Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o nasıl oluyo kiiii testmi yaptın baktın canım nasıl anladınki :26::26::26:

abbaaooooowww
ay hadi inşallaaaahhhh canım benim yaaa. herkes hamiş kalıyo sıra bize geliyoooo
senin bat yakınmış heee benm taaa 9 temmuzda. seninn haberi daha önce alacaz deseneee

benimki önce ama gelmeyeceği için no prob

Daha çalışmalar devam ediyo ama bu akşam cuma akşamı hsonuda tık tık sonra sonuç beklemece :18::18::18: kafanızı şişrcem yine dimi 38s

o nasıl oluyo kiiii testmi yaptın baktın canım nasıl anladınki :26::26::26:

yok anlamadım aslında da tahmini ovulasyon tarihi hesaplama motoru var ya ona baktım..bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım..bu ay bodoslama

Daha çalışmalar devam ediyo ama bu akşam cuma akşamı hsonuda tık tık sonra sonuç beklemece :18::18::18: kafanızı şişrcem yine dimi 38s

inşallah ben seni çok kuvvetli hissediyorum bu ay olacaksın canım inşallah

aşk olsun güzelim ya ne kafa şişirmesi..
ne güzel bi bekleyiş yaşıyoruz..
düşününsene çocuklarımıza ilerde seni bu şekilde beklemiştim diyeceğiz

tık tık heee öldüm gülmekten
sen önümüzdeki haftada devam et bence. ne olur ne olmaz en azından üç günde bir

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: çok heyecanlı :18::18::18::18::18::18::18:

bende yok niyeyse bu ay o heyecan..
sabah kan versem mi dedim biraz heyecan yaptım..
sonra bastırdım o heyecanı üzülmeyeyim diye bekliyorum

her hafta koyacaktın ya kız unuttun mu:26:

kafa gitti...ya bugün bende bi gariplik var zaten...olduğum yere sığamıyorum bi rahat edemiyorum.yatsam olmuyo kalksam olmuyo off noldu bana:26: aptal gibiyim kafamın içi bi garip

ya ben ya ben benim için ne hissediyosun :18::18::18:

2 gün var cuma günü belli olur

hayırlısı olsun inşallah gelir bu ay nazlı bebişin canım
ben heyecanla bekliyorum herkesi bu ay daha bereketli bi ay olacak demedi demeyin

kafa gitti...ya bugün bende bi gariplik var zaten...olduğum yere sığamıyorum bi rahat edemiyorum.yatsam olmuyo kalksam olmuyo off noldu bana:26: aptal gibiyim kafamın içi bi garip

bu hamilelik seni çook etkiliyo güzelim ya..
durmadan gözlemliyorum seni..
biri seni gözetliyo

ya ben ya ben benim için ne hissediyosun :18::18::18:

hayırlısı olsun inşallah gelir bu ay nazlı bebişin canım
ben heyecanla bekliyorum herkesi bu ay daha bereketli bi ay olacak demedi demeyin
inşallah kuzucum bakalım hayırlısı..
hissedersin inşallah ne zamandı batın??

cuma günü canım:26:

Kızlar merhaba;
bende bu ay hamile kalmak istiyorum.9 aydır evliyim hiç korunmadım fakat eşimle hafta sonları görüşüyoduk.şimdi ise çok şükür tayinini aldırdık..inşallah hamile kalırım dün dotora gittim..hormon testi yaptırdım yaptırdım adetimin 4.günü sonuçlarım şöyle kızlar;
fsh:8.43
lh:6.89
prolaktin:12.69
tsh:2.80
doktor temiz dedi eşimden tahlil istedi kızlar eşini gördükten sonra ilaç yazıcam falan dedi fakat ben 3.günü pazara denk geldi diye gidemedim 4.günü yaptırdım sorun olurmu birde 3.günü öğlendi galiba diklofram ağrı kesici kullandım sonuçları etkilermi? Allahım hepimize bebiş nasip etsin....

ağrı kesici hormonları etkilemez canım sanmıyorum. doktora söylemedinmi 4. günüm diye:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…