- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ayy eskiden bi yandan topiği takip edip bi yandan da kahvaltımı yapabilirdim.şimdi bu mümkün değil...ne size yetişebiliyorum ne yemeğe...ben önce kahvaltımı yapiim ondan sonra yakalarım sizi malum bebişi beslemek lazım hazır fazladan büyümüşken kaçırmayalım tempoyu
canım çok şekersin benim kapı açık şimdi koridordan geçenler diyordur bu kız yalnız çalışmaktan kafayı yedi diye
Kızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)
Eki Görüntüle 740221
kapat kapını kapat kimseler görmesin
ben ilk sekmeyi google yapıyorum 2. sekmeyi bu sayfayı yapıyorum ama "birlikte hamilelik bekleyelim mi" yazısını saklayamıyorum maalesef
Kızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)
Eki Görüntüle 740221
ahahahavalla benim dr cok sinirli bi adam. ama kalbi cok temizdir. calışırken böyle bsey yaptğımı görse wurur benı valla
ay çok komiğiz ya öldüm gülmektenhahahahahahaaa aynı bennnnaltta açık duruyo devamlı geldiği zaman kapatıyorum görmesin diye ft da önümde
afiyet olsun tatlım bol bol ye bebişini bol bol besleayy eskiden bi yandan topiği takip edip bi yandan da kahvaltımı yapabilirdim.şimdi bu mümkün değil...ne size yetişebiliyorum ne yemeğe...ben önce kahvaltımı yapiim ondan sonra yakalarım sizi malum bebişi beslemek lazım hazır fazladan büyümüşken kaçırmayalım tempoyu
ayy bayıldımmmmm güle güle giysinn ufaklıııkkkkk
öldüm bittim çok cici........hele o eldivenle başlığına bak!!!!ahhh çok şeker!!!!
aman napim iş yerinde herkes erkek herkeste bebek planladığımı anlamıştır heraldeevet onu saklamada bende zorluk çekiyorum birşey sormak için geliyorlar aşağıda birlikte hamilelik yazısı kalıyo görüyolar mı bilmem :26::26::26:
kızlar ben bişeyler yiyeyiim ya çook acıktım
oyyyşşşş çok güzelll bayıldım yaaa güle güle giysin kuzucumKızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)
Eki Görüntüle 740221
Canım geçmiş olsun fazla yorma kendini dikkat et...
benimde karnım ağrıyo yaa dün akşam alışverişe gittik zor zar yürüdüm nasıl bir ağrı
oOOH OOOHH yarasınn....
Sen test falan demişsin ama tam okuyamadım yaptın mı?
ayy o ağrı o ağrı mııı acabaaaaaaaaCanım geçmiş olsun fazla yorma kendini dikkat et...
benimde karnım ağrıyo yaa dün akşam alışverişe gittik zor zar yürüdüm nasıl bir ağrı
afiyetler olsun kuzuğumaaakızlar ben bişeyler yiyeyiim ya çook acıktım
çok sağolun kızlaar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :)))
buschy ciğim sen bide çoraplarını gör hele minicikböyle bir ayak olabilir mi dersin vallaa
aman napim iş yerinde herkes erkek herkeste bebek planladığımı anlamıştır heralde
kızlar yaa ben su dalgası yaptırmıştım sacıma pazartesi günü sizce bişey olmuşmudur doktor olmaz dedi boyama ama dedi ama bu da kimyasal sonuçta offf çok suçlu hissediyorum kendimi yaa bazı sitelerde sakıncalı değildir diyor bazıları sakıncalı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?