Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim durumumda senden farklı değil arada bi müdür geliyo pat kapanıyor bilgisayar bi heyecan bi heyecan

Bende hastalığın şikayetini yazarmış gibi yapıyorum neyseki ekranıma bakmıyor

benim durumumda senden farklı değil arada bi müdür geliyo pat kapanıyor bilgisayar bi heyecan bi heyecan

kızlar çok güldüm yaaaa alemsiniz
geçen geldi bi abi oturdu masama sayfada açıktı heeee. ayyyy kesin gördü. biraz ekrana baktı sonra bana baktı biraz sırıttıııı. ayyy rezil oldum. hamiş mi sandı kiiii

ayy kızlar Allah iyiliğinizi versin ben de bi ben böyleyim sanıyordum içim rahatladı şimdi bak
patron bir gün yakalarsa diyeceğim ki; ama karamelle esra da giriyo bananeee

yaaa sorma benimkini de gördüler ama çok bakamadan kapattım ben yukarıda da birlikte hamilelik bekleyelim mi yazıyordu çok utanmıştım

ben umutluyum gelecek o bebek buraya az kaldı ben kendi hamileliğimi de hissetmiştim bu ay olmazsa gelecek ay burada

sağol canım benim demek hislerin kuvvetli..
bu ay bi çok kişi benim hamile olduğumu düşünüyo ya hayırdır inşallah

Kızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)

hahahahahahaaa aynı bennnn altta açık duruyo devamlı geldiği zaman kapatıyorum görmesin diye ft da önümde

ayy eskiden bi yandan topiği takip edip bi yandan da kahvaltımı yapabilirdim.şimdi bu mümkün değil...ne size yetişebiliyorum ne yemeğe...ben önce kahvaltımı yapiim ondan sonra yakalarım sizi malum bebişi beslemek lazım hazır fazladan büyümüşken kaçırmayalım tempoyu

ayy kızlar Allah iyiliğinizi versin ben de bi ben böyleyim sanıyordum içim rahatladı şimdi bak
patron bir gün yakalarsa diyeceğim ki; ama karamelle esra da giriyo bananeee

ahahaha valla benim dr cok sinirli bi adam. ama kalbi cok temizdir. calışırken böyle bsey yaptğımı görse wurur benı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…