ayy alemsin canım öldüm gülmekten..dermanın mı kalmadı senin yerim seni yaa
benim 12. gün ilacı bıraktığım için kaç günde bir olacağımı kestiremiyorum:)
28-29-30 günlere baktım ovulasyon dönemi 3 gün üstüste oluyor..3 gün üstüste de olur mu kiiii
susma şekerim batına az kaldı nasıl hissediyorsun kendini anlat
ayy inşallah ben de umutluyum sanki..tatil yalan olur ama olsun bebişten önemli mi
abbaaooooowww
ay hadi inşallaaaahhhh canım benim yaaa.herkes hamiş kalıyo sıra bize geliyoooo
senin bat yakınmış heee benm taaa 9 temmuzda. seninn haberi daha önce alacaz deseneee
hmm bende doymuyorum aksineyedim annem şimdi ama 1 dilim ekmeği zor bitirdim...doymadım ama yiyesim yok:26:
susma şekerim batına az kaldı nasıl hissediyorsun kendini anlat
hmm bende doymuyorum aksine
bu hafta ki foton hazır mı
hiç bişey hissetmiyorum desem :26::26::26:
o nasıl oluyo kiiii testmi yaptın baktın canım nasıl anladınki :26::26::26:
benimki önce ama gelmeyeceği için no prob
Daha çalışmalar devam ediyo ama bu akşam cuma akşamı hsonuda tık tık sonra sonuç beklemece :18::18::18: kafanızı şişrcem yine dimi 38s
Daha çalışmalar devam ediyo ama bu akşam cuma akşamı hsonuda tık tık sonra sonuç beklemece :18::18::18: kafanızı şişrcem yine dimi 38s
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: çok heyecanlı :18::18::18::18::18::18::18:
iki hafta oldu mu önceki fotoyu koyalı:44:
bende yok niyeyse bu ay o heyecan..
sabah kan versem mi dedim biraz heyecan yaptım..
sonra bastırdım o heyecanı üzülmeyeyim diye bekliyorum
kaç gün var canım senin. :18::18::18:
her hafta koyacaktın ya kız unuttun mu:26:
ya ben ya ben benim için ne hissediyosun :18::18::18:yok anlamadım aslında da tahmini ovulasyon tarihi hesaplama motoru var ya ona baktım..bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım..bu ay bodoslama
inşallah ben seni çok kuvvetli hissediyorum bu ay olacaksın canım inşallah
2 gün var cuma günü belli olur
hmm bende doymuyorum aksine
bu hafta ki foton hazır mı
hiç bişey hissetmiyorum desem :26::26::26:
kafa gitti...ya bugün bende bi gariplik var zaten...olduğum yere sığamıyorum bi rahat edemiyorum.yatsam olmuyo kalksam olmuyo off noldu bana:26: aptal gibiyim kafamın içi bi garip
inşallah kuzucum bakalım hayırlısı..ya ben ya ben benim için ne hissediyosun :18::18::18:
hayırlısı olsun inşallah gelir bu ay nazlı bebişin canım
ben heyecanla bekliyorum herkesi bu ay daha bereketli bi ay olacak demedi demeyin
hissedersin inşallah ne zamandı batın??
bu hamilelik seni çook etkiliyo güzelim ya..
durmadan gözlemliyorum seni..
biri seni gözetliyo
Kızlar merhaba;
bende bu ay hamile kalmak istiyorum.9 aydır evliyim hiç korunmadım fakat eşimle hafta sonları görüşüyoduk.şimdi ise çok şükür tayinini aldırdık..inşallah hamile kalırım dün dotora gittim..hormon testi yaptırdım yaptırdım adetimin 4.günü sonuçlarım şöyle kızlar;
fsh:8.43
lh:6.89
prolaktin:12.69
tsh:2.80
doktor temiz dedi eşimden tahlil istedi kızlar eşini gördükten sonra ilaç yazıcam falan dedi fakat ben 3.günü pazara denk geldi diye gidemedim 4.günü yaptırdım sorun olurmu birde 3.günü öğlendi galiba diklofram ağrı kesici kullandım sonuçları etkilermi? Allahım hepimize bebiş nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?