daha hızlı geçecek zaman inşallah yarın sabahı beklemek çook zor..
inşallah cnm ilgi ve alakanızla daha hızlı geçecek zaman inşallah yarın sabahı beklemek çook zor..
iyi sabretmişsin ama helal olsun adetin geçmiş bi de üstünden DÖRT koca gün geçmiş...
hoş geldin canım inşallah diğer aya artık
ya ben unuttum bile kırmızıların geldiğini
38s yeni ayın hayırlı olsun.
rabbim hayırlısını nasip etsin.
kızlar sohbetiniz artsın.
benim nette sorun var.zor bağlanıyorum.ama
sizleri takip ediyorum.
Murat Boz - Vazgeçmem (2013) [HD] - YouTube
Hande Yener - Ya Ya Ya 2013 - YouTube
hadi kızlarr eller havayaamoral bozmak yokkk
süpersin yaaa.tabii moral bozmak yok.
ya arkadaşlar mesajlarınızda alkış gülücük adamları nasıl
koyuyorsunuz.bende yok da
Hanımlar merhaba :) ben de burada hamilelik bekleyenlerdenim.. 9 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmadık. ve adet günüm 4 gün geçti. idrar testinde 2. çizgi çoookk silik çıkıyor. ben de bugün sağlık ocağında kan verdim (Görev yaptığım yer küçük bir yer hastane yok)
sonuçlar yarın sabaha çıkar ancak dediler. beklemek güzel ama sonucuna değecekse.. rabbim herkese bir an önce hayırlısıyla versin çook dua edelim birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?