geçen ay çok stres yapmıştım..bu ay kulağıma küpe oldu daha rahat olacağım..
bi de bayramda tatil planı çıktı..gidipte havuzlara girememe korkusu kapladı içimi
ilk aylar girmek tehlikeliymiş Allah kısmet eder de bebiş gelirse denizle idare edeceğim artık
aynen öyle eninde sonunda gelecek arkadaş
canım senin menstrüasyon kaç gün . 28 mi
canım benim o kadar çok bulantım oluyor ki acıkmayı aklıma bile getirmiyorum mecbur kalmasam yemek bile yemeyeceğim
İlk aylarda denize havuza girilmiyormu ?ben bilmiordum agustosta tatile gitcem bennn etmeyin eylemeyin yaaa :2:
ayy akrilim naber canım...inşallah şekerim inşallah..gelecek kızlar bebeklerimiz yakın zamanda. ben hissediyorum çoooookkkk yakınnnn
İlk aylarda denize havuza girilmiyormu ?ben bilmiordum agustosta tatile gitcem bennn etmeyin eylemeyin yaaa :2:
bizim seninle zmanlarımız aynı bide dimi ben çok cabuk acıkıorum ya böle giderse çok kilo alacam hadi hyrlısı
bu arada benim hiç midem bulanmıyor bende bi gariplik var kaçıncı ayda başlıoki mide bulantısı bende hiç olmadı daha sadece baş ağrısı oluor :18::18::18:
Hamilelikte iştah kesilirse kız iştah açılırsa erkek olurmuşsanırım ben senin kızını alacam
evet tatlım döngün. seninki kısaymış bana göre benm daha ymurtlama zamanı gelmemiş galiba benim 33 gün sürüyo.26 gün canım döngümü soruyorsun dimi
ayy akrilim naber canım...inşallah şekerim inşallah..
evet ilk 3 ay sakıncalı diyorlaraslında hep sakıncalıymışta ilk 3 ay daha riskli..havuzdaki klor çok etkiliyormuş..bi de deniz gibi akıp gitmiyor mikroplu..
sen yine de gitmme seneye bebeğinle beraber gidersin :)
evet tatlım döngün. seninki kısaymış bana göre benm daha ymurtlama zamanı gelmemiş galiba benim 33 gün sürüyo.
iyiyim boncuğum ne olsun. çalışmalara devam ediyoruz bugün izin verdim kendime.derman kalmadı bendeee
senin kaçıncı gündü bugün 12 mi demiştin canım
canım mide bulantısı 7.haftada başladı benim de değişiyo hamileye görebizim seninle zmanlarımız aynı bide dimi ben çok cabuk acıkıorum ya böle giderse çok kilo alacam hadi hyrlısı
bu arada benim hiç midem bulanmıyor bende bi gariplik var kaçıncı ayda başlıoki mide bulantısı bende hiç olmadı daha sadece baş ağrısı oluor :18::18::18:
aynen canım kısa hoopp bat sat yumuş derken geçiveriyo günlerSenin 33 ise 16. gün falan hesapla
Bende dün akşam izin verdim bu akşam devam derman kalmadı valla şekerimm
canım mide bulantısı 7.haftada başladı benim de değişiyo hamileye göre
deniz serbest havuz yasak diye biliyorum ben...ama 3 ayımı doldurdum ya rahatım artık...
ne oldu bebem formt attın mı?
ben bu aydan umutluyum nedense içimde güzel hisler var
sen ben siboti
evet tatlım döngün. seninki kısaymış bana göre benm daha ymurtlama zamanı gelmemiş galiba benim 33 gün sürüyo.
iyiyim boncuğum ne olsun. çalışmalara devam ediyoruz bugün izin verdim kendime.derman kalmadı bendeee
senin kaçıncı gündü bugün 12 mi demiştin canım
ben bugün susuyo muyum ne hayret:26::26::26:
ben bu aydan umutluyum nedense içimde güzel hisler var
sen ben siboti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?