Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk aylarda denize havuza girilmiyormu ? ben bilmiordum agustosta tatile gitcem bennn etmeyin eylemeyin yaaa :2:

canım benim o kadar çok bulantım oluyor ki acıkmayı aklıma bile getirmiyorum mecbur kalmasam yemek bile yemeyeceğim

bizim seninle zmanlarımız aynı bide dimi ben çok cabuk acıkıorum ya böle giderse çok kilo alacam hadi hyrlısı

bu arada benim hiç midem bulanmıyor bende bi gariplik var kaçıncı ayda başlıoki mide bulantısı bende hiç olmadı daha sadece baş ağrısı oluor :18::18::18:

gelecek kızlar bebeklerimiz yakın zamanda. ben hissediyorum çoooookkkk yakınnnn
ayy akrilim naber canım...inşallah şekerim inşallah..

İlk aylarda denize havuza girilmiyormu ? ben bilmiordum agustosta tatile gitcem bennn etmeyin eylemeyin yaaa :2:

evet ilk 3 ay sakıncalı diyorlaraslında hep sakıncalıymışta ilk 3 ay daha riskli..havuzdaki klor çok etkiliyormuş..bi de deniz gibi akıp gitmiyor mikroplu..

benim zaten midem çok hassas zaten geçen hafta başladı bulantım her sabah işkence çekiyorum bi de halsizlik ve baş dönmesi çok fazla yaşıyorum çok erken başladı belirtiler bende

Hamilelikte iştah kesilirse kız iştah açılırsa erkek olurmuş sanırım ben senin kızını alacam

bilemicem canım dediğim gibi ilk zamanlar ben de doyamazdım meyve gider çerez gelir çerez gider gofret gelirdi...şimdi aç olsam da sofraya oturunca yiyemiyorum:26: olsun bebem al kızımı ver gelinimi ikincileri de var bu işin

26 gün canım döngümü soruyorsun dimi
evet tatlım döngün. seninki kısaymış bana göre benm daha ymurtlama zamanı gelmemiş galiba benim 33 gün sürüyo.

iyiyim boncuğum ne olsun. çalışmalara devam ediyoruz bugün izin verdim kendime.derman kalmadı bendeee
senin kaçıncı gündü bugün 12 mi demiştin canım

aynen canım kısa hoopp bat sat yumuş derken geçiveriyo günler Senin 33 ise 16. gün falan hesapla

Bende dün akşam izin verdim bu akşam devam derman kalmadı valla şekerimm

canım mide bulantısı 7.haftada başladı benim de değişiyo hamileye göre

deniz serbest havuz yasak diye biliyorum ben...ama 3 ayımı doldurdum ya rahatım artık...

aynen canım kısa hoopp bat sat yumuş derken geçiveriyo günler Senin 33 ise 16. gün falan hesapla

Bende dün akşam izin verdim bu akşam devam derman kalmadı valla şekerimm

ben bu aydan umutluyum nedense içimde güzel hisler var
sen ben siboti

sen ben siboti

innşallah valla ne yalan söyliyeyim bende umutluyum olacak gibi bi his var... Gece bir karın ağrısı ile uyandım sanki adet olucam ama bat 2 temmuz daha var epey uyuyamadım batma ve ağrıdan

abbaaooooowww
ay hadi inşallaaaahhhh canım benim yaaa. herkes hamiş kalıyo sıra bize geliyoooo
senin bat yakınmış heee benm taaa 9 temmuzda. seninn haberi daha önce alacaz deseneee

ayy alemsin canım öldüm gülmekten..dermanın mı kalmadı senin yerim seni yaa
benim 12. gün ilacı bıraktığım için kaç günde bir olacağımı kestiremiyorum:)
28-29-30 günlere baktım ovulasyon dönemi 3 gün üstüste oluyor..3 gün üstüste de olur mu kiiii

ben bugün susuyo muyum ne hayret:26::26::26:

susma şekerim batına az kaldı nasıl hissediyorsun kendini anlat
sen ben siboti

ayy inşallah ben de umutluyum sanki..tatil yalan olur ama olsun bebişten önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…