- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
sağol tatlım çook tatlısınız ya sizi seviyorum canım arkadaşlarım benim
valla ben unuttum bile kırmızılar hiçç gelmemiş gibiyim
herkese merhaba ;
umarım iyisinizdir. gününüz güzel geçsin
kuzummmmm nerdesin sennn :122:
Bizde seni seviyoruuzzz unut tabii ya önümüzde daha koca koca aylar var elbet gelecek hayırlısıyla tatlı tatlı bebişlerimizz
Hihihiii geldim buradayım güzel dileklerinizi okuyordum canım benim çoook teşekkürler Allah o mutlu huzurlu bebekli günleri hepimize nasip etsin inşallah:)))nasılsınız?? Muhabbetiniz dışarıdan mikkemmel görünüyor:)
Hihihiii geldim buradayım güzel dileklerinizi okuyordum canım benim çoook teşekkürler Allah o mutlu huzurlu bebekli günleri hepimize nasip etsin inşallah:)))nasılsınız?? Muhabbetiniz dışarıdan mikkemmel görünüyor:)
avatar fotomu değiştirdim ama yakından çekinmiş bi fotomuz olmadığını farkettim
canım çook uzak olduğu için iyi göremiyorum sen en iyisi yakından çek kendini:)
merhaba kızlar ben de artık bebiş istiyorum
ve 6 mayısta korunmayı bıraktık
aslında pek umutlu değilim adetlerim düzensiz ve ilk denememiz
ama bu aralar artık adet günüm yaklaşıyo bakalım nasip
hoş geldin canım inşallah diğer aya artık
ya ben unuttum bile kırmızıların geldiğini
benim kendimin yakından uzaktan çaprazdan her türlü fotom var da aamcımla beraber çekindiğim bi foto koyiim diyorum ama düğün fotolarımızda bile bulamadım yakından bi foto :) benimki pek sevmez de foto işini
hoş geldin bebeğimmm
amin canımm inşallahhh
iyiyiz sen nasılsın
evet muhabbet bayağıı bi yoğundu baskın vardı topikte
Bebeğimmm nasılsın??? Kıs sözleştik diye mi böyle yapıyon sen ?? Kırmızıları çağırıyorsun ben sana tabela as gelmesinler demedim mi:)))) şaka bi yana bebeğim duyguslara bağlamaca yok birbirimize hep desteğin her koşulda ve bizde Allah'ın izniyle oduyguyu tadacağız))
inşallah hepimize kısmet olur tatlımmmmben kendi adıma konusursam iyiyim hasta olmayı (regl) bekliyorum bgn günüm geldi :26: böyle yani sen nasılsın bakalım
Hoşbulduk kuzucum mm olsun baskınlar iyidir yeniler güZelleştirirwalla ben dün çok yorulmuşum yazdıklarınızı okuyana kadarda baya bi vakit geçti bide:))
Kuzum aynı iletide iki kişiye birden nasıl cevap verebiliyoruz yahu herkese tek tek cevap vermek zor baya..
herkesi işaretle sonra hepimize ver veriştir cevapları diyosuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?