Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşağı yukarı aynı zamanlarda gün sayacağız Allah yardımcımız olsun..maraton başladı
inşallah Allah dualarımız kabul eder de biz de birer anniş oluruz

Kızlarr amin inş.. Sarısı başınıza kafanızı rahat tutun sakın olmuo gibi düşüncelere kapılmayın olursa olur diye düşünün ama özellikle istediginizi düşündürmeyin kendinize bile çünkü gerçekten stres büyük etken ... Ben tam amaaaannn olmazsaa olmazz beee off yeterr dedigim anda hamile kaldımm reLax olun büyük faydası var....

ayyy okuyordum yazdığını birden adımı görünce şaşırdımmmm açıklamada öyle diyordu da o yüzden şey ettim bende de aynı koyulukta çıkmadı ama dün yımırtlama günümdü bence de ondan önce çok silikti çizgilerr p.tesi salı koyu çıktı o zaman bu akşam çalışmaya devammm

OLMAZ !!! milkshake nin içinde ne sütü var bilmioruz aroma dan anlaşılmıo ne içtigin belkide süt tozudur ben anlamam

İnek sütü olacak ! :52

valla biz gerçek sütten yapardık...süt buz dondurma birazcık da neli yapıcaksan onun şurubunu shaker'dan geçir bitti gitti...burda bi çok kafede çalıştım böyle yapıyolar...:26:

valla biz gerçek sütten yapardık...süt buz dondurma birazcık da neli yapıcaksan onun şurubunu shaker'dan geçir bitti gitti...burda bi çok kafede çalıştım böyle yapıyolar...:26:

O zmannn senin bildigin yerlerden birine giderik dünürüm kıyamam ki sana milkshake de içermiş oyyoyyyy benm damadım

canım senin menstrüasyon kaç gün . 28 mi

Bu aralar cok cabuk karnım acıkıo benim yaa :26::26::26: nedenki acaba böle giderse 100 kilo filan olurum ben sizde böle olmuşmuydunuz hamileligin ilk aylarında ?? Yataga sıgamıcam diye korkmaya başladım

geçen ay çok stres yapmıştım..bu ay kulağıma küpe oldu daha rahat olacağım..
bi de bayramda tatil planı çıktı..gidipte havuzlara girememe korkusu kapladı içimi
ilk aylar girmek tehlikeliymiş Allah kısmet eder de bebiş gelirse denizle idare edeceğim artık

hadi inşallah kızlar durmak yok çalışmalara devam edin o bebekler bu topiğe gelecek arkadaş o kadar :)))

aynen öyle eninde sonunda gelecek arkadaş

gelecek kızlar bebeklerimiz yakın zamanda. ben hissediyorum çoooookkkk yakınnnn

Bu aralar cok cabuk karnım acıkıo benim yaa :26::26::26: nedenki acaba böle giderse 100 kilo filan olurum ben sizde böle olmuşmuydunuz hamileligin ilk aylarında ?? Yataga sıgamıcam diye korkmaya başladım

canım benim o kadar çok bulantım oluyor ki acıkmayı aklıma bile getirmiyorum mecbur kalmasam yemek bile yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…