Dünürcüğüm hoşbuldum sende fazla heycan yapma dicem ama bende çok heycanlıyım yarın olsun hemen bebegin ne durumda ne yapıor offff çok heycanlıyaa 2 hafta sonrayada Evrimmmmm sonra süt içmeye giderz ahaha
sütü güzel bi mekan var mı bildiğin
çay kahve kola nargile içemeyecegimize göre mecburen süt içcezsüt markası aynı oldugu sürece her mekanınki iyidir diye düşünüyorum özel olarak istedigin biyer varmı
ben sadece süt içersem çıkarırım...milkshake olsun bari
benim de sattan sonra 9.gün daha ayın başındayım inşallah bu ay biz de güzel haberler verebiliriz
aşağı yukarı aynı zamanlarda gün sayacağız Allah yardımcımız olsun..maraton başladı
inşallah Allah dualarımız kabul eder de biz de birer anniş oluruz
aşağı yukarı aynı zamanlarda gün sayacağız Allah yardımcımız olsun..maraton başladı
Kuzucum bu testin temel prensibi LH hormonunu tespit etmek.yumurta çatlamadan 24-36 saat önce bu hormon 10-15 kat artıyo yani çizgilerin aynı koyulukta olması değilde aniden koyulaşması önemli.çünkü benim gittiğim doktor yumurta takibi yaptı tahminden cuma Cumartesi çatlar dedi cuma ve Cumartesi bu testin aynısı çıktı bende de sonra silikleşti yine.sonra doktora kontrole gittim yumurtan çatlamış bir problem yok dedi.yani aynı koyulukta çıkmadı yumurtlamadımmı diye strese sokmayın kendinizi.testte iki çizgini aynı koyulukta olması değil aniden önceki güne göre çok koyulaşması önemli.kızım sana söylüyorum CAYDİN bebeğim sen anla:))))))
OLMAZ !!! milkshake nin içinde ne sütü var bilmioruz aroma dan anlaşılmıo ne içtigin belkide süt tozudur ben anlamam
İnek sütü olacak !:52
valla biz gerçek sütten yapardık...süt buz dondurma birazcık da neli yapıcaksan onun şurubunu shaker'dan geçir bitti gitti...burda bi çok kafede çalıştım böyle yapıyolar...:26:
ayyy okuyordum yazdığını birden adımı görünce şaşırdımmmm açıklamada öyle diyordu da o yüzden şey ettim bende de aynı koyulukta çıkmadı ama dün yımırtlama günümdü bence de ondan önce çok silikti çizgilerr p.tesi salı koyu çıktı o zaman bu akşam çalışmaya devammm
O zmannn senin bildigin yerlerden birine giderik dünürüm kıyamam ki sana milkshake de içermiş oyyoyyyy benm damadım
Bu aralar cok cabuk karnım acıkıo benim yaa :26::26::26: nedenki acaba böle giderse 100 kilo filan olurum ben sizde böle olmuşmuydunuz hamileligin ilk aylarında ?? Yataga sıgamıcam diye korkmaya başladım
Kızlarr amin inş.. Sarısı başınıza kafanızı rahat tutun sakın olmuo gibi düşüncelere kapılmayın olursa olur diye düşünün ama özellikle istediginizi düşündürmeyin kendinize bile çünkü gerçekten stres büyük etken ... Ben tam amaaaannn olmazsaa olmazz beee off yeterr dedigim anda hamile kaldımm reLax olun büyük faydası var....
hadi inşallah kızlar durmak yok çalışmalara devam edin o bebekler bu topiğe gelecek arkadaş o kadar :)))
geçen ay çok stres yapmıştım..bu ay kulağıma küpe oldu daha rahat olacağım..
bi de bayramda tatil planı çıktı..gidipte havuzlara girememe korkusu kapladı içimi
ilk aylar girmek tehlikeliymiş Allah kısmet eder de bebiş gelirse denizle idare edeceğim artık
aynen öyle eninde sonunda gelecek arkadaş
oldum ben de ama şimdi yiyemez oldum...:26:
Bu aralar cok cabuk karnım acıkıo benim yaa :26::26::26: nedenki acaba böle giderse 100 kilo filan olurum ben sizde böle olmuşmuydunuz hamileligin ilk aylarında ?? Yataga sıgamıcam diye korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?