bakalım biz nolucaz..adetim düzensiz olmasaydı bat günüme yaklaşmıştım 25 mayıs..ama şimdi anlaşılmıyoda pöfffbu ay kendimi farklı hissediyorum piskolojikte olabilir..gözlerim bulanık görüyo etrafi tansiyonum düşmüş gibi halsizlik var hafifte bulantı deliriyorum galiba zorla çocuk çıkartıcam
bana 38s tarif etmişti renkli yazıyı merak ettiğimde o zaman geldi bana da ifadelerin listesi nerdendi 38s'cim engin bilginle aydılatsana arkadaşımızı da
nasıl güzel bir kız çocuğudur yaa maşallah
hehehe
canım valla bu ay benim tansiyonum hep düşüktü hatta şu an gözlerimde bulanık görüyo
ayyy demiiii maşallah :) ayıptır söylemesi eşimin bebeklik halinin aynısı bu klipteki bebekkız gibiymiş küçükken
ay ciddimisin çok tatlı yaabebişin cinsiyeti belli oldu mu
kızlar bu gönderdiğim linke mutlaka tıklayın mükemmel ötesi bebek ve ablasının gülüşü...
My little girl Amaya peacefully sleeping...until her favorite song comes on! ORIGINAL - YouTube
babasına benzesin o zamanhayır henüz belli değil ama erkek gibi hissediyorum bebek sağda ve kesesi tam yuvarlak değil
babasına benzesin o zaman
ben de öyle diyorum ama eşimle anlaşamıyoruz...ben ona benzesin istiyorum o bana
Hanımlar merhaba :) ben de burada hamilelik bekleyenlerdenim.. 9 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmadık. ve adet günüm 4 gün geçti. idrar testinde 2. çizgi çoookk silik çıkıyor. ben de bugün sağlık ocağında kan verdim (Görev yaptığım yer küçük bir yer hastane yok)
sonuçlar yarın sabaha çıkar ancak dediler. beklemek güzel ama sonucuna değecekse.. rabbim herkese bir an önce hayırlısıyla versin çook dua edelim birbirimize.
zaten ortaklaşa yapılmış bi faaliyetin meyvesihem sana hem eşine benzeyecektir tatlılığı sana benzesin o zaman
günaydın arkadaşlarım
sizleri de merakta bırakmışım kusuruma bakmayın
sabah uyandım da pc nin şarjı bitmişti takmaya erinip uyudum
maalesef yine kırmızılar geldi oysa ki kapıyı sıkı sıkıya kapatmıştım
bu ay olmasını çook istiyordum aslında ya doğum günümde müjde veririm eşime diye plan yapıyodum
demek ki zamanı gelmemiş bende diğer aya inşallah deyip geçiyorum
Hayırlısı olsun diyelim ve önümüzdeki maçlara bakalım canım :) Üzme kendini vardır bunda da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?