Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol tatlım çook tatlısınız ya sizi seviyorum canım arkadaşlarım benim
valla ben unuttum bile kırmızılar hiçç gelmemiş gibiyim

Bizde seni seviyoruuzzz unut tabii ya önümüzde daha koca koca aylar var elbet gelecek hayırlısıyla tatlı tatlı bebişlerimizz

kuzummmmm nerdesin sennn :122:

Hihihiii geldim buradayım güzel dileklerinizi okuyordum canım benim çoook teşekkürler Allah o mutlu huzurlu bebekli günleri hepimize nasip etsin inşallah:)))nasılsınız?? Muhabbetiniz dışarıdan mikkemmel görünüyor:)

Bizde seni seviyoruuzzz unut tabii ya önümüzde daha koca koca aylar var elbet gelecek hayırlısıyla tatlı tatlı bebişlerimizz

sağol canım benimm inşallah hepimiz çoluk çocuğa karışırız en kısa zamanda

inşallah hepimize kısmet olur tatlımmmm ben kendi adıma konusursam iyiyim hasta olmayı (regl) bekliyorum bgn günüm geldi :26: böyle yani sen nasılsın bakalım

hoş geldin bebeğimmm
amin canımm inşallahhh
iyiyiz sen nasılsın
evet muhabbet bayağıı bi yoğundu baskın vardı topikte

avatar fotomu değiştirdim ama yakından çekinmiş bi fotomuz olmadığını farkettim

merhaba kızlar ben de artık bebiş istiyorum
ve 6 mayısta korunmayı bıraktık
aslında pek umutlu değilim adetlerim düzensiz ve ilk denememiz
ama bu aralar artık adet günüm yaklaşıyo bakalım nasip

canım çook uzak olduğu için iyi göremiyorum sen en iyisi yakından çek kendini:)

benim kendimin yakından uzaktan çaprazdan her türlü fotom var da aamcımla beraber çekindiğim bi foto koyiim diyorum ama düğün fotolarımızda bile bulamadım yakından bi foto :) benimki pek sevmez de foto işini

merhaba kızlar ben de artık bebiş istiyorum
ve 6 mayısta korunmayı bıraktık
aslında pek umutlu değilim adetlerim düzensiz ve ilk denememiz
ama bu aralar artık adet günüm yaklaşıyo bakalım nasip

mrb sende hoş geldin aramıza
canım umudun her zaman olsun hem daha ilk denemede böyle konuşmaya başladıysan ohooo işimiz var seninle
doktora gittin mi ppeki adet düzensizliğin için

hoş geldin canım inşallah diğer aya artık
ya ben unuttum bile kırmızıların geldiğini

Bebeğimmm nasılsın??? Kıs sözleştik diye mi böyle yapıyon sen ?? Kırmızıları çağırıyorsun ben sana tabela as gelmesinler demedim mi:)))) şaka bi yana bebeğim duyguslara bağlamaca yok birbirimize hep desteğin her koşulda ve bizde Allah'ın izniyle oduyguyu tadacağız))

koy bakalım şekerim
sen sevdirirsin bence.. senin ikna gücünü hissedebiliyorumm

hoş geldin bebeğimmm
amin canımm inşallahhh
iyiyiz sen nasılsın
evet muhabbet bayağıı bi yoğundu baskın vardı topikte

Hoşbulduk kuzucum mm olsun baskınlar iyidir yeniler güZelleştirir walla ben dün çok yorulmuşum yazdıklarınızı okuyana kadarda baya bi vakit geçti bide:))
Kuzum aynı iletide iki kişiye birden nasıl cevap verebiliyoruz yahu herkese tek tek cevap vermek zor baya..

iyiyim bebeğim sen nasılsın
asmaz mıyım yaa sen mızıkçılık yapınca benimkilerde sana uydu işte
yok kız duygusallığım gitti kafayı yemiş gibi hiç hissetmiyorum bile regl olduğumu

inşallah hepimize kısmet olur tatlımmmm ben kendi adıma konusursam iyiyim hasta olmayı (regl) bekliyorum bgn günüm geldi :26: böyle yani sen nasılsın bakalım

Âmin bebek inşallah:)) ayyy bak bebek dedim kıs hamile misin sennnn:))) yarın mı vereceksin kan idrarda bakmadın mı:))) inşallahhh senden çok güzel haberler alırız sevinirizz.. Ben yorgunum hala :)

alıntı ile cevaplanın yanınta + işareti var.. cevap yazacağın msjlarda + yı işaretle sonra konuya cevar ver de verirsin

oppan gangnam stayylll

içim kıpır kıpır ya benimmm...hayırdır inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…